- Член од
- 11 март 2015
- Мислења
- 1.117
- Поени од реакции
- 982
Проблемот не е што он имал лош ден, пошто сите грешат тоа е нормално...Проблемот е што глуми лудило, наместо да проба да се оправи!Абе дечко, ваљда не можеш да ме сфатиш. Не реков ја дека Попов изиграл маестрално, ни па дека бил најдобар играч против Динамо. Ама едноставно ништо не можеш да добиеш со тоа што ќе почнеш да му свириш. Знаеш ли која демотивација е кога од 18.000 твои навивачи на стадион, 10.000 ти свират? Не се противничките па да те фати инат и да искинеш после тоа.
И не знам ја како тоа он бил крив за двата гола? Океј, за вториот може. Ама за првиот што е крив Попов? Му прошле неколку пати по негова страна. Па не игра за Барса или за Реал па да очекуеш дека не може никој да мрдне по негова страна. Па и на бековине на Барса и Реал им се шетаат по страна па што остана за еден Попов и Вардар.
И мене ме изнервира у второ полувреме и го опцув, ама можеш да опцуеш секого у тој момент. Ама ќе опцуеш у себе, а не да свириш на свои играчи. Ништо не можеш да добиеш, само можеш да изгубиш и играчот да се изгуби скроз, ко што се изгуби Попов после толку свирења.
Втора работа дечкото играше ПЛ, колку сака нека е лош или добар играч, и безразлика дали јас го сакам или не да играш у првите 4 лиги па и у најслабиот тим, сепак треба да имаш некој квалитет. Попов го има тој квалитет очигледно, али нема карактер и спортски дух во него. Затоа и беше исвиркуван!
И Роналдо да игра у Вардар и така да се понаша и него ќе му свирам ако дал 150 гола против Шкендија и Пелистер.