Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам, ваква управа да имаше некој од српскиве клубови ко Партизан/Звезда, до сега ќе изедеа добар ќутек за ваква работа. Ама далеку смо мие од свите нив.
uff, pa bas srpskite klubovi poslednite decenii se krajno siluvani od nivnite upravi, se napolnija so pari zaedno so menadjerite preku transferite, samo troski im ostavija na klubovite. sekako nivnite klubovi se ponapred od nasite, ama prilicno cesno da rabotea so parite koi gi zarabotija preku transferi sega nivnite dva vrvni kluba kade kade ponapred ke bea.

Последно уредено:
Купив денеска карти за мечот со ДЗГ и ми дадоа некои листови фотокопирани со фискална,на нив има,блок,ред,број со тоа се блегува на мечот?

НАВИВАМ ОД СРЦЕ ЗА ВАРДАР!:oeoeoe:

Последно уредено:
Купив денеска карти за мечот со ДЗГ и ми дадоа некои листови фотокопирани со фискална,на нив има,блок,ред,број со тоа се блегува на мечот?

НАВИВАМ ОД СРЦЕ ЗА ВАРДАР!:oeoeoe:
Ti izgleda prv pat ides na utakmica a?

Шо се фативте со тој Пјаца синкир од него зависи Динамо за двомечот со Вардар, дечкото вистина е огромен талент и беше алфа и омега во Динамо и заслужува поголем трансфер и да не го купеше некој сигурно ќе ги одмараше тие репрезентативците на Хрватска, Пјаца, Рог, Чорич и Шилденфелд, можеби на реваншот би играле, сеедно...
Динамо ти е најдобар клуб на балканот и располага со огромни таленти и има за 2 класи подобри играчи од Вардар.
Тука се тој босанецот Хоџич, гол играч е, многу добар реализатор, сличен тип како Пјаца...
Крилото Соудани, можи да се кажи најдобар странски играч во цела Хрватска, ѕверотиња...
Чилеанците Хернандез и Фернандез, топ играчи се и овие, кај ќе му биде само крајот на Вардар....
Многу посилен е Динамо џабе збораме, треба лесно да помини на двете утакмици, Вардар како прво нема напад, загушен е нападот, освен Фелипе кој знај да погоди, другите заспани убавици ви се....
A tek sea i novi zemaa, iranski reprezentativec mlad igrac, plus zemaa i use nekoj juznoafrikanec,isto taka oni se sposobni i mladinec da ufrlat u igra, protiv nas da debitira i maliot da izgazi. Izbegaa mnogu daleku za balkanskive klubkvi, veke i grckite klubovi ne mozat da se drzat so Dinamo, a nie sakame so crncugava so ne znae da trca da gi eliminirame i da pravime evropski klub.
Edinstveno so go ocrnuva Dinamo zadnjive godini se prepiskite pomegju pogolemiot del navivaci i Mamic, iako jas da bi imal takov covek vo Vardar kako Mamic bi go podrzal maksimalno makar i si lapa procenti od transferi i od platite na igracite.

Aj da ve iznerviram malce sea drugar mi pokazuva kartite so gi zemavme idiotite pisale 12.07.2015 godinata ja utnale hahaha kakvi NEZNALICI imame vo drzavava....

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Вчера земав карти околу 21часот и тој ми вика на јужна блок 1 само има слободно а на север блок 21..
Јас мислам фул ќе бидат север и југ!!

Логично е да бидат испонети север и југ, а ако останат како што спомна некој погоре, ќе ги поделат гратиси.
Утре ќе има дружење со играчите во Сити мол. Ако бидат и педерите од управа присутни, треба да им се залепи некој шамар.

Логично е да бидат испонети север и југ, а ако останат како што спомна некој погоре, ќе ги поделат гратиси.
Утре ќе има дружење со играчите во Сити мол. Ако бидат и педерите од управа присутни, треба да им се залепи некој шамар.
Дружење со Обренагон :pos: Со Хоф ништо не се деси?

Дружење со Обренагон :pos: Со Хоф ништо не се деси?
Уште Хоф да си отиде и ќе се пушиме. Не дека Владица е слаб играч да го замени, ама пак не е тоа тоа. :D

Реално не ги кривам од управа за продажбава на карти. Кој го сака Вардар знае кога и со кој игра Динамо и не е некој атрактивен противник, така да тие што сме на стадион 80% ќе бидема ради Вардар. Јасно е овде народот дека е напален по успех, се додека Вардар игра само епизодна улога и испаѓа во прво коло секоја година се потешко ќе иде народ на стадион, али затоа да помине некое коло да се створи еуфорија као со Бате, за 2 дена ќе се распородаде. Многу луѓе слушам е Вардар со Динамо кај може, што ќе гледам фудбалот ни е срање и тако даље.

bidejki pred nekoe vreme se zboruvase za igracite koi vo novata sezona ke mozat da startuvaat kako U21 igrac (velkovski, petkovski, velkoski + decata od mladinskiot pogon), mislam deka vardar treba da go donese dorian babunski. vo avgust 96ta e roden poradi sto ne samo vo novata nego duri i vo narednata sezona kako U21 igrac bi se racunal. ne deka dorian mnogu pokaza vo posledno vreme, no sigurno ne e skap, a talent ima. voobicno ne sakam nasi talentirani igraci da igraat vo 1. MFL, sekogas se nadevam na angazman vo posredena liga, no mesto da igra za tretoligasi podobro bi bilo da igra za vardar. deckoto e centarfor poradi sto i ne bi bil direkten konkurent na ostanatite mladi, a vardar i nema idealno resenie na taja pozicija, pa dorian ima sansa da dobie minutaza. vardar najmalku moze da izgubi, ako ne se probie nema klubot da propadne, a ako se probie babunski mozda klubot bi lapnal dobra otsteta.

Сите квалификациски утакмици ги имам пратено и со Апоел и со Бате,уште ги чувам картите,али овии печатени листови со фискална не се ми јасни баш.[DOUBLEPOST=1467900926][/DOUBLEPOST]

Сите квалификациски утакмици ги имам пратено и со Апоел и со Бате,уште ги чувам картите,али овии печатени листови со фискална не се ми јасни баш.[DOUBLEPOST=1467900926][/DOUBLEPOST]
Се влага бе,вакви даваат ако земаш од нивни застапници нис градовите, ете и ја имам исто таков лист. Не би требало да прават проблем, бар до сега немало проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom