- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
Фелипе и Хоф играчишта. Ама сите го заборавате Асани, дечкото изгази буквално.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Излезе снимка на официјална Фејс.
Одбраната многу пасивна,се плашат и оставаат простор.Нема агресивност.
.
Попов не чинеше, другите беа океј.
Попов беше мизерија жива денес, правеше екскурзии напред и се забораваше, па немаше кој да покрие. На негова душа идат и двата гола.
Ако збориш за на Јужна, баш позади него седев. Абе дрво пијан беше, не знаеше што збори. Среќа на полувреме ги снема па не мораше да ги трпим.Oдлично изигра Вардар,освен неколку грешки во одбрана. А и среќа да се немало у пм. Не се толку лоши црнциве ќе се најдат. Фелипе си изгази. Овој малиов на старт да го погодеше тоа друга песна ќе беше ама неискуството си го прави своето. Ама битно не изигра пичкарски Вардар. Ипак против Динамо играа. Да беше 2-2 ќе имавме какви такви шанси ама вака тешко. И дај не се објаснувајте со планинариве Шкендија полесно ќе поминела.
Друга работа имаше еден од тие античките македонци од Штип седеше пред нас и само јадеше гомна. Се радуваше на головите на динамо и пцуеше по Вардар. Па кој кур дошол Вардар да го глеа ондак. Е од такви ми се повраќа кога идат на стадион. Што бараш бе пријател така трици да јадат. Кај сите се нервираат ради глупите голови овој уште јаде трици. Ама му свикавме поише души од трибина и виде не виде на полувреме фала богу се изгуби и второ на раат се гледаше. Да останеше уште ќе имаше некој инцидент гарант.
Јужна 3 блок. Јас ред над него седев од лева страна ако збориме за истиот?Ако збориш за на Јужна, баш позади него седев. Абе дрво пијан беше, не знаеше што збори. Среќа на полувреме ги снема па не мораше да ги трпим.
Иначе играта не беше лоша, иако средината на Вардар ко да не постоеше. Со три паса Динамо си стигаше до 16 метри, ама па и они не направија ништо посериозно. Динамо само со еден шут у оквир на гол, за вториот гол. Штета, два брзи и скроз глупи гола ги извадија скроз од колосек. Вардар таман се ослободи од притисокот, почна да игра и тап, автогол...Сосема друг тек ќе имаше мечот. Па и никаква среќа. Две стативе, пречка...Штета, стварно штета.
И свиркањата на Попов...Две додавања згреши и почна 70% од стадионот да му свири. И што добивте бе? Се изгуби чуекот, буквално. Место да им се даде поддршка, сељачаната почнуаа одма со свиркање...
Епа не бива бе со едно појавуење на стадион у цела година и глумење експерти. Идите гледајте ПЛ, Примера итн. и не кур замарајте по стадиони, ебем ви шутраците.
Sent from my B1-730HD using Tapatalk
Тој е, у прв ред седеше. Ја позади тебе сум бил значиЈужна 3 блок. Јас ред над него седев од лева страна ако збориме за истиот?![]()
Eј кој не го утепаше...Го напна со тоа динамо 2-0 ајде сеа 3... Боље шкендија да играше..Вмроооо ако ви е. Напаст жива. Среќа на крај на прво братучед ми му свика да седне за да може да гледа па се смири малку почна нешто смирен муабет да прави и го снема второ. Какво олеснување беше. А и изгледа и со тебе он напраи муабет еден период ако не грешам само ја ептен бев внесен во натпреварот. Ептен криво ми беше колку среќа немавме и колку глупи голови примивме.Тој е, у прв ред седеше. Ја позади тебе сум бил значи
Sent from my B1-730HD using Tapatalk
Ajde be ne se glupiraj vie pominvte edna mocana cracovia i ligi vi potekoa koj uspeh go imate vie vo evropa ova vi bese prva pobeda i sto zboruvas za pmfl koga samo ednas ste bile sampioni.Zemete si prikolica za cetvrtok da mozete da si gi donesete golovite od Baku.Koj najde da zboruva, vie od vekje 15 godini nemate nitu eden uspeh vo Evropa, mizerija nevidena ste, i posledni na tabela na PMFL, eeeee pustiot Vardar, cela Makedonija naviva za Vardar, ekipa sto ima vo sekoj grad navivaci a na interesen mec se utepavte od komentiranje dali ke stignete brojka 20.000 hahahah MIZERIJA.