JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Ерменецот немало да го регистрираат, ако Ќеран не се согласел на раскин на договорот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Врвот беше кога им се скандираше усташки пички на женската ракометна репрезентација на Хрватска на европското 2008 кај нас. Еден од најголемите резили на Комити што ги памтам.Малце пати сме скандирале усташки пичкиДа не дојдеше Карачиќ во Вардар, на Чевларот секоја утакмица истото ќе му се скандираше
![]()
Jadenje bubrezi ti e toa, demek radi keran nema da go potpisat ermenecot.
Prvo za vo Evropa nema kvota za broj na stranci, a za vo Makedonija vo sostav za utakmicite maksimum se 5 mislam, a mozes da imas registrirano kolku sakas.
Taka da ako ne go potpisat ermenecot koj za razlika od cigansturiite go imam izmisleno fudbalot za niv, a tie dvajca gi ostavat, ke treba upravata na kloci so ae trener da se iafrli od klubov.
So pobrzo toa podobro, vakvi aramii odamna nemalo vo Vardar.
Да ама ти мислиш они ќе го ангажираат само за овие два натпревара (кога после во лигата нема да има право да игра)?Што се оптеретувате со бројот на странци. Тоа е најмал проблем во европа нема ограничување. Во Македонија (ФФМ) го ограничи бројот на странски фудбалери што можат да бидат регистрирани во еден клуб, на осум.
Во Југотон ми викаат нема блок 3 и 4 за Југ, на мктикетс има. Така да не знам дали мктикетс е грешка или од југотон и тобако не зезаат нешто.До 20 часот според Тикет.мк останати се уште 10,000 карти
Значи катастрофална продажба за ваков европски меч , со оглед дека од утре картите ке бидат 200 не верувам дека до крај ке се купат многу билети ...
Значи публика се вкупно ке има околу 15,000 + ( Југ, Север и Запад ) Освен ако ВМРО не викне партиски членови па да се напуни стадионот
Ова можеби е најслаба посетеност на ФК Вардар со подобар европски тим, епа јбг клубот е сам крив , коа ке ми текне што правевте на Комити и колку пати со своите постапки ги бркавте навивачите сега тоа ви се удри од глава![]()