Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не потценуваме никого. Не у смисла дека ќе ни го загрозат првото место, туку дека веќе подолго време играат во добра форма и без пораз, а ние очигледно иаме проблем со реализацијата и лесно може да ни откинат бод. Кај нас во нападот се зависи од расположението на Аврамовски и Жуниор. Ибиши и Цветаноски имаат потенцијал, но засега без потребната константност.А Ѕинговци ги забораваме у битката за титула![]()
Овој ниту ќе ви биде некое засилување, ниту пак ќе прифати да дојде оти печали дебели пари во Казахстан па ќе треба да го плаќате колку сите други играчи заедно за да ви дојде, а ни 5 пари не вреди, подобро со Новак, Тошевски и Младеновски да си останете отколку Амановиќ да го донесете и да трошите куп пари на него. Слично е мислам и со Дамчевски за кој имав некоја надеж како играч, ама не знам во каква форма е сега а знам дека доста пари бара па чисто се сомневам дека ќе ви вреди таков ангажман. Од овие тројца само Митревски би бил добро засилување, а со оглед на тоа што остана без клуб овие 6 месеца па и има шанси да се прибере.Од штопери Алекса Амановиќ, Ристо Митревски, Александар Дамчевски
ivan ivanovski?!? toj na 25 godini kaj sileks ne moze da se probie, a ti za vardar go sakasМалиот од Работнички, Давид Тошевски, да дојде ќе биде екстра. Дрско копиле, гладно за гол.
Тој ќе биде со голема кариера, таква спортска дрскост кај наш играч одамна немам видено.
Втор од лигава што ми е ок е Љупчо Дориев, радник е дечкото, трча многу, помага и напред и назад.
За крај би избрал еден помеѓу Иван Ивановски од Силекс и Бојан Миовски од Ренова. Супер талентирани, техничари, брзи со осет за гол и асистенција.
П. С. Херера од комшиките као локум ќе дојде.