Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Град Скопје ги обезбеди подготовките во Златибор или пропаганда на Инфомакс
682168132719aa829c713f821899700b.jpg

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Дали Јаневски дефинитивно повеќе не е дел од Вардар?

Goran Bt ќе одмори 30 дена поради провокации во туѓ фан-клуб.
Mozi i mene da me banirate?
Klub na narodot ste, slusnete gi mislenjata na narodot....ili nie ne sme vo narodot Cela Makedonija, a i pola Skopje go mrazi vardar....vie ili ziveete vo iluzija

Дали Јаневски дефинитивно повеќе не е дел од Вардар?
За жал не е повеќе дел од тимот на ФК Вардар. Штета, меѓу омилените мои играчи од ланскиот тим.

Mozi i mene da me banirate?
Klub na narodot ste, slusnete gi mislenjata na narodot....ili nie ne sme vo narodot Cela Makedonija, a i pola Skopje go mrazi vardar....vie ili ziveete vo iluzija

vas konkretno ve smetame za gomna :toe:

Последно уредено:
За жал не е повеќе дел од тимот на ФК Вардар. Штета, меѓу омилените мои играчи од ланскиот тим.
По мене, голем удар е заминувањето на Јаневски, па и на Размо.

Очајни сме во напаѓачките линии, немаме никакви играчи.

Ќе пробам да го составиме тимов.

Голмани: Филип Гачевски, Гоце Јовчев (младинец, 19 години), Никола Филевски (младинец, 18 години)

Одбрана: Ненад Мишковски (штопер), Христијан Вецески (штопер), Јорго Папули (штопер), Дарко Глишиќ (лев бек/лево крило), Владица Брдаровски (десен бек), Давид Велковски (десен бек/десно крило), Симеон Здравковски (десен бек, младинец, 18 години)

Средина: Мартин Блажевски (дефанзивна средина), Кристијан Николовски (дефанзивна средина), Ѓорѓи Дошев (дефанзивна средина, младинец, 18 години), Дарко Мицевски (средина), Нијаз Јусуфи (средина, младинец, 20 години), Горјан Цветков (офанзивна средина, младинец, 18 години), Матеј Гаштаров (офанзивна средина, младинец 17 години), Бенјамин Демир (десно крило/лево крило), Дарио Десниќ (лево крило), Матеус Лемос (лево крило), Роберт Митев (лево крило), Лука Трајковски (лево крило)

Напад: Дејан Цветановски (напад/лево крило), Владимир Жоглев, Давор Лефковски (младинец, 17 години), Марко Николовски (младинец, 17 години)

Голем дел од играчите се од младинците, земени за подготовките. Не знам дали ќе се смета сериозно на некој од нив. Секако мора да имаме младинец во прв состав. Јусуфи имаше некоја болест, не знам дали тренира или не.
Ваквиот состаб е преслаб за во лигава, особено во напаѓачкиот дел.
Некаде ко да прочитав дека Дошев и Стојилевски си отишле.

Во поглед на останатите, Митев, Жоглев, Николовски, Папули, па по мене и Блажевски, Велковски, Вецевски и Цветановски, освен за ротација немаат квалитет за прва лига.

Со други зборови кругот на прволигашки играчи би го затворил со Гача, Глишиќ (ако му се погоди ден, инаку просек), Брда, Мишко (ветеран), Лемос и Десниќ (и он повеќе влече кон ротација). Дискутабилен е и Демир, разочара со однесувањето во минатата сезона. Лука е исто енигма, 2 години нена фудбал играно.
Очајно фали добар напаѓач.

Edit: Го избришав Стојилевски, во Брера отишол.

Последно уредено:
Орхан Абди се врати во стручниот штаб, но на Златибор не е заминат Филип Деспотовски кој треба(ше) да биде замена за Едо Нурединовски, или прв помошник на Грне. Имаше идеја Влатко Колев-Шарла да го пополни местото на Едо, но не знам од кои причини истата траеше ден-два тренирање....

Орхан Абди се врати во стручниот штаб, но на Златибор не е заминат Филип Деспотовски кој треба(ше) да биде замена за Едо Нурединовски, или прв помошник на Грне. Имаше идеја Влатко Колев-Шарла да го пополни местото на Едо, но не знам од кои причини истата траеше ден-два тренирање....
А зошто си замина Нурединоски?

Па ние секогаш сме ве дистанцирале вас од Вардар, не знам што не е јасно тука. Туку колку треба да бидеш глуп за да имаш слоган независна Битола? Повеќе го разбирам револтот затоа што не сте главен град а во минатото навистина Битола била центар на случувања и тоа е во ред, ама независна Битола бе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom