Град Скопје ги обезбеди подготовките во Златибор или пропаганда на Инфомакс
Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да , точно е ...Град Скопје ги обезбеди подготовките во Златибор или пропаганда на Инфомакс![]()
Mozi i mene da me banirate?Goran Bt ќе одмори 30 дена поради провокации во туѓ фан-клуб.
За жал не е повеќе дел од тимот на ФК Вардар. Штета, меѓу омилените мои играчи од ланскиот тим.Дали Јаневски дефинитивно повеќе не е дел од Вардар?
Mozi i mene da me banirate?
Klub na narodot ste, slusnete gi mislenjata na narodot....ili nie ne sme vo narodot Cela Makedonija, a i pola Skopje go mrazi vardar....vie ili ziveete vo iluzija
По мене, голем удар е заминувањето на Јаневски, па и на Размо.За жал не е повеќе дел од тимот на ФК Вардар. Штета, меѓу омилените мои играчи од ланскиот тим.
Mozi i mene da me banirate?
Klub na narodot ste, slusnete gi mislenjata na narodot....ili nie ne sme vo narodot Cela Makedonija, a i pola Skopje go mrazi vardar....vie ili ziveete vo iluzija
А зошто си замина Нурединоски?Орхан Абди се врати во стручниот штаб, но на Златибор не е заминат Филип Деспотовски кој треба(ше) да биде замена за Едо Нурединовски, или прв помошник на Грне. Имаше идеја Влатко Колев-Шарла да го пополни местото на Едо, но не знам од кои причини истата траеше ден-два тренирање....
А зошто си замина Нурединоски?
Мислам пишуваше дека во Саудиска Арабија фатил работа.Приватни причини претпоставувам, а негде видов и дека ќе заминува надвор...
Da, nie sme i kje bidime od nasata nezavisna Bitola....i mnogu mi e milo so se najde nekoj pameten od kaj vas i ne distancira od narodot koj naviva za vasПа нели вие бевте од Независна Битола?