Фан клуб: Холандија

• Креатор на темата Креатор на темата Hogar7
  • Време на започнување Време на започнување
иначе октоподот греши у финале, така да нема зошто да се нервираме! :smir:Hup Holland Hup!

Баш вчера бев и си земав еден дрес од холандија(последен бел им беше)затоа имаа уште еден портокалов(зборам за у ГТЦ)па затоа побрзајте.Иначе и у Аеродром имате дресови од Холандија (сите се од Робен),само незнам уште колку им останале.
За утакмицата мислам дека ќе се реши во 120 мин. и дека ќе тепаме што ќе ми напраи голем мерак.Иначе точно ли е дека во тој кафичот на кеј кај што има знаме Hop Holland Hop за секој со Холандски дрес давале гратис пиво???
П.С.Кај ќе го глеате финалето???

П.С.Кај ќе го глеате финалето???

Охрид aquarius :) Има прекрасна атмосфера, не одам со дрес ама шалче обавезно ќе носам :)

--- надополнето ---

иначе октоподот греши у финале, така да нема зошто да се нервираме! :smir:Hup Holland Hup!

Тој ја типуваше само Германија до сега така што за финалето не е компетентен, сигурно прави грешка. Штета што ќе го јадат после тоа баш беше забавно :)

Многу е битно сега играчите да се изолираат оти ако разберат дека типувал за Шпанија, ќе им падне моралот и самодовербата.

Боби[Мкд];3664617 напиша:
Многу е битно сега играчите да се изолираат оти ако разберат дека типувал за Шпанија, ќе им падне моралот и самодовербата.

Или пак за инает ќе докажат дека греши

каков октопод, ние папагалот си го слушаме :)

Да,ова е аматерска репрезентација:

Ај да ви се пофалам! Како што реков скокнав денес до ГТЦ и од тоа продавничката кај Милениум си зедов дрес од стариот добар Нистелрој пошто порано беше ѕвер во мојот Манчестер. Не дека не сакав од Робен туку тој беше најнова верзија дрес(како на СП) и беше 700 ден. , а овај само 350. Исто имаше и трета верзија (со мотив од знамето на вратот) од Ван Перси и тој беше 350 ден.

Ајде утре на навивање па шо че биди нека биди :)
1300772272_07102010_1.jpg

1118894100_07102010_2.jpg

782985464_07102010_3.jpg

^лајк! ја имам постар дрес, али гајле ми е ке си го носам :) А од Снајдер немаше?

Ајдеее Hup Holland Hupp! :olee:

Денес навивам за Холандија, сепак ова им е трето финале и заслужија да бидат први, плус има тројца играчи на Баерн во составот. :)

Настрана ривалството со Германија, цела Немачка навива за своите соседи.

Tonight: Bier, sex en oranje, Hup Holland hup. :vozbud:

^лајк! ја имам постар дрес, али гајле ми е ке си го носам :) А од Снајдер немаше?

Ајдеее Hup Holland Hupp! :olee:

Не. Имаше од новиот дизајн само со Робен и тоа 7-ка, а од старите дизајни со Нистелрој и Ван Перси.

Еве ја официјалната навивачка песна на Холанѓаниве. Видеово јас го правев пред 2 саати:

Ајде вечер само победа и ништо друго ! :vozbud:

АЈ со среќа....:):helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom