Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алтхаус прибираше македонски речници, буквари, ствари во ташната, некој ќе има зафатени викенди![]()
Значи сепак го следеле СП кај нас чим ја зимаат Црногоркава.
Полека се подмладува тимот што е добро.Сепак мора да се мисли и за во иднина
Зебиќ има 32 а и се омажи може ќе и текне наредна година да се пензионира.
Нека ја спремаат малава полека за на таа позиција заедно со Дембеле.
Болно прашање останува уште пикер.
Но мислам дека најдовме решение и за таа позиција.
Гакидова е солиден пикер, млада е но треба уште многу да се работи со неа.Ќе добие искуство со Европскиве купови така да за 2,3 години јас ја гледам во првиот тим.[/ golemite klubovi ,bogatite gazdi ne pravat igraci tuku kupuvaat gotovi. ke bide ova isto kako sto bese Kometal--- ke ostani pepel koga ke se otkazat.Eden nas nema ni vo zenskiot ni vo maskiot klub sto e makedonec. Dete od 5 godini da uceaa rakomet ke go naucea za 10 godini kolku sto postoese Kometal. Tie zemaa sto treba i ne treba davaa pasosi i na slepci i sega tie sto dojdoa so po edno torbice vo Makedonija si iznakupuvaa stanovi koli kuki i se pravat pogolemi patrioti , makedonci od nas.
Грујо ќе ја научиНека учи да види како е! И додека р не ја каже правилно да не ја пуштаат во игра!
site ke bidat makedonski snai, se raboti na toaЛЕКИЌ: ЈОВАНКА Е МАКЕДОНСКА СНАА, НЕМА МРДАЊЕ ОД ВАРДАР
@Ilumious
ако веќе не си видела (чисто сумњам)
п.с
ептен се симпатични
Дај мести некоја и наваму кога више си стројникsite ke bidat makedonski snai, se raboti na toa![]()