Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Хоф беше во второ, отиде да го загради Пјаца мада малце прегрубо тргна, можеше и таму да свирне пенал, ама и таа ситуација исто ко со Асани, Пјаца чекаше и се местеше да падне и изнуди пенал, затоа ја не би свирнал во ниту една од тие две ситуации. Пеналот што беше досуден (првиот) според мене немаше врска од пенал, ама како и да е после тоа се вративме, дадовме гол и Спировски ја направи глупоста.. Сами се испаднавме, Динамо е реално поквалитетен, пред се индивидуално, ама се гледа дека не се толку спремни физички, со нов тренер се, и тактички беа слаби, одбраната им беше крш двете утакмици, ама не искористивме и тоа е тоа. Седло со кој памет тргна со Игор на гол, и со кој памет го убаци Николов у второ стварно не можам да разберам. До сега го бранев, и вечер искочи со океј состав и солидно поставена игра, ама овие две работи не можам да му ги сфатам
Znaci Hof e toj sto otide dva puti taka bezveze na Pjaca, jasno e deka ovoj gledase da iznudi penal ne bese u sansa za gol niednas, nasedna Hof jbg. Bezveze napraveni penali u sekoj slucaj

На официјалната на Динамо:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

9e885ee630cc4580a979238bdb923df1.png
НИшто чудно, и Вардар да тепаше од Хајдук ќе славеа :pos:

Мамич - Самс знаеме дека во Загреб пред една година направија спогодба некоја меѓу Вардар и Динамо на пријателска база
Додај го денес и Рускиот судија , добро тој е ставен од уефа а на овие им дојде како бинго :)
Ололу играта двата пенали се многу глупи и сомнителни , Русот без проблем свири а во прво кога падна Пјаца не свирна ..:sneaky:
Неможе да се гарантира дека 100 посто е местена , али ова реално малце наведува на тоа
А ја глуп не си ја ставив 2-1 а ја зборев со еден пријател ..:anco:
Околу играта Вардар со малце среќа можеше и да помине , Динамо ништо не покажа !!

Мамич - Самс знаеме дека во Загреб пред една година направија спогодба некоја меѓе Вардар и Динамо
Додај го денес и Рускиот судија , добро тој е ставен од уефа а на овие им дојде како бинго :)
Ололу играта двата пенали се многу глупи и сомнителни , Русот без проблем свири а во прво кога падна Пјаца не свирна ..:sneaky:
Неможе да се гарантира дека 100 посто е местена , али ова реално малце наведува на тоа
А ја глуп не си ја ставив 2-1 а ја зборев со еден пријател ..:anco:
Pa ne svirna ni u vtoro uste poocigleden penal koga Hof klasicno go turna Pjaca, sea posle vise ne moese da ne sviri ednostavno go nateraa na toa. Hof i mene mi e sumnjiv kako za taka kratko vreme otide taka na Pjaca....

Идиотите не знаеа како да направат пенал па почнаа на најглуп можен начин да се обидуваат,оној со раката да можеше ќе забиеше.....поместен натпревар не знам..треба да си ненормален да мислиш дека ова беше реално сценаријо

Pa ne svirna ni u vtoro uste poocigleden penal koga Hof klasicno go turna Pjaca, sea posle vise ne moese da ne sviri ednostavno go nateraa na toa. Hof i mene mi e sumnjiv kako za taka kratko vreme otide taka na Pjaca....
Па
За мене првиот пенал немаше врска од пенал , топката отиде во гол аут иако имаше мал контакт но не беше за пенал , е сеа прашање е зошто така отиде Хоф без потреба ..

Па

За мене првиот пенал немаше врска од пенал , топката отиде во гол аут иако имаше мал контакт но не беше за пенал , е сеа прашање е зошто така отиде Хоф без потреба ..
Ne bese mal kontakt go odgurna so raka a ovoj padna ko pokosen, no pred toa poocigledno bese turkanjeto so dve race. Kako da ne sakas da ne sviri ne e ova sumoborenje, ednas ke mu dokurci i ke svirne.:D

sme skapuvale po kladilnici i zatoa mestena sme vikale deka e :facepalm:
abe ja gledase utakmicata ili taka komentari davas.Pa hambardzumjan dushata mu ja izvade vo 5minuti na pjaca,prviot pat se spasi i koj kur mava uste ednas nepotrebno i idiotski? toa ako ne e namerno neznam sto e.... a za igrata so raka izgledaj uste ednas hajlajts i dojdi vrati se ke pravime muabet dali e mozno dae slucajno ili namerno.Pa kaj go ima ova be skokna so dvete race nagore 1 metro krenati i topkata ja zdrobi so raka.Onakov penal uste nemav videno.amateri maximalno.Samo me cudi sto ke beshe ako vlezeshe toa preckata vo 40minuta za 1-1.

Туки мене ме интересирa дaли aкo ве исфрли УЕФА вo третa лигa зaрaди местење ќе мoжи дa игрaте вo Бaлкaнскa лигa ? [emoji1]

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

, е сеа прашање е зошто така отиде Хоф без потреба ..

Е ај што мислиш зошто му ојде така?..можеби беше во жарот на играта:pos:..не се заебавајте бе,преочигледно беше дека намерно одат да му направат пенал..местење левел трета Македонска лига

Местена или не ние може да си збориме ... заеби сеа тоа
Но сепак играта на Вардар ме изненади позитивно и Динамо никако не не надигра ..
И на двата меча Вардар се покажа сериозен противник , имаше шанси стативи голови , реално ни падна тежок противник и ретко кој веруваше дека ке го поминеме , но да имавме малце среќа можеше да дојде до чудо

И Швајнштајгер ли ја намести на европското у финалето ? :D

Што да се каже после овакви 2 натпревари џабе е. Со неспособни луѓе на највиталните позиции во клубот толку е.

Имате бе тема за квалификации ЛШ што барате тука? Па уште кој ми збори за наместена утакмица, три цели кола еј, ТРИ КОЛА!

Туки мене ме интересирa дaли aкo ве исфрли УЕФА вo третa лигa зaрaди местење ќе мoжи дa игрaте вo Бaлкaнскa лигa ? [emoji1]

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
И во трета лига ќе бидеме институција за вас и за селскиот дрим тим на тој индијанецот што ти лајкнал. Така да ќе можИ да играме во Балканска лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom