Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Одличен резултат (особено со оглед на играта), али црна точка е црвениов на Грнчаров што беше чиста глупост. Не знам дали ја нешто пропуштив али не видов ништо. Сеа на реваншот со Даре или Муслиу ќе треба да се браниме :oops:

Браво! Супер резултат.
Среќа не треба, туку мора да се има, ама и да се одигра доволно добро. И во Стамбол да им го начукаат вака!

Македонија има моментално еден единствен тренер во вистинска смисла на зборот.
Тој тренер го има Вардар.
Чеде Јаневски. Точка.
Браво! Голем резултат. Машки.
На чекор до историја.

Inache kolku sho znam direkten crven = nema pravo na nastap na revanshot, vaka dva zholti dobi Grne se nadevam deka ke smee da igra vo Turcija.

Inache kolku sho znam direkten crven = nema pravo na nastap na revanshot, vaka dva zholti dobi Grne se nadevam deka ke smee da igra vo Turcija.
Нема врска, за директен црвен може за повеќе натпревари да биде суспендиран, а за втор жолт „само“ за следниот натпревар, така да во секој случај нема да игра на реваншот. Најиритирачко е што за ништо го доби вториот жолт.

Дали тоа на графиката на ТВ Нова беше знакот од РК Вардар? Неверојатно познавање на спортот.

Нема врска, за директен црвен може за повеќе натпревари да биде суспендиран, а за втор жолт „само“ за следниот натпревар, така да во секој случај нема да игра на реваншот. Најиритирачко е што за ништо го доби вториот жолт.
Mora zhalba da ispratat nashive do UEFA. So Musliu ili Velkovski vo defanzive ke svrshime rabota :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom