Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа во недела со Победа Чеде најпаметно ќе биде да стартува со Грне и Муслиу во одбрана, а Даре како ДМ и после прво полувреме ако имаат водство нека го извади и Грне и Даре нека доигра како стопер, оти мора и на Муслиу и на Даре да им се даде минутажа пред реваншов во Турција, ем да се споредат двата која е подобра опција, ем за да не ги фрли во оган неспремни оти ич немаат играно, а ем со ова и Новак ќе се одмори и нема да се ризикува од повреда за да биде свеж и фит за дуелот со Фенербахче. Мора Чеде дуелов со Победа да го искористи да најде решение и замена за Грне.

Сеа во недела со Победа Чеде најпаметно ќе биде да стартува со Грне и Муслиу во одбрана, а Даре како ДМ и после прво полувреме ако имаат водство нека го извади и Грне и Даре нека доигра како стопер, оти мора и на Муслиу и на Даре да им се даде минутажа пред реваншов во Турција, ем да се споредат двата која е подобра опција, ем за да не ги фрли во оган неспремни оти ич немаат играно, а ем со ова и Новак ќе се одмори и нема да се ризикува од повреда за да биде свеж и фит за дуелот со Фенербахче. Мора Чеде дуелов со Победа да го искористи да најде решение и замена за Грне.
Velkovski edina opcija spored mene, Musliu od ko dojde nema pojke od 15 minuti odigrano vo Vardar, ili ako probaat so 5 igrachi vo odbrana togash Musliu,Dare,Novak drugo reshenie ne gledam, shteta za Grncarov.

Velkovski edina opcija spored mene, Musliu od ko dojde nema pojke od 15 minuti odigrano vo Vardar, ili ako probaat so 5 igrachi vo odbrana togash Musliu,Dare,Novak drugo reshenie ne gledam, shteta za Grncarov.
И ја мислам може опција е како замена за Грне да ги бапне и двајцата - и Дарко и Муслиу ЛОЛ Али искрено не верувам дека ќе се реши на таков чекор, така да прилично сигурен сум дека Велковски ќе стартува. Муслиу денес ни на клупа не го зема, значи очигледно го гледа Дарко како прва резерва.

И ја мислам може опција е како замена за Грне да ги стави и Дарко и Муслиу ЛОЛ Али искрено не верувам дека ќе се реши на таков чекор, така да прилично сигурен сум дека Велковски ќе стартува. Муслиу денес ни на клупа не го зема, значи очигледно го гледа Дарко како прва резерва.
Najidealno ke beshe Grne,Dare,Novak za revanshot ama JBG, isto problem e levata bekovska pozicija, TIBAM POPOV, Demiri e ocean vo defanziva, mnogu cesto gi gubi duelite 1v1, od ko vleze Brdarovski kolku tolku se stabilizira taa strana i ne bea tolku prodorni vo prodolzenie Turcive, isto dobro sho Souza nema da igra na revanshot, valjda ke probaat so Neustatder koj e vo mn slaba forma, tuka treba da iskoristime nie.

И јас мислам дека Демири им е најслаба точка во дефанзивната четворка и мислам дека Брдаровски е посигурна варијанта.
Хоф десно барем се враќа во форма, со Малме беше многу слаб ама од натпревар во натпревар се подобар, бар денес дефанзивно одлично играше, едино напред многу не нудеше ама барем се враќа во форма.

Ама еј мора да се признае дека во Истанбул ги чека пекол, ама не како оној против Шкупи или Шкендија.
Одбраната ќе ни е слаба, како знаат нека издржат ако треба на инфузија нека се после утакмица ама ова не смее да се пропушти.

После подолго време одлична атмосфера на градски,посебно ме изненадија комитите,цело време ја активираа и анимираа публиката,едно голееемооо браво за нив,секоја чест.Играта стандардна, немаше многу време Чеде што да измени. Иначе се гледа дека е класа тренер.Мегутоа најважен е резултатот и срцето на теренот што го оставија играчите. Штета за црвениот на Грне,без него ке биде пеколно тешко на реваншот.

Sergej Samsonenko moze da go zameni Grncarov ima 7 dena do natprevaro 1 milion evra i eve ti zamena za Grne.Napagjacot od Brazil gi kostase tolku zosto da ne dade i za odbramben.Inace pustete snimka od golot na Tigran strasno,go skrsi Skrtel.

Isto ovaj Jiguari mora da go igra na mestoto na Kojasevich, jas bi probal so Ytalo vo napad na revanshot i Jiguari - Barsegyan po krila radi to sho vo sporedba so Kojasevic i Blazevski se mnogu podobri vo defanziva, Blazevski se trudeshe okej, se vrakjase mnogu vo odbrana pokri kolku sho mozeshe, ama isto svedoci bevme kaj sho Valbuena 2-3 pati napre majmun od nego, sredinava dali svesno mu ja predadovme neznam ama mnogu ni beshe slaba vo organizacija na napadite, nekako Boban i Felippe ne funkcioniraa, Boban mnogu pokorisen na krilo nego vo sredina spored mene, ni fali cvrsto nigerishte destruktivec ama toa e na koj da mu kazish..[DOUBLEPOST=1503005012][/DOUBLEPOST]
Sergej Samsonenko moze da go zameni Grncarov ima 7 dena do natprevaro 1 milion evra i eve ti zamena za Grne.Napagjacot od Brazil gi kostase tolku zosto da ne dade i za odbramben.Inace pustete snimka od golot na Tigran strasno,go skrsi Skrtel.
Samo 1 igrach smeat da prijavat, a go prijavija Ytalo.

Гасиии гии фенеритеееее!!!
Како избегаа "браќава" од Чаир у 80та :pos::pos::pos: Какви "легенди" се дечките, дошле 200 души на утакмица на Фенер и пеат, пуши вардаре, шкупи, и ПичкаВиМатер. ПУШЕТЕ!

Резултатот е одличен, меѓутоа играта воопшто не ми влева доверба. Сепак се овие класа погоре, и од Копенхаген, и од Малме. А колкава беше разликата во нашата игра дома-гости со претходниве две екипи, плус без Грне во одбрана, плус на таа атмосфера што ќе ја направат Турците, 2-0 ми изгледа и како мал резултат. Ќе мора да се дава гол и таму веројатно.

cestito pobeda
sakav da ve prasam edno dete igra za vardar aliu mlad e ovie denovi slusnav deka igra kaj vas gi poznavam familjarno sakav da znam dali e dobar igrac

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom