Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја викнал Штеки, што така? И зошто ја нема Бачко?
Ја има бе последна е во бековите.ја викнал Штеки, што така? И зошто ја нема Бачко?
ЖРК Будуќност 2014/15, надградени и проширени
![]()
http://www.zrkvardar.mk/mk/scheduleБооо овие кичма ќе ни скршат. Сигурни се дека го одбрале вистинскиот спорт?
На кој датум почнува?
Наталија Малахова колку само те имам пцуено на крај од кариера кога стана како Јованка сегашна.http://24rakomet.mk/ексклузивно-ретроракомет-со-ната/ Ne e za Vardar ama interesno
Се би дала на 25.10 да бидам во сала кај нас. Да почнам да глумам некоја болест
Се би дала на 25.10 да бидам во сала кај нас. Да почнам да глумам некоја болест![]()
Страшна постава имаат. Дефанзивата на Аџиќ во ракомет = дефанзивата на Мурињо во фудбал. Тие што бевме на Македонија - Германија јуни месец, навечер уште стануваме и се вртиме Волтеринг да не е позади насБооо овие кичма ќе ни скршат. Сигурни се дека го одбрале вистинскиот спорт?
На кој датум почнува?
watСтрашна постава имаат. Дефанзивата на Аџиќ во ракомет = дефанзивата на Мурињо во фудбал. Тие што бевме на Македонија - Германија јуни месец, навечер уште стануваме и се вртиме Волтеринг да не е позади нас. Како ги строеше
Заедно со Катрине која е на породилно неприкосновени world no. 1 голманки. Неагу иако склона на повреди, со ремонтирамо рамо и колено е шутер и пол, се засилија со Кача Булатовиќ за која не треба да се трошат зборови (ми личи ептен на кумата на Сашка), Цвијиќ им е година дена поискусна, онаа Лазовиќ е без мозок, со клизачи влага... Ако ги добиеме овие и дома и на гости, после само ако се изглупираме ќе изгубиме финале со било кого. Ѓер се можно досега потрфли, Лунде фали на гол, иако замената и е солидна.
п. с. Аморим не ја поднесувам органски, цитирајте ме колку сакате, одвратна ми е.
ke bide i ona
Мишучката моја, кога и да се свртиш она е на 6м чека топка. Ја прават палачинка од терен и вади една насмеана фаца и пак станува. Како од гума беше, невиден тандем со Вале Радуловиќ - оси. Никогаш до сега таков тандем ни во еден клуб немам видено, двете крила да ти се и повише од перфекција.„....Интересна ситуацијата беше кога играв заедно со Кисељева во ист тим бидејќи како што сите паметиме таа секогаш беше прва во контра-напад, но сепак и со неа супер функциониравме....“
@leandra Кисељева само летај напред, ти текнува![]()
...mislis number 2 vednas posle neprikosnovenata Amandine LeynaudСтрашна постава имаат. Дефанзивата на Аџиќ во ракомет = дефанзивата на Мурињо во фудбал. Тие што бевме на Македонија - Германија јуни месец, навечер уште стануваме и се вртиме Волтеринг да не е позади нас. Како ги строеше
Заедно со Катрине која е на породилно неприкосновени world no. 1 голманки. Неагу иако склона на повреди, со ремонтирамо рамо и колено е шутер и пол, се засилија со Кача Булатовиќ за која не треба да се трошат зборови (ми личи ептен на кумата на Сашка), Цвијиќ им е година дена поискусна, онаа Лазовиќ е без мозок, со клизачи влага... Ако ги добиеме овие и дома и на гости, после само ако се изглупираме ќе изгубиме финале со било кого. Ѓер се можно досега потрфли, Лунде фали на гол, иако замената и е солидна.
п. с. Аморим не ја поднесувам органски, цитирајте ме колку сакате, одвратна ми е.