Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
ја викнал Штеки, што така? И зошто ја нема Бачко?

ЖРК Будуќност 2014/15, надградени и проширени

10612786_960185097340722_5096199760712655923_n.jpg

Бооо овие кичма ќе ни скршат. Сигурни се дека го одбрале вистинскиот спорт?

На кој датум почнува?

Наталија Малахова колку само те имам пцуено на крај од кариера кога стана како Јованка сегашна.
Али секоја чест и голема благодарност за се што направи за нас. Играч со срце и со душа. Фалат вакви фаци денес, убаво велиш се е за пари.[DOUBLEPOST=1411761356][/DOUBLEPOST]
Се би дала на 25.10 да бидам во сала кај нас. Да почнам да глумам некоја болест :D

Се би дала на 25.10 да бидам во сала кај нас. Да почнам да глумам некоја болест :D

Ако не успееш да изглумиш болна за 25.10 тогаш обиди се за 16.11 и спреми ги пцовките за Цвијиќ :D

Бооо овие кичма ќе ни скршат. Сигурни се дека го одбрале вистинскиот спорт?

На кој датум почнува?
Страшна постава имаат. Дефанзивата на Аџиќ во ракомет = дефанзивата на Мурињо во фудбал. Тие што бевме на Македонија - Германија јуни месец, навечер уште стануваме и се вртиме Волтеринг да не е позади нас :pos: . Како ги строеше :eek: Заедно со Катрине која е на породилно неприкосновени world no. 1 голманки. Неагу иако склона на повреди, со ремонтирамо рамо и колено е шутер и пол, се засилија со Кача Булатовиќ за која не треба да се трошат зборови (ми личи ептен на кумата на Сашка), Цвијиќ им е година дена поискусна, онаа Лазовиќ е без мозок, со клизачи влага... Ако ги добиеме овие и дома и на гости, после само ако се изглупираме ќе изгубиме финале со било кого. Ѓер се можно досега потрфли, Лунде фали на гол, иако замената и е солидна.

п. с. Аморим не ја поднесувам органски, цитирајте ме колку сакате, одвратна ми е.

Страшна постава имаат. Дефанзивата на Аџиќ во ракомет = дефанзивата на Мурињо во фудбал. Тие што бевме на Македонија - Германија јуни месец, навечер уште стануваме и се вртиме Волтеринг да не е позади нас :pos: . Како ги строеше :eek: Заедно со Катрине која е на породилно неприкосновени world no. 1 голманки. Неагу иако склона на повреди, со ремонтирамо рамо и колено е шутер и пол, се засилија со Кача Булатовиќ за која не треба да се трошат зборови (ми личи ептен на кумата на Сашка), Цвијиќ им е година дена поискусна, онаа Лазовиќ е без мозок, со клизачи влага... Ако ги добиеме овие и дома и на гости, после само ако се изглупираме ќе изгубиме финале со било кого. Ѓер се можно досега потрфли, Лунде фали на гол, иако замената и е солидна.

п. с. Аморим не ја поднесувам органски, цитирајте ме колку сакате, одвратна ми е.
wat
img-8955.jpg

:icon_mrgr:

„....Интересна ситуацијата беше кога играв заедно со Кисељева во ист тим бидејќи како што сите паметиме таа секогаш беше прва во контра-напад, но сепак и со неа супер функциониравме....“

@leandra Кисељева само летај напред, ти текнува :pos:

„....Интересна ситуацијата беше кога играв заедно со Кисељева во ист тим бидејќи како што сите паметиме таа секогаш беше прва во контра-напад, но сепак и со неа супер функциониравме....“

@leandra Кисељева само летај напред, ти текнува :pos:
Мишучката моја, кога и да се свртиш она е на 6м чека топка. Ја прават палачинка од терен и вади една насмеана фаца и пак станува. Како од гума беше, невиден тандем со Вале Радуловиќ - оси. Никогаш до сега таков тандем ни во еден клуб немам видено, двете крила да ти се и повише од перфекција.
Киселото поза:
C1D53D72D9945846A8E9812B8A9F9181.jpg

...mislis number 2 vednas posle neprikosnovenata Amandine Leynaud ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom