- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
Дека Ѓокица многу ни се најде од помош. Не знам како да му се заблагодариме. Пустиот 70 години начука, а сеуште зинат за пари. Уште една потврда дека ангажманот негова беше ван секаква логика.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i bregalnica e vo igra pokraj voska, gogov veke podolgo vreme go namaluva budgetot i tenok im e sostavot. gore dole ok starten sostav, no slaba klupa. kako i drugite i tie se so pokvaliteten tim, no nisto cudno da ne se odlepat previse. da vidime sto ke bide sega vo direktniot duel. moze samo da filozofirame za toa koj ne e mnogu pokvaliteten na hartija, realnosta e taja sto i takvite zimata mozat da bidat daleku pred vardar.Ѓорче си тепа лабаво, ништо од нивното пропаѓање.
Значи сигурно сме патници во втора лига.
Изгледа е лажна информацијата за Ѓоко. Почекајте сигурно ќе има некое соопштение.Дека Ѓокица многу ни се најде од помош. Не знам како да му се заблагодариме. Пустиот 70 години начука, а сеуште зинат за пари. Уште една потврда дека ангажманот негова беше ван секаква логика.
Изгледа е лажна информацијата за Ѓоко. Почекајте сигурно ќе има некое соопштение.
Составон што ќе игра ни во топ 6 не би бил моментално во втора лига. Нема теорија за 3 бода.Se suska denes nesto deka 2ka deka ke bide![]()
Ima li negde prenos ili ja nemozam.da najdam...