Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ја колку што разбрав Камчев му средил на Самсоненко да земе кредит во некоја бугарска банка од некаде 5 милиони евра и да ги покрие сите финансиски побарувања што ги имаат физички/правни лица од клубот, пред да си ги собере парталите...

Ја колку што разбрав Камчев му средил на Самсоненко да земе кредит во некоја бугарска банка од некаде 5 милиони евра и да ги покрие сите финансиски побарувања што ги имаат физички/правни лица од клубот, пред да си ги собере парталите...
Тоа значи дека расчистил и ќе си оди. Рк кој ќе води во таков случај?
Ваква информација тешко дека ќе стигне во јавност.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Сеа ко за беља, зедоа пари и ќе влезат во некоја лоша серија :D
Да не им праам малери, екстра се дечките сега за сега, без пари неколку месеци а извадија одлични резултати, нека продолжат.

Komercijalna ne im dale , ova 100% e tocno . A deka barale pari po banki , barale

Што е работата , сте се скарале со купот :D? Оти намерно не сте играле со првиот состав, или имало друга причина? Нема ни извештај за играта во Ѓорче од вас?!

Одличен составов за денеска, Брдаровски и Цветановски ќе ја решат напред . Јуфо на клупа а Барсегјан и Максимов нигде ги нема.. нешто чудно е денеска.

Одличен составов за денеска, Брдаровски и Цветановски ќе ја решат напред . Јуфо на клупа а Барсегјан и Максимов нигде ги нема.. нешто чудно е денеска.

Кој е составот? На ффм нема ни на страната.

Па Барсегјан имал стомачен вирус а Максимов за Русија заминал пред неколку дена поради некои обврски.

• Ми се допаѓа
Reactions: Hoy
Па Барсегјан имал стомачен вирус а Максимов за Русија заминал пред неколку дена поради некои обврски.
Максимов е на клупа во Работнички [emoji23]
5f294ab5d9467d33e1ec17beb5f35d2a.jpg

И oдиме, Ренoвa тетoвa мaкедoнскo челзииииии :-D

Не бев вo мoжнoст дa oдaм денес, имa некoј инфo зa игрaтa? Гледaм Брдaрoт игрa живoтнa сезoнa :-D

Плус седум пo еднa четвртинa oд првенствoтo и дуел сo Шкендијa пo пaузaтa. Акo тепaме oдиме нa +10 и тoгaш веќе требa дa се свестaт декa мoжеме дo титулa.

Bash Brdarovski ja reshe, ISKINA svaka cast, Matej deneska super izigra, imashe nekolku probivi kaj sho izdribla po 3 igrachi, posle 3tiot gol Lira asistira za Cvetanovski koj izleze 1 na 1 so golmanot sudijata sudi bukvalno NEPOSTOECKI ofsajd (Valjda ja imashe vkladilnica pishano od 0-3 gola..)
So se odnesuva do drugite igrachi Lira pozitivno me iznenade, super se gradi cvrst igrach i ima silen shut, Todoroski levo izigra isto super, i vo odbrana i vo napad (motorce vo gzot ima) iako igra na neprirodna pozicija, Bitang standard si ora po teren, beshe i asistent za 3tiot gol, inahce deneska izlegovma so 3-5-2 formacija so koja imavme super igra, so ogled na igrachite koj gi imame na raspolagajne dobro ke e ako prodolzime so istata, jas licno sum fan na 3-5-2 i nishto cudno da pocnime da gradime tim vrz istata.
PS. Vlatko Stojanovski gazi vo Renova, strelec 53,54 minuta protiv Shkendi, letoto blisku bevme do negov potpis, dobro ke e ako go donesime na zima mesto Maksimov koj od ko dojde vo Vardar nema nikakov napredok.

Последно уредено:
Брдаровски денес за чиста 10ка.
Битанг се повеќе ми се допаѓа.
Дарко и Филип одлични на средина, контролираа буквално се. Матеј денеска конечно одигра добра партија. Тодоровски денес ко врхунски бек. Гача немаше многу работа, но скина два-три шута. Попов и Новак позади ко џелати.
Тошевски денес исто солиден, жив беше. Лира не покажа премногу, но влечеше двајца на себе и оставаше простор.

Се приметуваше дека легнала паричка.

Брдаровски денес за чиста 10ка.
Битанг се повеќе ми се допаѓа.
Дарко и Филип одлични на средина, контролираа буквално се. Матеј денеска конечно одигра добра партија. Тодоровски денес ко врхунски бек. Гача немаше многу работа, но скина два-три шута. Попов и Новак позади ко џелати.
Тошевски денес исто солиден, жив беше. Лира не покажа премногу, но влечеше двајца на себе и оставаше простор.

Се приметуваше дека легнала паричка.

Tosevski vishe od soliden ...vo odbrana gazese a isto i napred i penal iznudi bukvalno gazeja so Brda po desno ...svaka cast na Vasoski!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom