Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ја ќе ти кажам дека е вистина. Шо демек не ви чини Ѓоко сеа. Ако некој може да ги среди овие срања во Вардар, тоа дефинитивно е Ѓоко. Човек со цврста рука, кој секогаш го имал правиот рецепт. И крајно време е да се врати во клубот откако се изнавртеа безброј лешинари и крлежи. Пред неколку години на истиве им даде до знаење дека нема намера да им изиграва „енглеска“ кралица и си замина со чист образ, како што не е случај со нашиве прославени легенди. Ракавицата е фрлена... останува да видиме дали сега ќе покажат разум од клубот...
Не знам дали да ве жалам или да ви се радувам ало бе ѓоко е пеолупан до даска човекот е само глумец и маскота живее во некој стар филм и врска нема од тренер или пак да има резултати една година беше кај нас и ќе ви кажам дека гадно наебавте со него седлоски па ако сакаш и Илчо или милевски се мурињо за него тешки гревој ќе бидите хахахЕве ја ќе ти кажам дека е вистина. Шо демек не ви чини Ѓоко сеа. Ако некој може да ги среди овие срања во Вардар, тоа дефинитивно е Ѓоко. Човек со цврста рука, кој секогаш го имал правиот рецепт. И крајно време е да се врати во клубот откако се изнавртеа безброј лешинари и крлежи. Пред неколку години на истиве им даде до знаење дека нема намера да им изиграва „енглеска“ кралица и си замина со чист образ, како што не е случај со нашиве прославени легенди. Ракавицата е фрлена... останува да видиме дали сега ќе покажат разум од клубот...
Ниту знам што се случува внатре во клубот, ниту имам мислење некакво изградено за целава ситуација, меѓутоа мислам дека тајмингов за изјавава на Панчев како спортски директор на клубот (помалку од 15 часа пред мечот со Пјуник) навистина не е на место.
Незнaм Пaнчев пo кoјa линијa е стaвен , aмa зa Грнчaрoв,Вaсoвски, Симев,Миркo Спaсoвски и oстaјa бaгрa вo вaшиoт клуб е телевизoр вo бoјa.А Панчев по која линија мислиш дека е ставен?! Да не е случајно пошто е многу „добар“ спортски работник...
Ти си чист пример до кое ниво е дојдено загадувањето во Тетово.Почнал воздухот у глава да ви мава.So ovoj tim sto go imate ako zaversite 4 mesto ova godina treba da ste zadovolni
Поголема багра од Панчев тешко да има у моментов. Овие се мали деца за него. Преварант, сплеткарош и паразит класичен, кој уште живее во филмот од Бари '91. Во три мандати како спортски директор, нема ни еден значаен успех со клубот и континуирано прави раздори. Очигледно слабо го познаваш спортскиот функционер Панчев.Незнaм Пaнчев пo кoјa линијa е стaвен , aмa зa Грнчaрoв,Вaсoвски, Симев,Миркo Спaсoвски и oстaјa бaгрa вo вaшиoт клуб е телевизoр вo бoјa.
п.с. Сегa сo Ѓoкo ќе јa решите , чoекoт пoјмa немa , ќе се види нa делo.
Да бе. Ние не го знаеме Ѓоко. Вие големите зналци од Битола ќе ни го кажувате. Бројките најубаво говорат за него (5 шампионски титули и 3 Купа со Вардар). Од што е пролупан, постојано има ангажман во арапските земји, а „Мурињовците“ не може од Македонија подалеку да мрднат. Поголеми гревови од Пелистер во моментов нема. Гледајте да не испаднете во Трета лига, а не да се секирате толку за Вардар.Не знам дали да ве жалам или да ви се радувам ало бе ѓоко е пеолупан до даска човекот е само глумец и маскота живее во некој стар филм и врска нема од тренер или пак да има резултати една година беше кај нас и ќе ви кажам дека гадно наебавте со него седлоски па ако сакаш и Илчо или милевски се мурињо за него тешки гревој ќе бидите хахах
Што глупоштии тресеш, ни сам вероватно не си свесен...Sto im dal do znaenje koga go sutnaa. Rabotata bese ili trener ke bides ili out. Neverovaten trener sto se nafati da igra so decista i da ispadne so Pelister. Sigurno deka on ima cvrsta raka i postavuva uslovi...
Sent from my iPhone using Tapatalk