Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Денешниот и утрешниот натпревар се шанса да видиме до кај е овој Вардар.

Дали Бабунски ќе го игра денеска Попзлатанов како лажна деветка?
Почетниот тим е:
Гачевски
Тодоровски Попов Тошевски Антовски
Мицевски Битанг
Цветановски Јуфо Исени
Попзлатанов

Sea u 6 igrame so Domzale.. ova ke e prav test.
Sostavot: Gacevski, Todorovski, Toshevski, Popov, Antovski, Bitang, Micevski, Iseni, Popzlatanov, Cvetanovski i Juffo.... najverojatno so lazna 9ka... neznam zaso Bersegjan ne igra... Maksimov go napustil trening kampot. Inace poveke od ocigledno e deka Tosevski go racunaat za stoper, isto i Popov.

Инаку чисто информативно во трето коло има ептен тешки потенцијални противници, така да реално трето коло е сосема ок успех за ова лето.

АКО нема изненадување и некој од фаворитите не изгубат можни противници во потенцијално трето коло би биле: Севиља, Зенит, Базел, Бешикташ, Олимпијакос, Брага, Ајакс, Гент, Генк, АЗ, Стеауа, Феенорд, Рапид, Ријека, Аталанта, Бордо.......

Инаку чисто информативно во трето коло има ептен тешки потенцијални противници, така да реално трето коло е сосема ок успех за ова лето.

АКО нема изненадување и некој од фаворитите не изгубат можни противници во потенцијално трето коло би биле: Севиља, Зенит, Базел, Бешикташ, Олимпијакос, Брага, Ајакс, Гент, Генк, АЗ, Стеауа, Феенорд, Рапид, Ријека, Аталанта, Бордо.......
Yes deka sme slabi i ja sum deka nemame nikakva sansi ama i lani vo Kopenhagen falea 10 min i Fener bese mnogu jak pa vidovme so se desi... so 2-3 zasiluvanja kje se nosime so Rapid, Gent, Genk, Steaua, Az....

Kakvo 3to kolo, premija ke e ako gi pomineme Tobo,l so momentalniov sostav teshka rabota.
Me interesira dali Kirovski dobi drzavjanstvo ?
Maksimov out, mesto za drug stranec ili nezadovolstvo od strana na Rusinot?

Kakvo 3to kolo, premija ke e ako gi pomineme Tobo,l so momentalniov sostav teshka rabota.
Me interesira dali Kirovski dobi drzavjanstvo ?
Maksimov out, mesto za drug stranec ili nezadovolstvo od strana na Rusinot?
Тука е, не оди нигде.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Od dosega prikazanoto Micevski impresionira stativa i asistencija,Matej dobar mnogu brz i tehnicki dobar uste malku snaga da nabie,Jufo dosega dupka,Tosevski nikko ne e za stoper se gubi na taa pozicija i fizicki e slab za tamu.Nesto sto ni treba pod itno e lev bek tamu so Antovski ne mozeme i stoper pa Popov da moze da rotira i meni stoper i lev bek.Tosevki na bek e mn podobra opcija od Todorovski.Ako se popolnat ovie dupki plusnekoj dobar napagac togas moze da atakuvame na titula so ogled sto shkendija go zagubi hasani a igrac kako nego vo narednite deset god tesko da najdat plus ibraimi i alimi se vo godini veke taka da se nadevam deka ke dademe turaza ovaa sezona.

Ме изненадија, диктираме темпо, повеќе играме по десна страна, Цветановски одличен, исто како и Мицевски кој погоди пречка.
Одбраната ни е најслаба некако, така и примивме гол по грешка на Тошевски.

Kakva transformacija preku nokj, olku dobro so 3to ligashite Celje ne igravme, Matej fizicki mnogu naprednal, Micevski isto dobro igra, Bitang super, dosta podvizhen agilen igrac. Antovski isto taka dobro igra, posebno za negovite godini.. se na se super igra protiv ekipa kako Domzale, znaci so 2-3 igrachi plus ke mozhi da ne bidit.

Вардар 2 - 1 Домжале
Исени
Вања

Пак зборете за Вања, ќе искине дечкото ќе видите... ти си Вања наша икона [emoji23]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Добра, комбинаторна игра на Вардар. Само претерано го тупеа назад, што воедно не кошташе и примен гол. Тодороски и Цветаноски израснуваат во стабилни играчи, се гледа дека има напредок кај нив. Што не може да се каже за Поп Златанов. Дечкото е неконкретен.
Мицевски од новаците засега најмногу покажува, и полека, но сигурно се истакнува како клучен играч во средниот ред. Јуфо исто ме задоволи, се гледа има смисла за фудбал, иако играше на несвојствена позиција за него.
Тошевски непотребно го трошат на неприродна позиција за него. Момакот евидентно е дека не е за стопер и затоа подитно нека носат нов играч на тоа место. Вака само го упропастуваат.
Екипата е факт дека има некаква основа, денеска игравме и без најдобрите двајца наши играчи во одбраната и нападот. Само не треба да не залажува тоа зашто фалат се' уште неколку играчи на одредени позиции (стопер, лев бек, крилен напаѓач и класичен шпиц).

Еве 14минути ја видовме одбраната на дело..
Малку поофанзивна формација, и не напунија 17минута 3-0 губиме..
Ау каков гол на Aдем.. Дефинитивно имаме некои деца што имат огромен потенцијал..
Браво!

Последно уредено:
Иии од 3:0 негатива се вратија на 3:3. Браво за борбеноста.

Едно големо Браво.
Иако во одбраната сме многу текни, надеж ми дава играта на некој младинци, губевме со 3:0 и тоа во 17минута, продлживме со наша игра, добра поставеност, тактички одлично, убав фудбал играме, брзи крила, добра пас игра у средина.
Генерално од сите бев задоволен, али мора да го пофалам Адем искина дечкото, Барсегјан понекогаш претерува но генерално добро, не може да му се замери.
Само не знам колку во важни утакмици, со многу повиско темпо, и по јаки дуели ќе можат да изиграат дел овие младинци, но секако имаме потенцијал.
Двата дуели до сега јас сум многу позитивно изненаден.. браво!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom