razbirashh
No puedo,tengo nobio.
- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 983
- Поени од реакции
- 2.202
Да живее Вардар, и Македонија!!!
Смрт за предавниците!
Смрт за предавниците!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да е само Барсегјан паднат во формата, друже. Искоментирав и пред извесно време, односот на Барсегјан, Хамбарџумјан, Грне, Гачевски, Шиле, Николов после влезот во групи од ЛЕ е за секаква осуда. Чеде со право ги тргна Грне и Гачевски од прв тим, а него го закова на клупа. Претпоставувам дека сега е приморан да ги толерира колку толку зашто нема баш преголем простор за маневар, ама од зима верувам дека ќе биде друга песна, доколку продолжат со такво индолентно понашање.Среќна победа денес, со две сомителни ситуации во кои многу лесно можеше да се досудат и поинакви одлуки и ќе влезевме во големи проблеми. Во живо делуваше дека Муслиу е поназад од Велковски и дека нашиот гол е чист, али па и за нивниот гол делуваше дека е се чисто. Од снимкиве на нет ништо јасно не може да се види, тешки се и двете ситуации за проценка. Али и да се оштетени ич не ми чуе, лани со гол од три метри офсајд ни извадија нерешено во Маџари, така да сега им се врати.
Без Фелипе сме нула од екипа, ама тоа негово играње курташак повторно ќе не чинеше бодови за малку. Во 80та минута, на изморени штопери, наместо да нафрли во шеснаесетник од корнер он му ја местеше на волеј на 20 метра на Блажевски и им подари контра, а во продолжение на акцијата го постигнаа голот кој им го поништија. Барсегјан е страшно паднат во форма, на Градски полошо одигран натпревар од неговиов вечерва има одиграно само Драган Ќеран во последниве години, Чеде неколку пати нервозно реагираше на неговата игра.
Не знам зошто се буните за бројот на публика на Јужна, мислам дека денес беше рекордот во посетеност годинава и тоа на дожд, да не беше вакво времето ќе имаше сигурно повеќе публика и на Југ и на Запад.
Земи на инста следи го Грне ќе видиш друже зошто не го викаат..Секој ден е по кафани и труп..Грнчаров и Хамбарџумјан од тактички причини ги нема последниве 3 кола во состав или имаат некоја повреда?
За него искрено и не ми е нешто битно, поеќе ме интересираше за Хамбарџумјан оти ме интересира дали Чеде го чува за во четврток во Европа, или пак (се надевам) Тодороски ќе игра (ако Хоф е повреден). Ќе биде топ ако Тодороски добие шанса во ЛЕ, ем како награда за досегашните игри (оти одлично игра, посебно за неговата возраст) ем оти и за него ќе биде искуство и подобро ќе напредува со такви натпревари.Земи на инста следи го Грне ќе видиш друже зошто не го викаат..Секој ден е по кафани и труп..
И Лукас ќе го пуштиме и таман ќе биди.Имам замерка за Чеде,моја замерка,дека треба повеќе да го игра Демири наместо манекенот Глиша,појќе Вања наместо дедо Глигор,да смени формација од следна сезона и да оди со 442 формација ....Сега моментално ми изгледа загушлива формација веќе оваа,па у репрезентација веќе не ја практикуваат,камоли за политика на Ффм ....Не одговара и крај ..... Сега од 1 јануари или до крај на сезона,да летаат неколку играчи од тим ....
Да се почне со неколку убави засилувања,мислам супер би било Тричковски и Костовски да се вратат ,и овој Матеј мислам Цветаноски беше детето,од Пелистер,уф ама ми се допаѓа детето,јако крило е за млад ....Сосе Тошевски,бомба би било .....
- Глишич
- Гачевски
- Пачовски
- Глигоров
- Хамба
- Џигаури
- Стојков
- Попов
- Грнчаров
Онака у стечај сте ....И Лукас ќе го пуштиме и таман ќе биди.
И Лукас ќе го пуштиме и таман ќе биди.

Мора Јове да дојде 
Не би рекол...Најдобри на терен се тие што земаат најмала плата ...
Тодоровски и Муслиу![]()
Попзлатанов*, иначе детето потекнува од ФК Ударници Бутел.. Стварно добар играч.Не би рекол...
Играчи ко Попов, Стојков, Пачовски... мораа да се потпишат за да дојдат и други играчи тоа е се.
Иначе Поп Златанов искина вчера коа зборите за играчи земање од Пелистер.
Da ali zavrshnica losha, a i mn beshe sebicen tosevski mn rabota mu vrsese na taa stranaНе би рекол...
Играчи ко Попов, Стојков, Пачовски... мораа да се потпишат за да дојдат и други играчи тоа е се.
Иначе Поп Златанов искина вчера коа зборите за играчи земање од Пелистер.