Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за со ларвик имаше само 1000 а беа поквалитетен тим,сепак со играта што ја прикажаја против Ларвик денес посетеноста беше 4000,сега со денешната игра ќе се зголемува,од натпревар во натпревар,и со посилни противници,играме и со Бера Бера на домашен теренИмав прилика денеска да отидам и да ги гледам нашите девојки. Во салата имаше околу 3500 луѓе и сметам дека они заслужуваат да имаат многу повеќе публика. Се надевам дека понатаму како што тече времето и како што ЖРК Вардар ќе победува понатаму, ќе има и се повеќе народ во сала, затоа што според мене ова дефинитивно е тим што ќе се бори за пласман во полуфинале и финале.
Оваа свиња колку што ја мразев никој друг во ракометот, подло дедиште од него ракомет неможеше да се игра, грубијан, стока.Еве ви го Гунар Пропок да видите што направи пред 2 години при контра на противничките во кој ќе постигнеа сигурен гол и победа, а овој ја грабна ракометарката и ја спречи во својот обид да постигне гол.
Затоа сега го пратија дома да се се олади и ене го чува внуци![]()
Индира е величина, но ако мене ме прашате да ви одговорам кој ме потсеќа највеќе на неа, по одреден квалитет и лидерство, ќе речам Јованка Радичевиќ.
Вистински борец, вистински мотиватор и мотор на тимот.
плус денес даде еден прекрасен гол од Контра.ЈОКА Е ЛЕГЕНДАJoке таква беше и на ЕП за Црна Гора, таква беше и лани во Ѓер. Било каде да игра, дали за својата земја или за тим таа дава се од себе и ги мотивира сите останати да го направат истото. Плус на сето ова е невидено играчиште. Мислам дека публиката тука се уште не е свесна каква светска класа играч имаме во своите редови. Многу се израдував кога слушнав дека во пакет со Лекиќ ќе преминат во Вардар. Потајно се надевав и на Булатовиќ ама има време, ќе дојде и таа.
за со ларвик имаше само 1000 а беа поквалитетен тим,сепак со играта што ја прикажаја против Ларвик денес посетеноста беше 4000,сега со денешната игра ќе се зголемува,од натпревар во натпревар,и со посилни противници,играме и со Бера Бера на домашен терен
Сакам Милена Кнежевиќ да ја донесиме во тим, тогаш ни нема рамен на нас.
4000 на вести лажеа дека ќе има а имаше +- 2000,тоа го потврди и коментаторот.
Радмила Миљаниќ нека ја донеси русинот, секој меч ќе сум во први редови.![]()
3.500/3.600 имало, официјално.