ke vidime, mozda vo pravo ke ispadnes, ama za sega nema nisto oficijalno i toa so 49% i po tvojot izvor ne e tocno, a za germanci ama bas nikakvo info nema, barem jas ne bev sposoben nesto da najdam nitu na germanski nitu na angliski. inace sekako bi trebalo da ti e jasno deka red bull ne e germanska kompanija, taka sto i tie da bi vlegle nekogas toa nema da se pokrie so tvoeto tvrdenje za germanci.
Имам една идеја, да ги бришам сите рекла-казала постови. 2 недели по ред се прават глупи муабети пошто некој ќе се убаци со abe svadbi i kinezi ke vlagaat u vardar.
Вардар да ве однесе со сите непроверени информации.
Прекини да споделуваш глупости. 3 страни уназад истото го правиш, ќе споделиш некоја вест и завршуваш со тоа не им верувам. Ако не им веруваш не постирај.
Имам една идеја, да ги бришам сите рекла-казала постови. 2 недели по ред се прават глупи муабети пошто некој ќе се убаци со abe svadbi i kinezi ke vlagaat u vardar.
Вардар да ве однесе со сите непроверени информации.
Откако се појавија некои ликови на форумов, 99% се постови со шпекулации од еден ред.
Doaga gernanec
Redondo ima svekrva sto ke plati licenca
Ibisi vetil deka agim krasniqi ke go plati dolgot
Sakam Vardar da go kupi Bejl nu teeba tako igrac
Пола постови нереални желби, пола муабети рекла казала. Подобро земете зарбавајте се нешто да се посмееме да го ебам Се рњзочарувам кога ќе отворам и читам постови ос типот можеби ќе, можеби не. Можеби ќе врне утре?!
Ќе има доигрување на фудбалскиот шампионат во Македонија по корона кризата и тоа е јасно со оглед на тоа дека повеќето од клубовите во петокот на состанокот со ФФМ се изјаснија дека се ЗА продолжување на лигата. До денеска УЕФА требаше да биде информирана за ставот и одлуката на Македонија но и...
Малку покасно се вклучувам со коментар за преписката меѓу Грне и администрацијата на Вардар. Глеам и тука некои стандард покушаваат да одбранат нешто што е неодбранливо. Грне со ± 100.000 евра годишно бил преплатен, а за ороспиине во ЖРК Вардар што зимаа преку 200.000 евра беше таман. Првиов предводник на генерацијата што му донесе заработка на клубот од околу 4 милиони евра, а другиве освен што се испоебаа по Скопје, по друго нема да бидат запамтени. И секој што објективно резонира знае дека во случајов преплатени биле ракометарките, а не Грне и останатите негови соиграчи.
Ама затоа имаш лик како оној Дим4е, што очигледно си има некакви комплекси од Грне, кој за него тврди дека се што заработил му е од Вардар дадено, на играч што имал 15 години меѓународна кариера?! И одма ти е јасно колку е саатот...
Откако се појавија некои ликови на форумов, 99% се постови со шпекулации од еден ред.
Doaga gernanec
Redondo ima svekrva sto ke plati licenca
Ibisi vetil deka agim krasniqi ke go plati dolgot
Sakam Vardar da go kupi Bejl nu teeba tako igrac
Пола постови нереални желби, пола муабети рекла казала. Подобро земете зарбавајте се нешто да се посмееме да го ебам Се рњзочарувам кога ќе отворам и читам постови ос типот можеби ќе, можеби не. Можеби ќе врне утре?!
Малку покасно се вклучувам со коментар за преписката меѓу Грне и администрацијата на Вардар. Глеам и тука некои стандард покушаваат да одбранат нешто што е неодбранливо. Грне со ± 100.000 евра годишно бил преплатен, а за ороспиине во ЖРК Вардар што зимаа преку 200.000 евра беше таман. Првиов предводник на генерацијата што му донесе заработка на клубот од околу 4 милиони евра, а другиве освен што се испоебаа по Скопје, по друго нема да бидат запамтени. И секој што објективно резонира знае дека во случајов преплатени биле ракометарките, а не Грне и останатите негови соиграчи.
Ама затоа имаш лик како оној Дим4е, што очигледно си има некакви комплекси од Грне, кој за него тврди дека се што заработил му е од Вардар дадено, на играч што имал 15 години меѓународна кариера?! И одма ти е јасно колку е саатот...
Автоматски споено мислење:
За жал на тоа се сведе фан клубот... бистрење политика и рекла-казала муабети од непотрекепени извори.
Da be stvarno me prosvetli ti, zaboraviv kako mal zauski mi mavase Grne pa sega vaka mu vrakjam.
Haha kompleks od Grne idi leci se be [emoji16]
Mnogu teska odluka imase Grne mora da se priznae, trening kamp, sloboda da zatvara kafani, da trosi parite vo Makedonija ili pak da ide vo Bugarija da igra uste. Mnogu teska odluka.
Ako ti e polesno eve, te molam, imam kompleksi od Grne ne ja seri temava so nekoj sto nema nikakva dopirna tocka sega so Vardar.
I ovie od reprezentacija kompleksi imaa sto ne go vikaa a pominaa eden kup igraci kako Mite Cikarski i Zuta.
Tolku zatucana situacijava sto se komentira za Grne a ne za nekoj pritisok da se napravi za grad Skopje da si ja obavi dolznosta.
Дел од првотимците на Вардар, оние поискусните фудбалери, попладнево имале состанок со управата на клубот. Фудбалерите барале и добиле информации за судбината на клубот, која е неизвесна откако „црвено-цените“, ги пречекорија сите рокови за плаќање на долговите кон играчите, стручниот штаб и...
Александар Васоски, тренерот на Вардар, ја коментира одлуката на Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) првенството да продолжи во текот на летниот период, ама со нов систем, без испаѓање. Стратегот на лидерот за Gol.mk истакна дека целта на „црвено-црните“ останува иста, тоа е да се задржи...
Првата македонска фудбалска лига (ПМФЛ) ќе се доигра, а пред да се влезе во „плеј-офот“ и „плеј-аутот“ остануваат уште четири кола од третиот круг. Кои се натпреварите?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.