Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Изворот на информацијата никогаш не се открива.

Дај бе не глумете демек имате интерни информации а ништо не погодивте.
Сосем у ред е да не израдува овде некој со инфо за трансфер или нешто слично, ама барем да е точно.
Вардарецц све што пиша , ништо не се реализира... Од трансферот на тој левиот бек од Земун за прошла сезона, и тој Ивановиќ сеа што е звезда, па до романецон и тој црнецот од втора Турска-лига дека се сигурно потпишани.
Tarzan Ne jadi trici so Ivanovich bea vo pregovori, informacite so koj raspolagam obicno se od ligje bliski so uprava ili direktno od uprava, za romanecot nikogash ne rekov deka e potpishan, A za crnecot Vardarfans objavi deka pristigvit vo nedela ama sheriff mi ponudile povisoka plata vo posleden moment, a ne ojde grcija kako sho nekoj drugi pisheA, za juffo prv pishav deka ke dojt, isto i za micevski.

Tarzan Ne jadi trici so Ivanovich bea vo pregovori, informacite so koj raspolagam obicno se od ligje bliski so uprava ili direktno od uprava, za romanecot nikogash ne rekov deka e potpishan, A za crnecot Vardarfans objavi deka pristigvit vo nedela ama sheriff mi ponudile povisoka plata vo posleden moment, a ne ojde grcija kako sho nekoj drugi pisheA, za juffo prv pishav deka ke dojt, isto i za micevski.

Со Тарзан ќе се обраќаш кај тебе по село кај што си го храниш добитокот со трици. (Поработи малце на интерпункција и правовипис околу именкиве, без разлика што си на форум.)

Мило ми е што сакаш да споделиш некое инфо поврзано со клубот, и си засегнат околу ситуацијата многу поише од некој од управа, ама дај барем провери колку е тоа точно... пошо очигледно и тебе те дупи некој, како ти нас овде. 4-ца африканци од кој тројца потпишани.

Него го прати некој Пјуник?!
5 нови играчи, нов трењер...

Со Тарзан ќе се обраќаш кај тебе по село кај што си го храниш добитокот со трици. (Поработи малце на интерпункција и правовипис околу именкиве, без разлика што си на форум.)

Мило ми е што сакаш да споделиш некое инфо поврзано со клубот, и си засегнат околу ситуацијата многу поише од некој од управа, ама дај барем провери колку е тоа точно... пошо очигледно и тебе те дупи некој, како ти нас овде. 4-ца африканци од кој тројца потпишани.

Него го прати некој Пјуник?!
5 нови играчи, нов трењер...
Пјуник потпишале двајца голмани, два средњаци од Русија и еден од Слоновача напаѓач

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Кој коментира на српски цело времеод клупата на Вардар?

Ваљда не го планира стварно Попов за штопер у прв состав, пошто на сите му играше.
Овој тим има потреба од кретивност, посебно овој тим денеска, иако цел натпревар гу тупевме со додавања позади, и со тешко изнесување на топка.
Не може да ти пројде Цветановски, по крило, кога бековите го разбија нема простор за игра.
Битанг е премногу статичен и стојам на тоа дека не му лега последен играч за врска.
Бериша многу слабо, другите донекаде солидно, иако немаше живост, ниту идеја што со топката, кога ќе ја пројдеме нашата половина.

Каков ужас и очобол е ова прво полувреме.. Топка не изнесовме со екипа од Малта, и тоа во овој тим има играчи кои можат да влезат у прв тим како: Исени, Максимов, Марковиќ, Тодоровски, Попзлатанов, Најдовски и можда Колевски.
Колевски и Максимов заедно со Попзлатанов не се составиа со топка.. Средина и одбрана не постои, срам ме да гледам до напад топката и не доаѓа, 3-0 губиме од вториот тим во Малта, што е најтрагичо шанса не креиравме.
Еден играч нема да кажеш изигра солидно, е толку лошо е ова прво полувреме..

4:1 губат од овие од Малта, ц ц ц

Нее глуп ни Бабунски да одкрива игра пред натпреварите со Пјуник туку мезагрижува што не носат играчи на позициите каде што сме празни.

Не дека го правдам фијасково ама ако нешто ви значи, Балзан пред 3 дена играле против Ријека, и до 88'ма имале 1:1 и на крај изгубиле 2:1.
Може и не се толку за потценување... а незнам што е со овој Матеј Цветановски што се форсира толку.... ако толку сака да шпринта и солира, атлетика е одличен индивидуален спорт.

Не дека го правдам фијасково ама ако нешто ви значи, Балзан пред 3 дена играле против Ријека, и до 88'ма имале 1:1 и на крај изгубиле 2:1.
Може и не се толку за потценување... а незнам што е со овој Матеј Цветановски што се форсира толку.... ако толку сака да шпринта и солира, атлетика е одличен индивидуален спорт.
Цветановски е можда најголем талент у Вардар моментално, проитв Домжале искина, само е многу млад, неискусен и физички на тие години тешко се држи со поискусни и посилни противници.

Голем дел од тие што настапија денес, напоменав дека не беа кадарни да воспостават надмоќ над словенечки третолигаш, а камоли против екипа која ќе настапува во европските купови и не е за потценување, без разлика што доаѓа од Малта и нас ни делува смешно. Веќе си делувам досаден сам на себе кога се повтарам: Екипата има основа, али бекап опциите во глобала не се дораснати за Вардар. И мене стварно не ми е јасно што се работи во клубот у тој поглед, ама и со таков намален буџет мораа да обезбедат подобри играчи на критичните места во тимот...

Koja osnova ne se budalete. Osnova treba da pretstavuvaat iskusni konstantni igraci. Koj e sega takov vo Vardar? Osnova bese Paca/Gaca, Grne/Hambardzumjan, Spirovski/Nikolov/Gligorov, Shile. Ovie igraci so dadeni 4 bilo kakvi igraci vo mk liga sami ke se borat za titula. Nie sega takvi igraci nemame.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pola od tie sto gi spomna se von upotreba veke i morase da gi pustat od Vardar osnova sega ima Gaca,Novak,Tosevski,Popzltanov,Barsegjan,Bitang,Micevski,Iseni...na niv koga ke se dodadat i pomladite se ok tim no pakkespomnam mora da se popolnat dupkite vo timot.

Максимов

Жуфо Барсегјан

Битанг Мицевски Попзлатанов

Најдовски Новак Попов Тошевски

Гачевски

Ова според мене е најдоброто во Вардар во моментов. Клупата е очај, не дека прва постава е сјајна. Мора голгетер, штопер и креативец на средина. Тимот мора да има по двајца квалитетни играчи на секоја позиција.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom