Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Zosho da ne? Ima samo 20 godini, skola na Real Madrid, ima dobra gradba i ushte 4 godini za napredok.
Другар во моментов за напаѓач ни треба готов производ нас, за напредок и братот уште многу време ќе ни треба за поминување на 1 коло квалификации

Другар во моментов за напаѓач ни треба готов производ нас, за напредок и братот уште многу време ќе ни треба за поминување на 1 коло квалификации
Па муабетот е дека Вардар нема капацитет да донесе засилувања (готови производи) со кои ќе направи исчекор во Европа, затоа и зборат за градење тим со млади играчи.

Каков Доријан што ви е. Лани не помириса трева цела сезона ни за Олимпија ни за Радомље.

Утре го дознаваме противникот, ја мислам дека Бате ќе ни падне како противник, али у глобала нека дојде кој сака, имаме тим кој игра доста време заедно, имаме искуство и секако квалитет, со малку среќа може да падне секој! Така да се надевам ова лето ќе бидее далеку подолго од останатите години, исто така се надевам и Комити ќе се вратат барем на нормалните изданија.

Ајде Вардаре можеш ти !p.s. многу експерти и падобранци тука што народ ќе бевме ?

Уствари шестмина се, но убаво е да се знае информацијава дека владееме на првенството. :)
IMG_201706170_033242.jpg

Со среќата која ја иаме Селтик не ни бега.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Само Селтик и Легија да не ни паднат.
Навивам за Хафнар нормално, ама и Малме и Розенборг ми личат на океј противници. Со екипите од екс Ју, секогаш сме играле убаво. Сепак, Марибор не е Динамо :icon_mrgr:

Го добивме Малме нека ни е со среќа и време е да ги видиме долгонајавуваните засилувања !
За нив можеби Малме е јака екипа, која не може да ја пројдеме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom