Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Стај ги у ф 4 мамицу ви ќорава циганска

Plemeto mamino na EHF i sudiite. Gi butkaat na sila Ger zatoa sto se domakni. Nemozam da zamislam kako ke sudat koga tamu ke igrame.

јееееее мајка ви у п матер ви јебем унгарска и судиска племе рѓосано

Да им ебам тајмингот за тајм аут само ако не дадат гол сега.

Nemozam da zamislam kako ke sudat koga tamu ke igrame.
b798b.jpg

значи нема поима кога да викне тајм аут... цела сала на нозе запалена, правиме влез, разбиена одбрана она тајм аут бара на 30 секунди и пак немаат скоцкана акција. цело време едно исто со оваа

Да им ебам тајмингот за тајм аут само ако не дадат гол сега.

Ама ти ич не разбираш? Играч помалку, 6 разлика. Не треба да дадеш гол, треба да не примиш.

Инаку, Вардар од ваков Ѓер може да изгуби со повеќе од 6 разлика само со огромна поддршка од судиите за домаќинот, поголема од оваа денес. Вардар има подобри играчи скоро на секоја позиција, со исклучок на пикер. Локе е зверка, и многу покварен играч. Лазович ме изненади пријатно денес, ја пцуев два месеци на назад.

Е не, Питлик ќе се заебава oвде. :D

Одма се гледа промена бе. Не само Ања него и барбиката Лазовиќ игра подобро. Ги искиниаа у одбрана денеска, страшната одбрана е заслужна за победава. Јованка убедливо најдобриот поединец во одбрана, имаше 4-5 пресечени, а ни топка не им помина таму со Кликовац. Е сеа напред малце забушаваше стандардно. Најважно ја покажаа у крупен кадар кога се натрти. :icon_lol:

Нападот ништо посебно не беше, сите три бека во лер одиграа, освен асистенциите на Лекиќ у прво. Али со ваква одбрана и во ревашнот нема да имаат гајле, макар и пак нападот не блескал. На крај може ова да испадне класична сезона на шампион, кога почиња срање а на крајот се препородува. :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom