Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека дома ФТЦ тешко дека некој ќе ги победи.. Не дека се јаки нешто ама ќе дадат отпор..

jas ocekuvam buducnost dva pati da go jadat...se nadevam deka prvata utakmica nema da bide tipicen pocetok za vardarki nanovo zapoznavanje, voigruvanje, pravdanje za pauzata od dva meseci, bla bla...

Како да пишеме кога форуот беше паднат:tapp:, ете затоа си ти тука да пишеш[DOUBLEPOST=1485730537][/DOUBLEPOST]Како да пишеме кога форуот беше паднат:tapp:, ете затоа си ти тука да пишеш

Od kaj kur da znam deka e padnat forumot koga u 11 se pribrav doma cel den izlezen sum
Смири доживљај :D

Покажавме дека годинава ќе се бориме за највисок пласман. Трета победа по ред против Будуќност во ЛШ, прва на нивен терен. Со оваа победа, скоро и да го обезбедивме првото место во групата, останува само да се доработи полесната работа.

Добро е што неколку пати се враќавме на водство од три разлика на противникот. Одново не успеавме да ја запреме Неагу, но мислам дека сосема солидно се справивме со нападите од преостанатите позиции.

Знаев бе дека оваа свиња шо ја корневме од пцуење кога тогаш ќе ни биде пикер :pos::pos:

Не сум ја заприметил само у каква форма е.

Одлично решение, колку и да беше покварена коа играше против Вардар ама ваква шанса не смееа да испуштат, најдобар пикер дефинитивно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom