- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 7.178
- Поени од реакции
- 43.084
Says ДПА...Dali uste stvarno mislete deka SAMS go drzi vasiot tim???
Samo Na papiri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Says ДПА...Dali uste stvarno mislete deka SAMS go drzi vasiot tim???
Samo Na papiri
Nemam vrska I nemame vrska so niedna partija I mnogu sum sreken sto mnogu cisto I dobro se raboti Vo Shkendija....se investira so ljubov sprema gradot I klubot se nadevam I vie nekogas Ke imate nekoj stabilen sponzor sto Ke go saka klubot a nema da doaga za biznis ili perenje pari...Says ДПА...
Те молам зборувај ми уште за земјата каде што еднорози летаат преку виножито, и газдите си ги љубат своите клубови...Nemam vrska I nemame vrska so niedna partija I mnogu sum sreken sto mnogu cisto I dobro se raboti Vo Shkendija....se investira so ljubov sprema gradot I klubot se nadevam I vie nekogas Ke imate nekoj stabilen sponzor sto Ke go saka klubot a nema da doaga za biznis ili perenje pari...
pa napisav ako ne vide megu prvite postovi me buni toj sut.A toa 3tiot gol ne tresi gluposti, i da ne vlezeshe toj imashe 20minuti za 3-2.Ke ja napraveja ne se sekiraj.Ajde ti kazi mi togas sto e so hamba startovite? ajde ne za toa,tuku za spirovski rakatA?da ne beshe zalepen igracot sto centrirase na 2-3 metri od nego i nesrekno vo raka go pogodi? leta topkata 20 metri i ovaj so raka ja puka bez potreba ni nesrekno ni nisto.Neznam sto trbea drugo da vidite za dase slozite deka e mestena.Ili kako vselo sto mestat naj amaterski toa go ocekuvate?toa dali odam vkladilnica nema vrska so mislenjevo, ne sum od tie expertite shto sekoj mec im e namesten.Ama pa vie pa, so sila mutavi se pravite sea ne bilo somnitelno tolku im bila silata za edno poluvreme :SЧиста мештајκа беше шутот на Судани у пρечκа и гол линија у 45-та и она за тρетиот гол на Динамо κаκо Новаκ намеρно ја сκρена со дупе у гол ... што да се очеκува од нација што џаболебаρи 24/7 по κладилници...Штета што не завρши неρешено баш ρади еκспеρтиве и душегρижнициве.Едноставно толκу му е силата на Ваρдаρ, едно полувρеме
pa napisav ako ne vide megu prvite postovi me buni toj sut.A toa 3tiot gol ne tresi gluposti, i da ne vlezeshe toj imashe 20minuti za 3-2.Ke ja napraveja ne se sekiraj.Ajde ti kazi mi togas sto e so hamba startovite? ajde ne za toa,tuku za spirovski rakatA?da ne beshe zalepen igracot sto centrirase na 2-3 metri od nego i nesrekno vo raka go pogodi? leta topkata 20 metri i ovaj so raka ja puka bez potreba ni nesrekno ni nisto.Neznam sto trbea drugo da vidite za dase slozite deka e mestena.Ili kako vselo sto mestat naj amaterski toa go ocekuvate?toa dali odam vkladilnica nema vrska so mislenjevo, ne sum od tie expertite shto sekoj mec im e namesten.Ama pa vie pa, so sila mutavi se pravite sea ne bilo somnitelno tolku im bila silata za edno poluvreme :S
Самсоненко е во најмала рака сомнителен бизнисмен, многу малце информации може да се најдат за него и неговите наводни бизниси. Инаку знаеме дека Динамо е класа над Вардар и покрај очајната игра исто како што знаеме дека поради бизнис интереси Загреб мораше да оди во наредна фаза по секоја цена, ако мене ме прашуваш и двете беа местени да има доста голови
Многу веруваш на газдиве на Балкански тимови, не се ова Арсенал/Манчестер итн да фаќаат огромни пари од спонзорски договори мора и на други начини да се снаоѓаат..
Dali uste stvarno mislete deka SAMS go drzi vasiot tim???
Samo Na papiri
Nemam vrska I nemame vrska so niedna partija I mnogu sum sreken sto mnogu cisto I dobro se raboti Vo Shkendija....se investira so ljubov sprema gradot I klubot se nadevam I vie nekogas Ke imate nekoj stabilen sponzor sto Ke go saka klubot a nema da doaga za biznis ili perenje pari...
Не знам за вас ама мене Којашевич ме импресионираше! Го немам гледано толку борбен ко на овие 2 натпревари!
ПС: Читајте ги коментарите кога ни се падна Динамо, сите беа 100% сигурни дека ќе не помочаат. На крај испадна дека се шупаци правени у гз. Браво за момците, одлична игра, и со нов тренер можда и ќе има некој поголем успех!
Nemam vrska I nemame vrska so niedna partija I mnogu sum sreken sto mnogu cisto I dobro se raboti Vo Shkendija....se investira so ljubov sprema gradot I klubot se nadevam I vie nekogas Ke imate nekoj stabilen sponzor sto Ke go saka klubot a nema da doaga za biznis ili perenje pari...
виртуелната реалност е вистински живот за некој што не излегува од дома воопшто или е со плиток мозокПросечен македонски калдионичар: “се е местено“ (бидејќи нели, он се знае, има информации). А особено ако некоја утакмица си уплатил и таа утакмица те “заебе“, коментарот одма е дека е местена.
„Коцкањето и воопшто играњето на среќа е особено поврзано со оние категории на населението коишто се депримирани, социјално исклучени и сиромашни. Оваа дејност станува поле каде што тие бараат некаква надеж дека со вложување мали суми ќе успеат да дојдат до многу повеќе пари. Овој систем на играње на среќа се одржува токму врз таа психологија, особено кај оние луѓе коишто се соочуваат секојдневно со проблеми во животот. За нив постои надежта дека ’не е се‘ загубено’, дека ’постои уште една шанса’, кога ќе појдат во коцкарницата, трошејќи ги таму последните пари што ги имаат кај себе. Луѓето западнати во социоекономска криза се намамени, фатени во една ’стапица на животот’.
http://www.dw.com/mk/обложувањето-и-коцкањето-национална-еуфорија-во-македонија/a-17644716
Ако ова БИЛО местено би било од неколку играчи, сигурно не од Самс. Факт е дека во Вардар има милјарда фракции кој го цицаат клубот на разни начини. Факт е дека Седло има контакти со шемашите од Динамо па и повредите на Мијушевич и Попов и изоставувањето на Пачата од составот може да се третирааат како сомнителни одлуки за да сме ослабени. Само што голот на Даре е чист ко солза, кој сака да беше на гол тоа немаше да го фати. Пречката во последни моменти исто кажува дека ни они не беа опуштени за да губат. Нема шанси Хамбер да не местел а за да е оваа претпоставка точна тогаш он би бил еден од клучните во цела приказна. Така да и оваа теорија паѓа во вода.
Сомнителен за кого за тебе? Што е сомнително? Типот не сака премногу публицитет, нема ништо лошо во тоа. Да не треба и на веб страната на Хотел Русија да се пиши дека е газда? Прави бизнис со влада и некој куртони политичари, леле мајко... Дел е од екипата на „човекот“? Дај бре разбудете се „човекот“ све има од сендвичари до клубови, бизниси, згради што ти не... Самс беше пун ко брод уште пред да дојде во МКД. Човекот си направил пари во Русија на времето ко Абрамович и остала багра со тоа што он е некој 3-4ти ешалон богаташ... Незнам што ти е тебе сомнително, на крај крајева види што се изгради и направи.
Зошто Загреб морал да оди понатака по секоја цена? Дај те молам објасни ми зошто Самс би се сложил со нешто такво... Си тепаа регуларно бе луѓе, имаат подобар тим, имаа повеќе среќа, средени се подобро на сите нивоа. Ние од нив учиме и сме зад нив би рекол едно 4-5 години. Ако на пријателската лани не згазија денес едвај и со доста среќа не победија. За некоја година ќе ги стигнеме. Доста веќе во се барате завери, малку верба и во себе да ти се плукнам у народот.
Не се Арсенал и Манчестер за да имаат и толкави трошоци за плати. Вардар со некој скромен буџет неколку кратно помал од тој на динамо му изигра одлично. Исто ко што и динамо за некоја недела на некој таков гигант ќе му парира а во МКД партал екипите ќе добијат шанса да се покажат против Вардар и шкендија. Тоа е фудбалот...[DOUBLEPOST=1469071960][/DOUBLEPOST]