Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам, јас бев во 3-ти блок, ама да ти кажам право девојчињата позади гол најдобри беа, алал да им еги надвикаа таквите како Mr.X
![]()
Neznam sto ste zapnale Komiti zasto ne navivale ova ona. Prva i osnovna rabota treba CELA SALA da pee, narodski kazano da se pali. Ama jbg skapanici sme nie. ja bev u 11 blok so dvajca drugari i imase uste 2-3ca so se palea drugovo mrtvilo nevideno pa uste ke zborat sto navivaci bile Komitite, a ne se zaprasuvaat sto lugje se oni ko da idat na teatat ili kino
Ма и Јованка Броз би ја трампал одма за Георгиевски.
Neznam sto ste zapnale Komiti zasto ne navivale ova ona. Prva i osnovna rabota treba CELA SALA da pee, narodski kazano da se pali. Ama jbg skapanici sme nie. ja bev u 11 blok so dvajca drugari i imase uste 2-3ca so se palea drugovo mrtvilo nevideno pa uste ke zborat sto navivaci bile Komitite, a ne se zaprasuvaat sto lugje se oni ko da idat na teatat ili kino
Треба да правиш разлика од навивачка група и обичен љубител на ракометот....
Навивачката група е тука да крене атмосфера а „обичните“ да се приклучат. Не можеш да бараш еднакво залагање од сите...уште помалку и да очекуваш тие да ја креваат атмосферата.
Еве јас во недела (мажи) ќе одам со мајка ми, зошто сака ракомет и намерно земав карти од 4ти блок, до Комити али не можеш од жената да очекуваш да пее песни, зошто не ги знае....зошто би ги знаела, нели?
Али ако сите свират и викаат...ќе вика и таа![]()
И јас бев 11 блок, ама не урлавме, бевме сконцентрирани на запотените газиња
За тоа се иде на женски ракомет, жена и груб спорт = пепел.
Спремете се вие за стоење, у тој блок тешко дека ќе можеш да гледаш седејќи![]()