Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ne ja brkajte voska tuku sileks oti nefi ja naredi direktno ke vlezi vo prva liga bwy sedete ke se druzime vgodina [emoji16]
A vo istok iste ne e reseno vo ffm no najmnogu si ja brka rabotata pobeda
Друже само нешто да се напише, ако Победа бркаше работа преку ффм немаше во саботата да и поништат чист гол и да не свират очигледен пенал…така тоа што го кажуваш не држи вода.

Друже само нешто да се напише, ако Победа бркаше работа преку ффм немаше во саботата да и поништат чист гол и да не свират очигледен пенал…така тоа што го кажуваш не држи вода.
Aj procitaj uste ednas rekov na istok uste ne e reseno no najmnogu sansi ima pobeda da si ja zavrsi rabotata a na zapad e reseno voska da igra prva liga sileks baraz dali drzi ili ne drzi vremeto ke pokazi iako i belasica ima golemi sansi oti imaat luge no cinam pobeda ke zavrsi rabota so taa p..... so toj z.... kako i ofs gradonacalnikot vmro dui itn...

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Ne ja brkajte voska tuku sileks oti nefi ja naredi direktno ke vlezi vo prva liga bwy sedete ke se druzime vgodina [emoji16]
A vo istok iste ne e reseno vo ffm no najmnogu si ja brka rabotata pobeda
Башка ке ги спојат двете 2ри лиги во една и тогаш некои екипи што се сега меѓу првите ке бидат меѓу последните а воска џабе брзаат да влезат во прва лига кога немаат капацитет за нешто поголемо и да влезат ке изгубат ке бидат последни и ке испаднат

Aj procitaj uste ednas rekov na istok uste ne e reseno no najmnogu sansi ima pobeda da si ja zavrsi rabotata a na zapad e reseno voska da igra prva liga sileks baraz dali drzi ili ne drzi vremeto ke pokazi iako i belasica ima golemi sansi oti imaat luge no cinam pobeda ke zavrsi rabota so taa p..... so toj z.... kako i ofs gradonacalnikot vmro dui itn...
Друже ти ако немаш екипа и Мети нека дојде џабе е, реално Воска има подобра екипа од Вардар и бараж сигурно ке игра, да го помине силекс тешко, а на исток ништо не се знае екипите немат пари па до крајо може некоја и да се растури.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Не би се согласил дека Воска има подобра екипа од Вардар. Посебно после доаѓањето на Гачевски и Мицевски. Воска и Вардар го имаат истиот проблем во вториот дел од сезоната, а тоа е реализацијата.

У Гостивар сме без Петковски и Николов кој доби втор жут со Тетекс. Можеби и добро е што ова детево малце ќе олади, зашто овие две утакмици пролетни ништо не игра, трча само како мува без глава. Очекуваме М.Блажевски да земе негово место со Мицевски и Керим на средина. Треба и Глишиќ да го врати на крило место Ричков, а младинци да ни бидат Мицевски Иван стоперот и овој Наумоски напред. Ајде да видиме дали ќе покажат малку желба за добар дуел или пак ќе лазат по терен. Клучен натпревар. Ако победиме има шанси и ќе чекаме да видиме 3круг што ќе донесе. Тетекс нема шанса со Воска у сабота, така да само победа е во игра за Вардар.

Тетекс водеше со Воска, па израмнија овие и сега Тетекс рокна пречка од чиста ситуација. Штета голема, да се надеваме дека ќе скинат бод.
Инаку водиме во Гостивар, ама ми сецка и не видов ни гол ни бутур. Гледам паѓа снег, теренот умрен.
Автоматски споено мислење:

Само што пишав примивме гол.
Умрен шут од далеку, а претходно некој од одбрана лошо исфрли и им поклони шанса. Нафрлување од десно, веројатно Ристески ја одби траљаво до домаќините и овие со шут од далеку израмнија.
Ништо, не тепаме ни ние...

И Воска мана пречка мсм да не си се збунил или двете манаја пречка?

Цела сезона ниту еднаш немаа навивање, денес се собрале еден куп против Вардар, со зурли и тапани свират. Пејат песни од Шверцери цело време.

Инаку, утнавме чиста шанса. Веројатно Наумовски промаши, односно домашниот голман добро одбрани.
Автоматски споено мислење:

И Воска мана пречка мсм да не си се збунил или двете манаја пречка?
Да бе, сините биле Воска :pos: Џабе пцуев :pos:

Кај го најдоа овој Ване Јованов, леле... Златна шанса за 2-1 утна Парталко. Лош пристап по голот се затворија, уште еден супер експеримент на Николче.

Уште една шанса утнавме на крај. Керим одлично мина од страна, со надворешна го исфрли Парталко сам со голман, ама овој некако беше пребавен и успеа голманот да стигне пред него.

Сега сфаќам дека играме без Шиле. Нормален е Глигоров?

Уште една шанса утнавме на крај. Керим одлично мина од страна, со надворешна го исфрли Парталко сам со голман, ама овој некако беше пребавен и успеа голманот да стигне пред него.

На клупа му е. Иначе Јованов ја утна топката при голот, ебаму тоа ќебапот!

На клупа му е. Иначе Јованов ја утна топката при голот, ебаму тоа ќебапот!
Да знаев дека несреќата е во составот, одма ќе погодев дека е он, вака претпоставив дека е Ристевски ради позицијата.

Шиле имал некоја повреда ради тоа е на клупа, а поусран тренер од Глигоров мислам дека сме немале никад. Да играш бункер од петти минут со Гостивар, треба да ти е срам што си тренер!
П.С. Оној па Парталон две златни прилики пропушти да искористи...

Шиле имал некоја повреда ради тоа е на клупа, а поусран тренер од Глигоров мислам дека сме немале никад. Да играш бункер од петти минут со Гостивар, треба да ти е срам што си тренер!
П.С. Оној па Парталон две златни прилики пропушти да искористи...
Немаме реализација тоа е. Овој Наумоски дреме ли дреме у офсајд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom