Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не' поврзуваат со некој си Вања Марковиќ, задене везен, кој моментално игра во Полска. Наводно е веќе во Скопје.
Нели е исполнета квотата за странски играчи?
Или е само шпекулација или некој од странциве ќе си иде.

Нели е исполнета квотата за странски играчи?
Или е само шпекулација или некој од странциве ќе си иде.
И јас мислам дека се исполни со доаѓањето на црнецот.
Можеби ќе потпише ако се пласираме во ЛЕ. Кој знае :toe:

Ако втор пат во една сезона прокоцкаме ваква шанса и не се пласираме во групна фаза на Уефа, треба колективно самоубиство да извршат.

Којзнае колку години пак ќе треба да чекаме вака коцките да ни се поклопат.

Ако втор пат во една сезона прокоцкаме ваква шанса и не се пласираме во групна фаза на Уефа, треба колективно самоубиство да извршат.

Којзнае колку години пак ќе треба да чекаме вака коцките да ни се поклопат.
За Европа Лига Вардар сигурно ќе биде носител во прво коло а за ЛШ не сум сигурен дали имаат коефициент од следна година да се носители. Со самото тоа уште на стартот ќе бидат обезбедени 6 европски меча, зошто не ми се верува Вардар да испадне од тим од некоја вукојебина поголема од нашава.

Мислев дека после нај идиотското "претставување" на Искра пред Милан, овие не можат да отидат чекор понапред во однос на идиотизмот, и нормално тука се појавува некое куртонче од Тетово коа ми го докажува спротивното:) Абе пак ќе кажам ние сме си криви, се додека не се врати системот деведесети ( читај фрлање у Вардар).[DOUBLEPOST=1503491882][/DOUBLEPOST]Иначе куртонов од турски тренер продолжува во селски стил да не омаловажува. И многу поголеми гиганти од Фенер, знаат како да се понашаат пред вакви натпревари, па удираат таканаречени "четки" за противникот колку и да мислат обратно. Овој буквално во секоја изјава откога беше свирнат крај на натпреварот во Скопје, максимално удара под појас. Мислам дека поголема мотивација од тоа за нашите момци нема. Треба да изгинат до последен атом од силите и да му ја затнат муцката на турчето, а со тоа да го пратат во историја. Се е во наши раце! Можеме, и тоа како можеме.

Последно уредено:
Па нели Фелипе со добивање на државјанство ослободи едно место за странец во тимот?

Аман бе... Се утепавте од пишување за шкендија 06... Ши.птарски искомплексирани будали, не им обрнувајте внимание, тоа им е целта, да не испровоцираат!

Inache go gledam ovaj Vanja Markovic dobar e, mn dobar destruktivec, cvrst i snazhen bash onakov igrach kakov shto mu treba na Vardar.

Inache go gledam ovaj Vanja Markovic dobar e, mn dobar destruktivec, cvrst i snazhen bash onakov igrach kakov shto mu treba na Vardar.

Vanja markovic doaga i uste eden crnec od breg slonova koska poluspic 29 god mislam kone nesto se vika .
Neznam kvota so stranci ato.ke praat ama znam ovoj crnecov sto veke potpisa deka ke ide na pozajmica do nova godina

A prodaden e Spirovski , najverojatno u Ferencvaros

Vanja markovic doaga i uste eden crnec od breg slonova koska poluspic 29 god mislam kone nesto se vika .
Neznam kvota so stranci ato.ke praat ama znam ovoj crnecov sto veke potpisa deka ke ide na pozajmica do nova godina

A prodaden e Spirovski , najverojatno u Ferencvaros
Ќе игра ли барем за со Фенер?

Ја не знам што им требаше да го донесат оној аматерот од Австралиска втора-трета лига колку да го зафатат последното место од квотата за странци и сеа да не можат да донесат друг. Да не не го имаат уште регистрирано кај ФФМ па уште да имаат фора за уште еден? Не знам што уопште им требаше да го носат тој.

Стефан Спировски е фудбалер на Вардар!Не читајте секакви шпекулации.Ставете се на место на Спировски.Натпревар пред влез во европа да земеш да прифатеш трансфер во екипа шо Вардар може да и даде 5 гола,плус не игра европа а со Вардар имаш шанси да играш европа.Дај ќе ве молам додека не видете официјално не трескајте така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom