Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Koj sakat neka donesat za trener pak e dzabe.. dur ne gi smenat tarzancinata so digitronite se ke e isto..

Еве ја ќе ти кажам дека е вистина. Шо демек не ви чини Ѓоко сеа. Ако некој може да ги среди овие срања во Вардар, тоа дефинитивно е Ѓоко. Човек со цврста рука, кој секогаш го имал правиот рецепт. И крајно време е да се врати во клубот откако се изнавртеа безброј лешинари и крлежи. Пред неколку години на истиве им даде до знаење дека нема намера да им изиграва „енглеска“ кралица и си замина со чист образ, како што не е случај со нашиве прославени легенди. Ракавицата е фрлена... останува да видиме дали сега ќе покажат разум од клубот...

Sto im dal do znaenje koga go sutnaa. Rabotata bese ili trener ke bides ili out. Neverovaten trener sto se nafati da igra so decista i da ispadne so Pelister. Sigurno deka on ima cvrsta raka i postavuva uslovi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

На кој идиот му текна да може само една карта да можеш да купиш на билетара, уште бараат број, лична карта и што ти ја знам уште. Нормални ли се? Па и се чудат зошто никој не ни купува :tapp:

Како што кажав погоре, ради поголеми инциденти претходно(мерките од Супер купот, кои веќе некое време се применуваат) сега се малку покомплицирани, ради безбедносни причини, нашите друг начин не знаат.
И да се зашитат да нема евентуални инциденти, работат според тој систем, само не размислиле малку дека има луѓе со деца кои сакаат да купаат карти, дека има некој од страна што сака да купи карти итн.
Не направија како робови, и терај ги се според протокол, уште и внатре на стадион да ни одредат што и како да правиме.. Карти 3000 да има продадено ќе е премија.

-Го анализиравме нашиот прв меч во Ереван и имаме идеја како ќе играме на реваншот. Ако ги исполниме задачите и идеите на тренерот, сигурен сум дека ќе имаме добар резултат, и резултат кој ќе нè однесе во следната фаза. Пред сè, мора да имаме добра дисциплина и добра желба. Сакам да испратам еден апел до навивачите, да дојдат и да ни дадат поддршка. Да не биде како во театар. Временските услови сигурно ќе бидат убави и ќе биде добро да се добие поддршка од трибините. Со помош на навивачите, Вардар игра подобро, поагресивно и се надевам дека така ќе биде и утре, истакна Новак

Еве ја ќе ти кажам дека е вистина. Шо демек не ви чини Ѓоко сеа. Ако некој може да ги среди овие срања во Вардар, тоа дефинитивно е Ѓоко. Човек со цврста рука, кој секогаш го имал правиот рецепт. И крајно време е да се врати во клубот откако се изнавртеа безброј лешинари и крлежи. Пред неколку години на истиве им даде до знаење дека нема намера да им изиграва „енглеска“ кралица и си замина со чист образ, како што не е случај со нашиве прославени легенди. Ракавицата е фрлена... останува да видиме дали сега ќе покажат разум од клубот...
Не знам дали да ве жалам или да ви се радувам ало бе ѓоко е пеолупан до даска човекот е само глумец и маскота живее во некој стар филм и врска нема од тренер или пак да има резултати една година беше кај нас и ќе ви кажам дека гадно наебавте со него седлоски па ако сакаш и Илчо или милевски се мурињо за него тешки гревој ќе бидите хахах

Без оглед на тоа дека играше со младинци и распаднат состав кај Пелистер, реално човекот тогаш стварно абер немаше. И со тие играчи што ги имаше реално врска му немаше играта и одлуките, пола ги играше вон позиција и живи глупости беше.

И јас мислам дека Ѓоко е промашена ствар боље да му се даде шанса на Васоски.Ѓоко освен со репрезентација пред 20 год не покажа ништо дрво неговата кариера и главно води полупрофесионални тимови во слаби лиги.

Ниту знам што се случува внатре во клубот, ниту имам мислење некакво изградено за целава ситуација, меѓутоа мислам дека тајмингов за изјавава на Панчев како спортски директор на клубот (помалку од 15 часа пред мечот со Пјуник) навистина не е на место.

So ovoj tim sto go imate ako zaversite 4 mesto ova godina treba da ste zadovolni

А Панчев по која линија мислиш дека е ставен?! Да не е случајно пошто е многу „добар“ спортски работник...
Незнaм Пaнчев пo кoјa линијa е стaвен , aмa зa Грнчaрoв,Вaсoвски, Симев,Миркo Спaсoвски и oстaјa бaгрa вo вaшиoт клуб е телевизoр вo бoјa.
п.с. Сегa сo Ѓoкo ќе јa решите , чoекoт пoјмa немa , ќе се види нa делo.

Овој тим има капацитет да биде шампион далеку е поквалитетен од сите останати само да се погоди тренерот.Која е таа шкендија што тнс ја декласира и прими 4 гола пред носот на ѕвездата Муслиу.

Незнaм Пaнчев пo кoјa линијa е стaвен , aмa зa Грнчaрoв,Вaсoвски, Симев,Миркo Спaсoвски и oстaјa бaгрa вo вaшиoт клуб е телевизoр вo бoјa.
п.с. Сегa сo Ѓoкo ќе јa решите , чoекoт пoјмa немa , ќе се види нa делo.
Поголема багра од Панчев тешко да има у моментов. Овие се мали деца за него. Преварант, сплеткарош и паразит класичен, кој уште живее во филмот од Бари '91. Во три мандати како спортски директор, нема ни еден значаен успех со клубот и континуирано прави раздори. Очигледно слабо го познаваш спортскиот функционер Панчев.
Не знам дали да ве жалам или да ви се радувам ало бе ѓоко е пеолупан до даска човекот е само глумец и маскота живее во некој стар филм и врска нема од тренер или пак да има резултати една година беше кај нас и ќе ви кажам дека гадно наебавте со него седлоски па ако сакаш и Илчо или милевски се мурињо за него тешки гревој ќе бидите хахах
Да бе. Ние не го знаеме Ѓоко. Вие големите зналци од Битола ќе ни го кажувате. Бројките најубаво говорат за него (5 шампионски титули и 3 Купа со Вардар). Од што е пролупан, постојано има ангажман во арапските земји, а „Мурињовците“ не може од Македонија подалеку да мрднат. Поголеми гревови од Пелистер во моментов нема. Гледајте да не испаднете во Трета лига, а не да се секирате толку за Вардар.
Sto im dal do znaenje koga go sutnaa. Rabotata bese ili trener ke bides ili out. Neverovaten trener sto se nafati da igra so decista i da ispadne so Pelister. Sigurno deka on ima cvrsta raka i postavuva uslovi...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Што глупоштии тресеш, ни сам вероватно не си свесен...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom