Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
znaci pari ne se problemot, nesto drugo e, ko na primer blokirani MKD smetki posto neli ne e bas pozelen politicki
Блокирани сметки, а ракометарите и вработените од останатите негови фирми во Македонија малтене редовно си земаат плата?! Или за нив не важи ова погоре. Во државичкава смешна кој што сака си праи и на никого влакно не му фали, а он бил политички непожелен. Шије ми га Џура работава...

nema vrska so dolgovi, stanuva zbor za smesni sumi transferi od drugi drzavi. nesto sto nbm ili kako se vika sega treba da istrazi i zatvori za nekolku dena samo sto nemaat vreme nekako
НБРМ е најзаостаната институција во државата не дека и другите се многу современи.Кога станува збор за девизни приливи знаат само да лапаат провизи др ништо.Бараат тонови документации за кои реално и ссми не слушнале.

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

Блокирани сметки, а ракометарите и вработените од останатите негови фирми во Македонија малтене редовно си земаат плата?! Или за нив не важи ова погоре. Во државичкава смешна кој што сака си праи и на никого влакно не му фали, а он бил политички непожелен. Шије ми га Џура работава...

ne bidi siguren deka zimaat redovno plata, si kazaa rakometarite lani...

toa sekoj sto pravi sto saka vazi dur ne ti se nameracat a potoa i slucaj ke ti montiraat ako sakaat

После 6 кола.Слободно можам да кажам дека сум доста оптимист за оваа сезона.Комплет за се (управа,тренер,младински погон)
1.Седлоски.Надевам се дека човекот после толку години поминати во Загреб е научил како треба да функционира еден клуб на балканот и верувам дека позитивно ќе не изненаде,иако како тренер беше тапа.
2.Васоски покажа квалитет и знаење барем до сега.Единствен проблем би било ако има повреди а нема долг ростер на играчи затоа добро би било уште некој деца да се префрлат во првиот тим.
3.Сакам оваков Вардар,со екипа од повеќе македонски играчи,најдоброто во лигата и плус играчи од академија.Во споредба
Итало-Ибиши и Максимов-Колевски не гледам некоја драстична разлика во квалитет само шо овие деца имат по 19 год и би можеле еден ден да донесат пари во касата на клубот.
4.Оваа сезона одиме по двојна титула.Едeн живот една љубов ФК ВАРДАР !!!!

Не знам што си правите филмови дека Вардар ќе заработи од продажба на млади играчи.
Сите такви трансфери одат преку менаџери поврзани со структури од клубот, парите не завршувале, не завршуваат, ниту пак некогаш ќе завршат на сметка на Вардар, туку ќе си одат во џебовите на горенаведените.

Школски изигран натпревар пред малку публика, со убава атмосфета, особено во прво полувреме.
Одлични акции правевме од страната на Брдаровски и Поп Златанов, но недостадува напаѓач. Денес бевме со Аврамовски ко лажна деветка.
Одлично е што и Аврамовски и Жуниор повторно погодија. Второ полувреме лабаво чувавме сили за со Шкендија и Академија Пандев.
Одбраната коска, со една допуштена шанса на 0-0 и една пречка од слобпден на 1-0.
Прво место по 7 кола, кој ќе речеше :D

Гачевски стандард капитенски одличен,сигурен.
Одбраната во првиот дел доста несигурно доста споро без проценка.Серафимов дури и во вториот дел каснеше со проценка и имаа неколку шанси Силекс.Дури на една го остави играчот сам да шутира со глава.Среќа Гачевски одбрани.Тошевски многу спор беше..Кога гледа дека играчот е побрз треба да се постави на време..Одиграа добро али има некој финеси шо треба да се поправат за да се дојде до она шо треба да биде цела сезона одбраната..
Средината одлична Најдовски и Мицевски фантастични..Тука и помагаа и Матеј и Поп Златанов.Во ПопЗлатанов имам мн верба за таа позиција мислам дека највеке му одговара добар играч е има брзина има техника му фалат утакмици.Матеј одкако го седнаа на клупа од почетокот на сезоната сеа почна да игра фудбал и да покажува.
Напад.Доста сме опасни правиме вишок контра со уфрлување на бековите им правиме вишок секогаш и немат решение,но како да не сме уиграни уште нема укрстувања нема идеа многу се касне со влегување во 16 на Матеј,Златанов и Аврамовски.
Се на се добро рутинирано одиграна утакмица прво да ја добиеме Шкендија и да ги откажеме Пандевци од врвот.

Недостасуваат финеси и реално на секој дуел резултатите можеа да бидат поинакви, но добиваме на искуство и полека се стабилизираме, пред се со јака одбрана и силни контри по крилните бекови.
Но, недостатоците не се толку воочливи од причина што лигата е на доста ниско ниво. Сепак, многу работи ќе зависат и од други фактори, како повредени играчи, формата на директните ривали и слично. Засега Тетовче одлично си ја врши работата, а и во тимот има голема хемија.
Следново коло ќе биде многу значајно, ако ние ги тепаме Пандевци, а Шкендија не победи со Слога, би биле на +4 од Пандевци и +8/9 од Шкенди, што би било голем психолошки притисок за нив, пред првиот овосезонски дуел.

Некако дали јас таква перцепција имам али Аврамовски ми е убедливо некако наслаб од сите 11 на Вардар, може треба малце на клупа да се седне (иако даде голови рака на срце)

Некако дали јас таква перцепција имам али Аврамовски ми е убедливо некако наслаб од сите 11 на Вардар, може треба малце на клупа да се седне (иако даде голови рака на срце)
Не игра на природна позиција.Игра нешто како лажна 9ка влегува во средина доста разигрува а и добро го покриваат затоа имат повеќе простор ПопЗлатанов и Матеј.Дечкото има какво такво искуство има неверојатен квалитет само му треба минутажа ќе биде бомба играч.Многу допринесува а тоа ќе го забележиш коа нема да биде он во игра.

Гачевски стандард капитенски одличен,сигурен.
Одбраната во првиот дел доста несигурно доста споро без проценка.Серафимов дури и во вториот дел каснеше со проценка и имаа неколку шанси Силекс.Дури на една го остави играчот сам да шутира со глава.Среќа Гачевски одбрани.Тошевски многу спор беше..Кога гледа дека играчот е побрз треба да се постави на време..Одиграа добро али има некој финеси шо треба да се поправат за да се дојде до она шо треба да биде цела сезона одбраната..
Средината одлична Најдовски и Мицевски фантастични..Тука и помагаа и Матеј и Поп Златанов.Во ПопЗлатанов имам мн верба за таа позиција мислам дека највеке му одговара добар играч е има брзина има техника му фалат утакмици.Матеј одкако го седнаа на клупа од почетокот на сезоната сеа почна да игра фудбал и да покажува.
Напад.Доста сме опасни правиме вишок контра со уфрлување на бековите им правиме вишок секогаш и немат решение,но како да не сме уиграни уште нема укрстувања нема идеа многу се касне со влегување во 16 на Матеј,Златанов и Аврамовски.
Се на се добро рутинирано одиграна утакмица прво да ја добиеме Шкендија и да ги откажеме Пандевци од врвот.
Тошевски спор ?

Недостасуваат финеси и реално на секој дуел резултатите можеа да бидат поинакви, но добиваме на искуство и полека се стабилизираме, пред се со јака одбрана и силни контри по крилните бекови.
Но, недостатоците не се толку воочливи од причина што лигата е на доста ниско ниво. Сепак, многу работи ќе зависат и од други фактори, како повредени играчи, формата на директните ривали и слично. Засега Тетовче одлично си ја врши работата, а и во тимот има голема хемија.
Следново коло ќе биде многу значајно, ако ние ги тепаме Пандевци, а Шкендија не победи со Слога, би биле на +4 од Пандевци и +8/9 од Шкенди, што би било голем психолошки притисок за нив, пред првиот овосезонски дуел.
Мамицата да им ја ебам на ФФМ што пак не наштелаа да играме со Шекендија во Купот уште во осминафинале, имајќи толку второлигаши за можни противници. И сега наместо да се одмараа дел од првотимците за дуелот со Пандев, ние мора да играме со сите расположливи сили.
Баш напротив. Според мене, единствен креативец и технички најпоткован играч во екипата. Е сега што игра на несвојствена позиција е нужно зло во моментов, ама далеку од тоа дека е најслаб.

Која Академија гола вода се кој ги шиша во купот да ги здрвиме еколозите со една тројка и да си останат поздравени со купот.

Јас повеќе сакам купот да го освоиме.Да ги плеснеме сечениве сега и после сме најголеми фаворити,така ќе имаме и загарантирано место во Европа а и го немаме освоено повеќе од 10 години.

Јас повеќе сакам купот да го освоиме.Да ги плеснеме сечениве сега и после сме најголеми фаворити,така ќе имаме и загарантирано место во Европа а и го немаме освоено повеќе од 10 години.

ne se glupiraj lol, razlikata u pari e ogromna. najdobro dvojna kruna :D ako veke sakas kup

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom