Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Ova kako kometal sampione mi izgleda rabotata :pos:Teamata zakon nov velikan duri ne mu prdni na rusinot da si zamini :tapp: so znaci moze mesec dena godina dve (n)
More za velikan treba mnogu ne samo instant-pari treba skola, tradicija ,ime, navivaci, pa klub itn ..

ps.boite na drsovite zakon sega uste fali pola da gi muzite u skopje i slikata ke bide celosna :facepalm:

Па клубов е најстариот женски ракометен клуб во Македонија бе шутрак еден.Знаеме криво ти е што не се вложува во вашиот беден Палистер па сега плукаш на се што е СД Вардар.Клубот има пари,школа,името Вардар само по себе кажува дека е синоним за спортот во Македонија.Е сега може ги нема Комити сега за сега(во иднина може ќе се навива)ама има армија црвено-црни навивачи кои ќе стојат до клубот цело време.

Кометал беа друго. Безцелно е да се прават компарации со овој тим на жрк,тие ако не беа наши пак си беа наши,играа и за репрезентација и се,македонки беа и во душа не само во пасош.

Ова Е инстант тим,класичен пример,мене не ми смета од чиста причина дека се работи за Македонски тим,низ цел свет во секој спорт се прави,зошто па и ние еднаш да не освоиме Л.Ш. така "вештачки" со пари. Во право е човекот дека русинот како дојде така ќе си отиде,тоа треба да го знаеме сите,ама убаво би било бар да му се исплатат вложените пари и да го памтиме по добро.

Само ова не е решение за МК женски ракомет,немаме играчи,немаме тренери,немаме лига,и најважно немаме репрезентација а бога ми немаме ни барем натурализирани репрезентативки. Мора таму да се работи,инаку вакви инстант успеси ништо не значат.
А ти бе сезнајко низаеден :facepalm:
Па вашиот тим ако не е вештачки за пари незнам кој друг може да е.Доаѓа дерби играте со Вардар кај ви се тие фамозни "7000" навивачи од Борис??Празна ви е шталата дете и таква ќе ви остане.Ама знам дека ќе се освестиш еден ден и ќе навиваш за вистинскиот клуб.

А ти бе сезнајко низаеден :facepalm:
Па вашиот тим ако не е вештачки за пари незнам кој друг може да е.Доаѓа дерби играте со Вардар кај ви се тие фамозни "7000" навивачи од Борис??Празна ви е шталата дете и таква ќе ви остане.Ама знам дека ќе се освестиш еден ден и ќе навиваш за вистинскиот клуб.
Па се полнат полни Борис кога се игра со европски тимови,не со ебаните вардар. :icon_lol:
Демек вардар нешто направиле значајно па сеа сегде полни сали ќе ги чекаат. :pos:
Се видоа и вашите навивачи финале сеха,борис полупразна,итоа пола од тие што беа везе си немаат од ракомет,им рекле вардар игра финале па се макнале од стадион.

Во право е човекот дека русинот како дојде така ќе си отиде,тоа треба да го знаеме сите,ама убаво би било бар да му се исплатат вложените пари и да го памтиме по добро.
Има еден проблем во целава приказна за брзо заминување, ако не се лажам човеков ја гради салата Јане Сандански и има право на нејзино стопанисување во наредните 20 години.

Има еден проблем во целава приказна за брзо заминување, ако не се лажам човеков ја гради салата Јане Сандански и има право на нејзино стопанисување во наредните 20 години.
Епа супер ако е така

Mnogu me nerviraat random facki koi ke se ubacat na temava i samo peckaat protiv ovoj proekt.... I Kastratovic ima sto puti izjaveno kako e ova dolgorocen proekt, kako nema nisto preku nok da se desava, kako se vlozuva i vo mladinska skola, se pazi na sekoj detalj vo klubot... I pak se javuvaat facki koi kenjaat kako ova ne e dobro, kako ne cini za reprezentacija, dresovite im bile bas ,,vardarski''.. Ti jebem toa sitnite dusicki!

734588_263160627153815_600824523_n.jpg

Ама е црна оваа Менди у пм :pos:

Не е
dresovite im bile bas ,,vardarski''.. Ti jebem toa sitnite dusicki!
Друже, дај не ме зезај... Вардар во жолт дрес. Епа ај, и фудбалерите нека го преземат тој тренд.
Ама е црна оваа Менди у пм :pos:
Не е црна, од лош агол е фатена сликата :D

Не е
Друже, дај не ме зезај... Вардар во жолт дрес. Епа ај, и фудбалерите нека го преземат тој тренд.

Интер оваа година настапуваат со црвен дрес, Јуве со барби дресовите :icon_mrgr:

Се гледа дека очигледно уште не се свесни дека имаат земено клуб од СД Вардар, а тоа нешто значи, не се свесни ни што значат боите на клубот, сигурно некои келнери или вонаби фаци одлучуваат за вакви работи исто како и тоа со менувањето на името, да беше некој што малку се разбира повеќе од спорт ќе немаше да го прават тоа.

Што се крева галама за резервните или втоарата варијанта на дресови, првата си се знае дека е црвено црна, а и во амблемот на Вардар има жолта боја така да нема ништо лошо во тоа.

Не е

Zrk Vardar SCBT ima crveno-crni dresovi, zoltive im se rezervna varijanta... Toa e ko nekoj navijac na Barsa da se buni zaso imaat portokalovi dresovi.. Toa se nepotrebni zajadlivi komentari!

Zrk Vardar SCBT ima crveno-crni dresovi, zoltive im se rezervna varijanta... Toa e ko nekoj navijac na Barsa da se buni zaso imaat portokalovi dresovi.. Toa se nepotrebni zajadlivi komentari!
Види ги останатите мои коментари на темата и после кажувај дали се зајадливи, јас се надевам дека другата година ќе имаме преставници во ЛШ и во машка и во женска категорија. Бојата на дресот е смешна и воопшто не соодејствува со тимот на Вардар и не гледам што има тука да се дискутира.

Види ги останатите мои коментари на темата и после кажувај дали се зајадливи, јас се надевам дека другата година ќе имаме преставници во ЛШ и во машка и во женска категорија. Бојата на дресот е смешна и воопшто не соодејствува со тимот на Вардар и не гледам што има тука да се дискутира.
А како соодејствува црвената боја со тимот на Интер или розевата со тимот на Јувентус, убаво ти пишале погоре. Врска ти нема забелешката. Екипиве секоја сезона го менуваат изгледот на резервните дресови. Се знае секој клуб е препознатлив по првата варијанта на дресот, а резервниот е мање више битен. И фудбалерите на Вардар едно време играа во резервна плава варијанта, па сега играат во бела.

Nomce ti citas sto ti pisuvam ili?? Ili si glup ili treniras treto nema.
--- надополнето: 12 мај 2013 во 15:33 ---
А како соодејствува црвената боја со тимот на Интер или розевата со тимот на Јувентус, убаво ти пишале погоре. Врска ти нема забелешката. Екипиве секоја сезона го менуваат изгледот на резервните дресови. Се знае секој клуб е препознатлив по првата варијанта на дресот, а резервниот е мање више битен. И фудбалерите на Вардар едно време играа во резервна плава варијанта, па сега играат во бела.

On izglea saka i rezernite dresovi da ni bidat crveno-crni ama na niv da pisuva rezervni dresovi:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom