Ти цел пост ли читаш или само тоа кое си избереш?Arno de so toj ludogorets...Vo forum na Vardar. Mi bolit kureto za tim od Bulgaria
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти цел пост ли читаш или само тоа кое си избереш?Arno de so toj ludogorets...Vo forum na Vardar. Mi bolit kureto za tim od Bulgaria
Zatoa prasuvam od preska trazam,koj bi mozele da ni se padnat.Steta bas steta.Treba da se smene trenerot definitivno a ekipata da ostane taa so e samo da se zakrpe so uste 2 igraci najmalku
Види го пак форумот.Во спорове нема да влегувам. Чао од мен!И второ, никој не ни рече дека Вардар готово иде даље, сите рекоа дека шансите се 50-50 по победата, ама ај сеа ти да се заситиш колку паметен испадна.
Мислам од 2018/2019.Догодина нели се најавуваат некои промени во ЛШ дека за големите лиги ќе им се овозможи директен пласман на третопласираните и четвртопласираните а додека преку квалификациите само 6 тимови ќе ја имаат таа среќа да се пласираат.
Види си ти, оти со самиов одговор самиот покажуваш дека ти си тој што не чита што ти пишувам. Не викам дека не си во право за тоа што си го пишал (па да ми објаснуваш пак да прочитам), туку дека никој не тврдел нешто обратно од тоа што го збориш. Никој не летал во облаци дека е готово, на сите им беше јасно дека ништо не е решено и дека се е 50-50. Чао и од мене.Види го пак форумот.Во спорове нема да влегувам. Чао од мен!![]()
Во Скопје не направи ништо со Брдаровски, сега пак измислува некои мурињо тактики, два бека по страна и само плеткање и ништо. Хамба можда е во лоша форма, ама сме го гледале како решава утакмици, за Брда не.Сосема солидно го играа реваншов како тим. Шансите се пропуштија во Скопје кога Копенхаген беа тотални аматери. Денеска и они играа добро и не дозволија многу игра, а Барсегјан и Којашевиќ беа изгубени скроз.
Виновникот за отпаѓањето е Гачевски, за три гола беше директно крив. За автоголот можеше да ја боксува комотно, при третиов гол исто, за пеналот да не збориме. Целосната одговорност е кај него и кај никој друг.
Боби Николов искина повторно, злато вреден играч.![]()
Znaci nisto i od liga evropa...Toa e toa nisto Sileks-Vardar pa ke gledam u kratovo,koa glume Felipe(Messi)A Gacevski si misle deka e Buffon![]()
Со што место Гируги, Астана, Виена, Ница би влегле Бате, Салзбург, Ајакс, Лудогорец.
Ја не гледам ни еден противник со кој Вардар би имал некакви шанси ако фаворитите утре поминат...
Е да го минеа Копенхаген.![]()
Уште долго ќе чекаме на такво нешто, поготово ако Уефа го мења форматот и условно ќе ги скрати помалите клубови да се докопаат до некое нејзино натпреварување како беше случај овие сезони од кога е уведена ЛЕ....Znaci nisto i od liga evropa...Toa e toa nisto Sileks-Vardar pa ke gledam u kratovo,koa glume Felipe(Messi)A Gacevski si misle deka e Buffon