Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Бразилкана незнае ни кој сум ја ни зошто си ти нека и покажат на карта барем кај се наоѓа...

Не беа лоши вчера најдоа село без кучиња и обелија образ колку толку,пардон го обелија светото име!

14590522_1649937988365032_6872841109845995530_n.jpg

Повеќе одговара циркузот (шолто) мора да продолжи:facepalm:...ваљда нема да се занесат па да почекаат со нов тренер.

3ца "тренери,координатори,машки модели за костуми"мускетари,шо и да се,а Самс по мечот вика НАЈГОЛЕМА ЗАСЛУГА ЗА ПОБЕДАТА ИМА ПОМОШНИКОТ НА МАШКАТА ЕКИПА ДЕЈВИС:pos:
Станковски,тој пак,хаха,шо улога има тој во ова трио?Не ми е јасно кога Самс ги кажува измените:pos:,Кокшаров го отвора тајмаутот со некој воведен говор,а ДЕЈВИС ЈА СМИСЛУВА ТАКТИКАТА ПРЕД МЕЧОТ.:pos:
А најјак беше Владо Глигоров,пред мечот,вика другарот ЛАЈПЦИГ СПОРЕД МЕНЕ СЕ ПОЈАКИ ОД ФЕРЕНЦВАРОШ:pos:
МАКЕДОНИЈА,ЛУЛКАТА НА ЕВРОПСКИОТ РАКОМЕТ:popce:

Се виде и со Дејвис минатата година што направија......

Место Питлик да го вратат и да му дадат слобода ко што треба да го води тимот,доктор по ракомет они поефтината варијатна ја избраа.

Уште една година што ќе остане на Ф4 максимален успех.[DOUBLEPOST=1478176501][/DOUBLEPOST]http://sportmedia.mk/rakomet/liga-na-shampioni/lazovikj-ja-izbegna-sudbinata-na-bielecki
Баби ќе го изедела за малце....греота таква лепотица без око да остане

Се виде и со Дејвис минатата година што направија......

Место Питлик да го вратат и да му дадат слобода ко што треба да го води тимот,доктор по ракомет они поефтината варијатна ја избраа.

Уште една година што ќе остане на Ф4 максимален успех.

Реално Камара ја дигна од мртвите екипата ланска година. Ако го занемариме дебаклот со Букурешт кој патем ја освои ЛШ, во сите други мечеви одигравме на ниво и немавме никакви замерки. Одлично ги познава девојките, а и многу подобра хемија ќе има во тимот со него отколку со Питлик. Добар беше и Питлик, ама не трпат Скандинавци нашиве, се растура атмосферата и не даваат се од себе :icon_mrgr:
Не треба да биде така во професионален тим, ама тоа е...
Сепак, Дејвис е сосема солден тренер и заслужи да добие шанса во ЖРК. Мене ми е повеќе криво што не може целосно да се посвети на машкиот клуб.

Davis Camara profesor po makedonski.:bravobe:

Eh Indira,Indira kolku si ti glupa.

Не дека е некое мерило рускава екипа но се гледа одма раката на Дејвис.
Доста побрза игра, поразновидна, игра за пиќерите, создавање вишоци за крилата и одлична транзиција.

Мавсар си гази. Се гледа дека во иста гимназија иаме завршено. #хехе #сисефалам. Ах кога ни дојде на посета :love:

Koj znae crncevo kolku im go tura pred utakmica, ama se glea ko na drogi igraat.. ne e malku 21 gol za 1 pol na gosti protiv ferencvaros[DOUBLEPOST=1479049070][/DOUBLEPOST]Da im ebam poganata usta na komentatorive. Pred da pocne vtoro vikaat sigurna prednosst 9 gola i eve sea namalija na 6 ccc pogana ustaaaa kur od slon da jadat

Последно уредено:
Koj znae crncevo kolku im go tura pred utakmica, ama se glea ko na drogi igraat.. ne e malku 21 gol za 1 pol na gosti protiv ferencvaros[DOUBLEPOST=1479049070][/DOUBLEPOST]Da im ebam poganata usta na komentatorive. Pred da pocne vtoro vikaat sigurna prednosst 9 gola i eve sea namalija na 6 ccc pogana ustaaaa kur od slon da jadat
Настрана што и второво полувреме ги издоминираа, абе клети усти се жими се, редовно ги пратам со татко ми на телевизија и мажите и жените, абе кога и да речат " со гол во овој напад мечот ке го привршиме кон сигурна завршница" или само што ке речат нешто у смисол сигурна игра на Вардарци/ки, обавезно следи некоја серија на противникот.

Они не се клети, они се само глупи и уште не научија дека 3 гола предност во ракомет не се еднакво на 3 гола предност во фудбал и со 3 гола предност на 15 минути до крај е далеку од „сигурна завршница“, на мајките да им го набијам.

Да се врати Инди мајсторе под хитно, на ваков Вардар не сум навикнат! Уааа.!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom