Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еднаш. Почнуваме против ФК Охрид.А сега пак ли ќе играат уште два пати меѓу себе или по еднаш?
Значи и со Вошка дома играме дека последната беше гости?Еднаш. Почнуваме против ФК Охрид.
Не, третиот круг се прави по Бергеров систем.Значи и со Вошка дома играме дека последната беше гости?
Не знам како се слушало на стримот, ама имаше навијање цело време од страна на ВојводиВоска повторно тепаше во последна секунда.
Кој следел трети лиги, знае дека ова е класично местење
Им пушташ водичка на конкурентите дека демек ќе кикснеш и во последна секунда даваш гол за победа. И скоро секогаш глумиш дека има тензија и тепачки на крај.
Пресомнителни ми се сите овие нивни победи.
Мене не ми е јасно зошто Војводи не навиваа на овој дуел? Повеќе фанови на Воска имаше...
Само тие се слушаа, веројатно ради близината на камерата. Го гледав видеото од крајот на утакмицата и таму се слуша дека сепак има организирано навивање во позадина.Не знам како се слушало на стримот, ама имаше навијање цело време од страна на ВојводиИ солиден број на луѓе имаше со оглед на времево, се истури снег цел ден.
Тие од Воска седеа близу камерата и цело време пцуеја, на крај и дел од нив се залетаа накај судијата. Близу бев до нив и ги слушав цело време. Инаку, Тетекс изигра мушки цела утакмица. Се надеав дека ќе го искористите некако тоа у Гостивар, али јебига, штета. Битно дека говедата не ви се одлепија уште повеќе на табела, па имате какви-такви шанси до крај.
Со нив играме на гости. Лошото е што задњо коло играат Силекс - Воска, а ние гостуваме во Охрид 3 кола пред крај. Со Силекс играме претпоследно коло дома.Значи и со Вошка дома играме дека последната беше гости?
Катастрофа распоред, гостуваме кај сите албански клубови, едино со Беса дома.
Вардар - Охрид (12.3)
Велешта - Вардар (19.3)
Вардар - Кадино (2.4)
Гостивар - Вардар (9.4)
Вардар - Тетекс (16.4)
Вардар - Беса (23.4)
Воска - Вардар (30.4)
Вардар - Силекс (7.5)
Кораб - Вардар (14.5)
Воска игра со:
Кораб (д)
Охрид (г)
Велешта (д)
Кадино (г)
Гостивар (д)
Тетекс (г)
Вардар (д)
Беса (д)
Силекс (г)
Шансите за бараж се преминимални според мене. Уште во Велешта ќе се усереме.
Неискусен тренер, но и изразито неурамнотежен тим. За разлика од прошлата сезона кога бевме одлични напред со Јовче, Матеј и Мирчевски во ерата на Тетовче, а одбраната и голманот не чинеа многу испуштени бодови, сега ситуацијата е обратна. Одбраната е на задоволително ниво, но затоа во нападот се сведовме на Наумоски и Парталко?! Прашање е и тие двајца колку сениорски настапи имаат вкупно во кариерата. Огромен пропуст на Бајо што си дозволи да не доведе барем едно име во офанзивата, знаејќи дека го има само лабилниот Петковски.Распоредов ко Нефи лично да го праел.
Ама па и управава е за стап, клубов ја води најтешката борба од кога е оформен, а ставаат за тренер, човек со нула сениорски настапи како шеф на стручен штаб.
Ја го ценам Глигоров како вардарец, ама нека си го кова занаетот у младински категории, сеа и он со нарушен имиџ како тренер и клубот оштетен со уште една година у Втора лига, благодарение на неискуството негово.