DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Како никогаш до сега можевме да ги понижиме сред Чаир, на крај стравувавме да не израмнат..
Како и да е многу важни бодови.
Како и да е многу важни бодови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првиот гол на Матеј многу ни помогна со тоа што они беа на потег да направат нешто но добрата тактика не им дозволи.Ако не дадевме гол толку рано ќе беше многу потешко.После вториот гол имавме уште две шанси,Матеј не искористи 100% шанса и шутираше у голманот за потоа да ни даде Исени гол.Серафимов играше многу добро без грешки,на неколку пати изигра многу искусно.После нивниот гол имавме уште неколку шанси од што Аврамоски имаше исто една 100% шанса ама ја сјеба оти се мислеше дали да му додаде на Брда или да шутира.Пишете нешто повеќе за натпреваров, дека не можев да го гледам.
Јас сам врло изненаѓен дека сме трпале.
Загина Слогаааа!!!
Nishto ne se isplakja!Одлична победа на жежок терен рутинирана победа иако можеше да ги докрајчиме со 3-4 комада+.Знае ли некој каква е состојбата дали се редовно исплаќат играчите како функционира управата или се е каша попара.Оти има доста интересни играчи шо може да се направе пари на нив,штета би било уште да се продава за семки.
Ама затоа битно самс ги спонзорира сиромашните ЦСКА и Монако.Nishto ne se isplakja!
Ама затоа битно самс ги спонзорира сиромашните ЦСКА и Монако.
Па не е обвинет како што знам, а и замрзнатите сметки нели се одмрзнуваат кога ќе си ги исплатиш долговите?znaci pari ne se problemot, nesto drugo e, ko na primer blokirani MKD smetki posto neli ne e bas pozelen politicki
Па не е обвинет како што знам, а и замрзнатите сметки нели се одмрзнуваат кога ќе си ги исплатиш долговите?