Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Во Југотон ми викаат нема блок 3 и 4 за Југ, на мктикетс има. Така да не знам дали мктикетс е грешка или од југотон и тобако не зезаат нешто.
Па нема на тоа место кај што си бил , на другите продажни места веројатно има :)

Јас бев прееска на билетара и имаше за Југ за блок 3 и 4 ама само за најгорните редови, околу 40-ти ред.

Север и југ ќе бидат полни тоа е сигурно,на запад околу 1000 и на исток 300 и тоа ќе биде.Иначе стварно не потпишале со овој Барсејанг или како и да беше.Ти ебам управата смрдена таман се израдував што малце мрднаа со маркетингот за натпреваров секоја чест за потегот со дресовите,и сеа ме разочараа уште толку..

Не се секирајте за картите, ако загусти ќе делат гратиси.
Али ако не го потпишат ерменецот цела управа у гз да ги ебат црнците што ги потпишаа маме им ебам лоповско.

До 20 часот според Тикет.мк останати се уште 10,000 карти
Значи катастрофална продажба за ваков европски меч , со оглед дека од утре картите ке бидат 200 не верувам дека до крај ке се купат многу билети ...
Значи публика се вкупно ке има околу 15,000 + ( Југ, Север и Запад ) Освен ако ВМРО не викне партиски членови па да се напуни стадионот
Ова можеби е најслаба посетеност на ФК Вардар со подобар европски тим, епа јбг клубот е сам крив , управа со средно сте ставиле партиски која појма незнае да рекламира мечеви , а ниту знае да купи асални играчи со толкав буџет ,коа ке ми текне што правевте на Комити и колку пати со своите постапки ги бркавте навивачите сега тоа ви се удри од глава :)
Па искрено не треба песимистички да гледаме на бројкава (15,000 +).Со која која очајна ситуација се соочува моментално Вардар,ова ќе биде супер број на луѓе кој ќе дојдат.Да не урочиме што не е 3х пати помалку

Го потпишале Обрегон овие, се да им ебам моронско...

Dali Dinamo ke im dade 5 ili samo eden ovie sekako muva nema da gi lazi procentasive bitno im e na niv da im tecat procentite redovno.
Ej i Mamic pravel prevari ali barem klubot ne pati radi negovoto licno bogatenje tuku se podobar i podobar e sekoja godina.
Pri oci probuvaat slepi da ne napravat se da im ebam pa so sila i pokraj toa so se pcueni i ocigledno e mnogu deka ovoj slepecot obregon e se samo fudbaler ne, oni pak si teraat po nivno i go potpisuvaat negoz a ne go potpisuvaat ermenecot koj so edvaj 10 min izigrani pokaza deka e deset klasi nad ciganite, makar i bil svarno loso kondicinono podgotven a tek kako bi igral da e maksimalno spremen

Леле стварно го потпишаа :pos: Искрено, овој е еден од ретките играчи, за кој од коа ќе изгледаш еден-два клипа на youtube у старт викаш дека не го бива, не памтам некој друг до толку да не ти остави впечаток дури ни на хајлајтс од неговите најдобри моменти :ROFLMAO: Е сеа уште појако ќе биде да не го потпишат Барсегјан, на сметка на двајцава идиоти шпицови што ги потпишаа :tapp:

Не знам колку приметивте, ама сите што идат на проба немаат име на дресот. Циганов уште од првата пријателска имаше име на дресот и ја мислим дека овој го потпишале уште на старт, без проба без ништо. Ама изгледа се заебаја добро, па нема назад. Инаку сигурен сум дека ако стварно бил на проба, нема чуек на светов што би потпишал ваква пропалица. Не за џабе дечково имаше сменето 15 клуба у 5-6 сезони. Од свегде го избркале.

Не знам, ваква управа да имаше некој од српскиве клубови ко Партизан/Звезда, до сега ќе изедеа добар ќутек за ваква работа. Ама далеку смо мие од свите нив.

Управата ни е криминал, за ова жими мајка треба да се одговара...
Искрено посакувам Динамо да не изрезели у во двете утакмици, барем да видат сите каква управа имаме, може ќе се свестат малку.
Убаво спомна некој погоре, Нимани не го потпишаа овој потпиша еј, ПОТПИША БЕ, ПОТПИШААА!!!
Сигурно и ќе игра прва постава и он и Балотели пошо нема кој друг...

Ако извадам кредит до вторник ќе ставам све дека нема гол да дадеме.

Абе со овој Пјаца го отупевте, Соудани и тој чилеанецот се далеку поапасни.

Шо се фативте со тој Пјаца синкир од него зависи Динамо за двомечот со Вардар, дечкото вистина е огромен талент и беше алфа и омега во Динамо и заслужува поголем трансфер и да не го купеше некој сигурно ќе ги одмараше тие репрезентативците на Хрватска, Пјаца, Рог, Чорич и Шилденфелд, можеби на реваншот би играле, сеедно...
Динамо ти е најдобар клуб на балканот и располага со огромни таленти и има за 2 класи подобри играчи од Вардар.
Тука се тој босанецот Хоџич, гол играч е, многу добар реализатор, сличен тип како Пјаца...
Крилото Соудани, можи да се кажи најдобар странски играч во цела Хрватска, ѕверотиња...
Чилеанците Хернандез и Фернандез, топ играчи се и овие, кај ќе му биде само крајот на Вардар....
Многу посилен е Динамо џабе збораме, треба лесно да помини на двете утакмици, Вардар како прво нема напад, загушен е нападот, освен Фелипе кој знај да погоди, другите заспани убавици ви се....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom