Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Кои беа идиотите што пуштаа огномет кога Копенхаген доби црвен?

Гачевски за третиот и четвртиот гол...:facepalm: Основни познавања нема како да се постави при нафрлени топки и еден на еден со играч. Божееее какви нервози, ПУ!!!

Zatoa prasuvam od preska trazam,koj bi mozele da ni se padnat.Steta bas steta.Treba da se smene trenerot definitivno a ekipata da ostane taa so e samo da se zakrpe so uste 2 igraci najmalku
tU6UmhAVSkO004edk-KihA.png

Со што место Гируги, Астана, Виена, Ница би влегле Бате, Салзбург, Ајакс, Лудогорец.

Ја не гледам ни еден противник со кој Вардар би имал некакви шанси ако фаворитите утре поминат...
Е да го минеа Копенхаген.:boksix::place::place::place:

И второ, никој не ни рече дека Вардар готово иде даље, сите рекоа дека шансите се 50-50 по победата, ама ај сеа ти да се заситиш колку паметен испадна.
Види го пак форумот.Во спорове нема да влегувам. Чао од мен!:)

Догодина нели се најавуваат некои промени во ЛШ дека за големите лиги ќе им се овозможи директен пласман на третопласираните и четвртопласираните а додека преку квалификациите само 6 тимови ќе ја имаат таа среќа да се пласираат.

Не ми се верува, какви идиоти. Што успеаа да испуштат. Пласман у следна фаза ја прокоцкавме сами. И сите се криви, од управа до стручен штаб и на крај играчите. Не е можно бе со играч повеќе да изгубиш добиен двомеч. Па све беше на наша страна.... Со ова што го покажаа дефинитивно не заслужуваме групна фаза. Па секоја посериозна екипа со играч повеќе ќе им ја скриеше топката на противниците, а ние 1 ебана шанса не успеавме да креираме. И не е само Гача крив, џабе него само го обвинуваат. Ако не примевме гол по таа нафрлена топка, сигурно ќе примевме во некоја следна акција зошто сите до еден изиграа ко ПИЧИЊА после црвениот.

Догодина нели се најавуваат некои промени во ЛШ дека за големите лиги ќе им се овозможи директен пласман на третопласираните и четвртопласираните а додека преку квалификациите само 6 тимови ќе ја имаат таа среќа да се пласираат.
Мислам од 2018/2019.

Го чекам Седло на прес после мечов да видам што ке каже ,уште го нема ..
Иначе голанот не утепа денес , пследните два гола негова вина ..
Не беа ништо посебно Копен , ова беше голема шанса у курац ...

Види го пак форумот.Во спорове нема да влегувам. Чао од мен!:)
Види си ти, оти со самиов одговор самиот покажуваш дека ти си тој што не чита што ти пишувам. Не викам дека не си во право за тоа што си го пишал (па да ми објаснуваш пак да прочитам), туку дека никој не тврдел нешто обратно од тоа што го збориш. Никој не летал во облаци дека е готово, на сите им беше јасно дека ништо не е решено и дека се е 50-50. Чао и од мене.

Сосема солидно го играа реваншов како тим. Шансите се пропуштија во Скопје кога Копенхаген беа тотални аматери. Денеска и они играа добро и не дозволија многу игра, а Барсегјан и Којашевиќ беа изгубени скроз.

Виновникот за отпаѓањето е Гачевски, за три гола беше директно крив. За автоголот можеше да ја боксува комотно, при третиов гол исто, за пеналот да не збориме. Целосната одговорност е кај него и кај никој друг.

Боби Николов искина повторно, злато вреден играч. :cuc:
Во Скопје не направи ништо со Брдаровски, сега пак измислува некои мурињо тактики, два бека по страна и само плеткање и ништо. Хамба можда е во лоша форма, ама сме го гледале како решава утакмици, за Брда не.

Николов игра одлично на сите утакмици, а за мене најголемо разочарување е Барсегјан. Мислам дека иако беше рано, со автоголот си ја запечативме судбината, мн тешко ќе дадеа два гола ако не си дадевме автогол.

Бековите ни се ужасно слаби. Денес ги пробија ко мач по страна, милион пати беa претрчани. Брда као некој дупли бек, момакот скроз изгубен и напред и назад. Да ги имавме Попов и Хамба од пред 2-3 сезони сега.:boksix:

tU6UmhAVSkO004edk-KihA.png

Со што место Гируги, Астана, Виена, Ница би влегле Бате, Салзбург, Ајакс, Лудогорец.

Ја не гледам ни еден противник со кој Вардар би имал некакви шанси ако фаворитите утре поминат...
Е да го минеа Копенхаген.:boksix::place::place::place:
Znaci nisto i od liga evropa...Toa e toa nisto Sileks-Vardar pa ke gledam u kratovo,koa glume Felipe(Messi)A Gacevski si misle deka e Buffon

Фелипе најјакиот, во Струмица криминален, денес дамбетер

Znaci nisto i od liga evropa...Toa e toa nisto Sileks-Vardar pa ke gledam u kratovo,koa glume Felipe(Messi)A Gacevski si misle deka e Buffon
Уште долго ќе чекаме на такво нешто, поготово ако Уефа го мења форматот и условно ќе ги скрати помалите клубови да се докопаат до некое нејзино натпреварување како беше случај овие сезони од кога е уведена ЛЕ....
Испуштена е златна шанса денес за прв пат да влеземе у некое групно такмичење.:uzi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom