- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.031
Реално баш тешки утакмици у овие последни 4 кола.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реално баш тешки утакмици у овие последни 4 кола.
Не сакам да мислам на тоа, али дали нашиве ќе издржат ако не добијат лиценца, ако се уште у неизвесност, како ќе играат, психолошки како ќе издржат, дали ќе имаат мотив... Три-четири кикса во овие тешки утакмици, сигурно ќе играат фајтерски сите, отиде јабана се. Дај Боже инает да ги фати, да изгризаат до крај како што гризеа до сеа, па дури и да не се добие лиценца да се изгине до крај и да се впише уште една титула.
Ма да преседателов апаш, ќе видиме како ќе организира се. Се ми оди дека откако Шкупи ке скокне позиција две горе, да си фати влез за Европа, дека ке пукне ковид случај во мак-фудбалов и ќе се прекине првенството, сите среќни и задоволни
Па очигледно имаш штом не го извади од уста и уште кога лупна дека се што заработил му било од Вардар од дадено, стварно треба појма да немаш или да се праиш будала со сила. За репрезентација Грне има 40-на настапи и тоа додека истата имаше сеуште некаков рејтинг и ептен му го накршија шарлатаните Илчо и Бошко што не го викаа веќе при залез на кариера за да може баш вакви минорни играчи со по 4-5 настапи да се ушлепаат.Da be stvarno me prosvetli ti, zaboraviv kako mal zauski mi mavase Grne pa sega vaka mu vrakjam.
Haha kompleks od Grne idi leci se be [emoji16]
Mnogu teska odluka imase Grne mora da se priznae, trening kamp, sloboda da zatvara kafani, da trosi parite vo Makedonija ili pak da ide vo Bugarija da igra uste. Mnogu teska odluka.
Ako ti e polesno eve, te molam, imam kompleksi od Grne ne ja seri temava so nekoj sto nema nikakva dopirna tocka sega so Vardar.
I ovie od reprezentacija kompleksi imaa sto ne go vikaa a pominaa eden kup igraci kako Mite Cikarski i Zuta.
Tolku zatucana situacijava sto se komentira za Grne a ne za nekoj pritisok da se napravi za grad Skopje da si ja obavi dolznosta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Е, друже да си ми жив и здрав за објавава. Па 50.000 евра да фукнеш за играч што не ни шутнал топка во дресот на Вардар е криминал од невидени размери! А верувам знаеш дека барем пола од овие 50.000 евра, како и од тие за предвремен раскин на Херанц, Бала, Лира, Обрегон, Итало, Јуфо се завршени кај Самоил и Мирко. Ете така они придонесуваат за клубот. Ама битно бил претплатен Грне така?! Тоа е најголемиот проблем. На играч што има заработено 3-4 милиони во странство му дошло за 400.000, а кои памет апсолутно си ги има заслужено. Фактите си го говорат своето, а искомплескирани ликови што лаат секогаш ќе ги има...Абе ајде, клошари од управа. Сеа парите од нос ке им ги вадат на играчите демек. А, заборавија дека Шиле, Грне и Глигоров ги избркаа без да им кажат едно јавно фала за се што направија за Вардар. Им ќутеа месец дена, не им кажуваа дека ќе ги бркаат, преку медиуми луѓето дознаа дека нема да добиваат нови договори. Мрш, пу, да тибам управата неспособна. Демек Грне што земал толку пари било многу. Абе ајде.
Прегледај го приврзокот 253247А за Куанјор 50.000 евра фрлени у вода што не заигра ни секунда у светиот дрес не се многу, а!? Идиотизам до бескрај. Место да се занимаваат како да ја испеглаат работата за лиценца, гори у клубот, они си фукаат политички поени со Самсот со трагикомични соопштенија, срцепарателни како комуњарите ги шиканирале за некојси објект во центарот на градот што требало да биде ваков-таков, да носел пари за клубот. А не признаваат дека маме му ебаа на клубот во последни три години со селски играчи од Бразил, со аматери што не шутнале топка и нешто слично. Еден трансфер не погодија. ЕДЕН. На Панчев не му дадоа пари за шест-седум проверени нови играчи, него си се фатија за орото со Блашко и идеа по негов памет.
По влезот во Лига Европа ништо не е исто, се тргна низ брдо. Боље никад да не игравме у групи ако сметката ја плаќаме на ваков начин. Жално за Тетовче и за играчите, додека сите си ја маваат главата ода земја што ке биде, од управа за Грне се фатиле колку пари земал и со фејсбук-статуси рекла казала муабети се занимаваат....
Да не збориме и да вадиме договори колку пари фрлија уште за Херанц, Бала, Лира... Грне ти е еднакво по финансии (а можеби и помалце затоа што касата ја ОДРАА со отштети) како да ги збереш десетте утакмици заедно на анонимуси како Херанц, Бала, Лира, Италo, Кировски, Јуфо, Куанјор. Така што идиотишта, не ви држи муабетот за тие ебени 400.000 евра нашиот КАПИТЕН што ги земал. А Ботев му нудеше сто пати боље договор.
Миранјан, капитенот на Шахтар хахаТалентот од Ерменија го заборавивте, не ми текнува како се вика.
Кофи потпиша?![]()
Да да тој, доста пари фрливме за него.Миранјан, капитенот на Шахтар хаха
Оној Херанц кога дојде оној мутавион Кировски го носи одма у кафана со менаџерот, да јадат да се запознае со Скопје хаха... Типот после неколку месеци се враќа дома и игра за нисколигаш...Тоа е нашата управа
Аман бе другар, алфа и омега е во мак фудбалот последниве 7-8 години.Кој е Блашко?