Па нема на тоа место кај што си бил , на другите продажни места веројатно имаВо Југотон ми викаат нема блок 3 и 4 за Југ, на мктикетс има. Така да не знам дали мктикетс е грешка или од југотон и тобако не зезаат нешто.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па нема на тоа место кај што си бил , на другите продажни места веројатно имаВо Југотон ми викаат нема блок 3 и 4 за Југ, на мктикетс има. Така да не знам дали мктикетс е грешка или од југотон и тобако не зезаат нешто.
Па искрено не треба песимистички да гледаме на бројкава (15,000 +).Со која која очајна ситуација се соочува моментално Вардар,ова ќе биде супер број на луѓе кој ќе дојдат.Да не урочиме што не е 3х пати помалкуДо 20 часот според Тикет.мк останати се уште 10,000 карти
Значи катастрофална продажба за ваков европски меч , со оглед дека од утре картите ке бидат 200 не верувам дека до крај ке се купат многу билети ...
Значи публика се вкупно ке има околу 15,000 + ( Југ, Север и Запад ) Освен ако ВМРО не викне партиски членови па да се напуни стадионот
Ова можеби е најслаба посетеност на ФК Вардар со подобар европски тим, епа јбг клубот е сам крив , управа со средно сте ставиле партиски која појма незнае да рекламира мечеви , а ниту знае да купи асални играчи со толкав буџет ,коа ке ми текне што правевте на Комити и колку пати со своите постапки ги бркавте навивачите сега тоа ви се удри од глава![]()