Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахаха шо кур беше оваа, медицинскиов персонал на Струга истрча до играчиве, играчиве стануваат а вие си прават уште еден полукруг и се враќаат назад :icon_mrgr:

Слабо прво полувреме, мора да се победи денеска а играва ептен е по жица многу лесно може да ни дадат гол и да ни скинат важни бодови.

Пак не свирнаа пенал?
Све да му ебам на судијава.

Чиста рака маме му ебам со 1-0 90% ќе земевме 3 бода.
Автоматски споено мислење:

Ајде сега бе и Искра губи да отидеме на 11+.

Браво Новааааааак

Конечно посакуваните 11+.
Полесно се дише сега.

Последно уредено:
И одиме, жена ти се ебе Заховееееееее, Заховеее, Заховееее :D

Плус 11, но само благодарение на Шкендија. Веќе неколку натпревари е евидентно дека имаме големи проблеми во нападот. Доаѓа згуснат период, секој бод е важен.

Злато вредни 3 бода. Не бриљиравме, далеку од тоа али злато вредна е победава. Ќе беше грев да не земеме 3 бода по поразов на Искра од Работнички. Викав од порано дека гревови се шпоњсбург, така да, за сега одлично ни иде. Само да продужиме вака и титулата не ни бега. Најважно од се е да се стабилизираме како клуб и да мислиме на многу поголеми ствари од титула во смрденава наша лига. Се по ред. Напред Вардар!

Злато вредни 3 бода. Не бриљиравме, далеку од тоа али злато вредна е победава. Ќе беше грев да не земеме 3 бода по поразов на Искра од Работнички. Викав од порано дека гревови се шпоњсбург, така да, за сега одлично ни иде. Само да продужиме вака и титулата не ни бега. Најважно од се е да се стабилизираме како клуб и да мислиме на многу поголеми ствари од титула во смрденава наша лига. Се по ред. Напред Вардар!
Шкендија доби 2 црвени, Кривак и Мерџани, така да наредно коло ќе се ослабени, овај вториов треба минимум 5 меча казна да добие. Му ебам грдата фаца, Стенио Јуниор 2

Radi koronova so sloga a najverjatno i skendi bez publika u gosti... Edna od tie 2 da tepame i mislam resena e titulata... Ne igrame briljantno ama nikoj ne igra bog znae kako taka da i da gubime bodovi, ke gubat i drugite.

Ако ја погледнете табелата ќ видете дека чкенди е поблиску до испаѓање отколку до 1. место. Минус 11 од Вардар и само 10 плус од последната Струга. Верувале или не, сезонава е надреална.

Нека пушташ слогашите сега, па ќе им вратиме ако им треба во последните кола :D

Ја ставиле у Сабота, нема да можам да ја гледам :(

Со Слога само офанизивно, нешто слично како денеска само нормално далеку подобро да се изигра, падне ли рано гол после ќе ги отвориме како и претходната у Чаир.Со нив не смееме да калкулираме и браниме 1-0 зошто така се заебавме на градски у Ноември.
Победа у Чаир зошто после ни следуваат тешки утакмици на кои очекувам некаде да киснеме.

Секако дека ќе се игра без публика, што во моментов иако педерски ми е размислувањево али ни одговара, без притисок од публика добро да се одигра на гости.

Секако дека ќе се игра без публика, што во моментов иако педерски ми е размислувањево али ни одговара, без притисок од публика добро да се одигра на гости.

jas bi porado da imaa publika... ke zastedevme na gasni komori :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom