Фан клуб: Холандија

• Креатор на темата Креатор на темата Hogar7
  • Време на започнување Време на започнување
честито второ место, сепак и тоа е признание, имавте добра игра и 2 големи шанси ама фудбалот е понекогаш чуден :)

Браво Помаранџести!!! Одлична партија одигравте, али тие две шанси што ги промашивте ви се врати...:toe:

dosta vi e 2 mesto
samo trebase uste eden igrac da vi pratat vo soblekuvalnata :)

3 изгубени финалиња... :) и официјално Холандија се најголеми лузери во историјата.

Робен бе:tapp: Ајде и второ е добро...

Второ место ...не е лошо....:toe:

Тоа е другари Робен да погодеше како што знае друга песна ќе пеевме. Ај за две години на ЕП ќе има шанса за реванш.

Жал ми падна многу за Холандија бидејќи ги симпатизирам отсекогаш.
Особено мили ми беа кога играа Клајверт,Давидс,Сидорф,Беркамп,Овермарс,Стам...ехх ова не и личи воопшто на таа Холандија :)

Уопште не е Робен крив ....

Крив е Ван Марвијк ....

Со кој памет го остава ебаниот Ван Перси по 87мин на секоја утакмица ???? Човекот ама баш НИШТО не покажа.... Статиста,џабе земен .... кретен

И со кој памет го чува Ван дер Варт као резерва ни тоа не знам ....

Тоа е , мада ова е златна генерација на шпанците , ова и можда следново и толку од нив у следниве 20 год.

Уопште не е Робен крив ....

Крив е Ван Марвијк ....

Со кој памет го остава ебаниот Ван Перси по 87мин на секоја утакмица ???? Човекот ама баш НИШТО не покажа.... Статиста,џабе земен .... кретен

И со кој памет го чува Ван дер Варт као резерва ни тоа не знам ....

Тоа е , мада ова е златна генерација на шпанците , ова и можда следново и толку од нив у следниве 20 год.

Нема место покрај Робен и Снајдер,ке треба Кајт аут ,а за Ван Перси незнам што да кажам.
Нистерлој да го земеше барем со срце ке играше,овој 6-7 месеци повреден го зема за прв тим :tapp:

--- надополнето ---

Жал ми падна многу за Холандија бидејќи ги симпатизирам отсекогаш.
Особено мили ми беа кога играа Клајверт,Давидс,Сидорф,Беркамп,Овермарс,Стам...ехх ова не и личи воопшто на таа Холандија :)

Таа Холандија не ни играше на СП 2002.

Среќа го имаа Робен, најдобриот во Светот, човекот што сам на грб ги носеше, ќути, фантазии беше при неговата прва шанса, не успеа гол да му даде на паднатиот Касиљас, ај тоа, ама таква асистенција да не претвориш во гол оноа стварно треба да си Робен.
И друга работа не ми е јасно, со оглед дека е тежок дајвер, зашто не падна за втората ( ова е моментот, втората ) негова шанса 1 на 1 со Касиљас, Пујол и онака имаше жут башка што во таква ситуација директен црвен се пие, ке наседнеше Веб гарант, ама ...

Е тука Холандија го изгуби мечот, не зашто Ван Перси играл, него тука, 2 шанси 1 на 1 кога не реализираш и тоа на финале во Светско што очекувате ?

И криво ми е што не изгураа бар до пенали, поинтересно за неутралциве ке беше, ич немаа среќа што Веб не го виде очигледниот корнер на крај, и во живиот ѕид удри топката и Касиљас ја закачи, тука гарант до минут време ке задржеа топка башка и шанса ке имаа од прекин, штета за нив никад нема да знаеме што би се десило у една таква ситуација. Повеќе среќа на наредно големо натпреварување, Шпанија заслужено стана првак.

Нема место покрај Робен и Снајдер,ке треба Кајт аут ,а за Ван Перси незнам што да кажам.
Нистерлој да го земеше барем со срце ке играше,овој 6-7 месеци повреден го зема за прв тим :tapp:

--- надополнето ---

Таа Холандија не ни играше на СП 2002.

Ама играа на СП 1998!

Тие беа шармантна репрезентација...не можеше да не ги симпатизираш!

Штета за оваа генерација..навивав за вас исто како за Интер и многу ми е криво поради тоа што веќе трето финале во историјата Холандија го губи....вистниска штета народот во холандија барем заслужи еднаш да се радува на трофеот:toe:

--- надополнето ---

Боби[Мкд];3668320 напиша:
3 изгубени финалиња... :) и официјално Холандија се најголеми лузери во историјата.

Германија има 4 финалиња изгубено:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom