Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Гачевски со Седло ја заебаа утакмицата. Штета, ништо не играа ни Копенхаген.

Бега од гол мајстореее алооо истата грешка како со Малме. Му се пушти клизач цц малоумник еј.
Кој голман си ти бе братче? Кој? Кој?

Среќа на Малме не им беше даден црвен кога имаше услови за тоа во Струмица, немаше да стигнат до тука Вардар :icon_lol:

Kakvi idioti ej, se izgubija posle crveniot kako NIE da dobivme crven.
Vakva sansa nema da ima u brzo vreme.

Nenormalna rabota!

Гачевски со Седло ја заебаа утакмицата. Штета, ништо не играа ни Копенхаген.

Сосема солидно го играа реваншов како тим. Шансите се пропуштија во Скопје кога Копенхаген беа тотални аматери. Денеска и они играа добро и не дозволија многу игра, а Барсегјан и Којашевиќ беа изгубени скроз.

Виновникот за отпаѓањето е Гачевски, за три гола беше директно крив. За автоголот можеше да ја боксува комотно, при третиов гол исто, за пеналот да не збориме. Целосната одговорност е кај него и кај никој друг.

Боби Николов искина повторно, злато вреден играч. :cuc:

Djabe e se mina da videme so kogo ke se padneme za LE,ako e nekoj favorit bide taa.

Брдаровски еј, љамче втор дел. Со кој памет бе шишко коњарска све по дома да ти ебам!

Не можам да разберам како е можно да изгубивме 3 разлика и притоа дадовме ЕДЕН гол... :facepalm: Значи НИШТО ПОСЕБНО не изигра Копенхаген, ниту имаше некаква иницијатива ниту имаше сериозни шанси, освен таа пречката на 1-0. Страшно, Гачевски виновник за последните два гола, срамно е како реагираше. Не може бе така да те прелета топката, не може и точка. Кој си бе ти голман, КОЈ СИ ОБЈАСНИ МИ? И за пеналот, прво што кур бараше да излетува, второ кога веќе излета овој од Копенхаген немаше никаков агол и немаше потреба од клизачи и старт, него само требаше да го испрати играчот и да дозволи да стигне вардаровиот дефанзивец да покрие. Пу да ти ебам среќата што ја немаме, 3 безвезни голови примивме, по резултатот испаѓа дека не размонтирале Копенхаген а воопшто не е така. Се надевам дека ќе обезбедиме барем пласман во групите од ЛЕ, заслужуваат дечкиве.

А бе 2 гола со играч помалку бре...
Боље да не им го дадеше, нагазија до даска данциве после црвениот.:D

Џабе да кривиме поединци цел тим изигра лошо. Седло исто сјеба со измините, го стаил брда уште на полувреме да се брани на 2-1.:tapp:

Прв гол прва минута, автогол, со играч помалце примаш два гола... Со ваков сплет на околности ни Силекс не би го минале.
Тоа е сеа сме разочарани, очекувавме многу после пролазот со Малме и резултатот од Градски, али баш оваа текма покажа дека сме уште далеку од групна фаза бар за Лш, за ЛЕ ќе видиме сеа вака без некој притисок и очекување можда ќе изненадат.:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom