за со ларвик имаше само 1000 а беа поквалитетен тим,сепак со играта што ја прикажаја против Ларвик денес посетеноста беше 4000,сега со денешната игра ќе се зголемува,од натпревар во натпревар,и со посилни противници,играме и со Бера Бера на домашен теренИмав прилика денеска да отидам и да ги гледам нашите девојки. Во салата имаше околу 3500 луѓе и сметам дека они заслужуваат да имаат многу повеќе публика. Се надевам дека понатаму како што тече времето и како што ЖРК Вардар ќе победува понатаму, ќе има и се повеќе народ во сала, затоа што според мене ова дефинитивно е тим што ќе се бори за пласман во полуфинале и финале.
Оваа свиња колку што ја мразев никој друг во ракометот, подло дедиште од него ракомет неможеше да се игра, грубијан, стока.Еве ви го Гунар Пропок да видите што направи пред 2 години при контра на противничките во кој ќе постигнеа сигурен гол и победа, а овој ја грабна ракометарката и ја спречи во својот обид да постигне гол.
Затоа сега го пратија дома да се се олади и ене го чува внуци![]()
Joке таква беше и на ЕП за Црна Гора, таква беше и лани во Ѓер. Било каде да игра, дали за својата земја или за тим таа дава се од себе и ги мотивира сите останати да го направат истото. Плус на сето ова е невидено играчиште. Мислам дека публиката тука се уште не е свесна каква светска класа играч имаме во своите редови. Многу се израдував кога слушнав дека во пакет со Лекиќ ќе преминат во Вардар. Потајно се надевав и на Булатовиќ ама има време, ќе дојде и тааИндира е величина, но ако мене ме прашате да ви одговорам кој ме потсеќа највеќе на неа, по одреден квалитет и лидерство, ќе речам Јованка Радичевиќ.
Вистински борец, вистински мотиватор и мотор на тимот.
плус денес даде еден прекрасен гол од Контра.ЈОКА Е ЛЕГЕНДАJoке таква беше и на ЕП за Црна Гора, таква беше и лани во Ѓер. Било каде да игра, дали за својата земја или за тим таа дава се од себе и ги мотивира сите останати да го направат истото. Плус на сето ова е невидено играчиште. Мислам дека публиката тука се уште не е свесна каква светска класа играч имаме во своите редови. Многу се израдував кога слушнав дека во пакет со Лекиќ ќе преминат во Вардар. Потајно се надевав и на Булатовиќ ама има време, ќе дојде и таа.
4000 на вести лажеа дека ќе има а имаше +- 2000,тоа го потврди и коментаторот.за со ларвик имаше само 1000 а беа поквалитетен тим,сепак со играта што ја прикажаја против Ларвик денес посетеноста беше 4000,сега со денешната игра ќе се зголемува,од натпревар во натпревар,и со посилни противници,играме и со Бера Бера на домашен терен
Радмила Миљаниќ нека ја донеси русинот, секој меч ќе сум во први редови.Сакам Милена Кнежевиќ да ја донесиме во тим, тогаш ни нема рамен на нас.
3.500/3.600 имало, официјално.4000 на вести лажеа дека ќе има а имаше +- 2000,тоа го потврди и коментаторот.
Заедно со Андреа ПенезиќРадмила Миљаниќ нека ја донеси русинот, секој меч ќе сум во први редови.![]()
Тој стручниот на алфа рече околу 2000.3.500/3.600 имало, официјално.