Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Среќен роденден на една од нашите две најголеми ракометни легенди, Индира Кастратовиќ !!! @leandra земи го неработен денов :icon_mrgr:

indi.jpg

hqdefault.jpg

mkd-123246.jpg

Скоро сите преку ден дремат во Хотел Раша, кој сака автограм или сликање нека отиде таму на кафе ќе ги види сите. Туку утре со минчовки играат во темната страна, да не оди некој од тука?

Алтхаус прибираше македонски речници, буквари, ствари во ташната, некој ќе има зафатени викенди :D

Meanwhile in Soviet Russia

gaju6y3e.jpg

авторите на коментарите лесно се препознаваат. .!. ја боли оваа Тата, градов го ослободила :icon_mrgr:

Алтхаус прибираше македонски речници, буквари, ствари во ташната, некој ќе има зафатени викенди :D

Нека учи да види како е! И додека р не ја каже правилно да не ја пуштаат во игра!

Значи сепак го следеле СП кај нас чим ја зимаат Црногоркава.
Полека се подмладува тимот што е добро.Сепак мора да се мисли и за во иднина :)
Зебиќ има 32 а и се омажи може ќе и текне наредна година да се пензионира.
Нека ја спремаат малава полека за на таа позиција заедно со Дембеле.
Болно прашање останува уште пикер.
Но мислам дека најдовме решение и за таа позиција.
Гакидова е солиден пикер, млада е но треба уште многу да се работи со неа.Ќе добие искуство со Европскиве купови така да за 2,3 години јас ја гледам во првиот тим.[/ golemite klubovi ,bogatite gazdi ne pravat igraci tuku kupuvaat gotovi. ke bide ova isto kako sto bese Kometal--- ke ostani pepel koga ke se otkazat.Eden nas nema ni vo zenskiot ni vo maskiot klub sto e makedonec. Dete od 5 godini da uceaa rakomet ke go naucea za 10 godini kolku sto postoese Kometal. Tie zemaa sto treba i ne treba davaa pasosi i na slepci i sega tie sto dojdoa so po edno torbice vo Makedonija si iznakupuvaa stanovi koli kuki i se pravat pogolemi patrioti , makedonci od nas.

Ќе оди некој денес во Аутокоманда против Металург, од 4 саат е утакмицата??

Дај бе не трескајте глупости. Три Македонки има моментално во составот, Индира лани на лигашките и регионалните им даваше шанси и на 14 годишни девојчиња да осетат атмосфера. Можеа да соберат трета голманка ама унапредија од младиот тим. Индира и Самсоненко да не им се криви на женските што се пицајзла народ и немаат карактер за спорт? Или на некои што им е поинтересно да се ропачат отколку да тренираат? Или па на Штеки која превртуваше со очи Индира кога и замеруваше зошто не покрила како што треба? Види го односот на Кликовац за пример, Индира ја вади и ја прашува Андреа зошто шутна од таму, на девојкава раце и се тресат, ја гледа Индира со страв и се објаснува, игра крило, бек, пикер, трча ко луда, покрива, блокира, уште тренерки да облече и да брани. Така треба да се однесува ракометар/ка што важи за талент, а не очи да превртува. Годинава стартуваа академиите на Вардар, кој сакаше можеше да си го упише детето ама поинтересно е да се лае на интернет.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom