Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
А паролата за Седло?!:facepalm:
Sto parola imase?

Inace letovo mislam peceni sme da pomineme prvo kolo koj saka neka se padne. Epten sega da ne doziveeme nekoi turbulencii da si zamine nekoj od kosturot na timot (Paca, Grne, Hambar, Popov, Felipe).

Последно уредено:
Sto parola imase?

Inace letovo mislam peceni sme da pomineme prvo kolo koj saka neka se padne. Rpten sega da ne doziveeme nekoi turbulencii da si zamine nekoj od oturot na timot (Paca, Grne, Hambar, Popov, Felipe).
13221567_1740094782927438_327693074432674450_n.jpg

Ќе носат некои тренерки и патики hummel...

Ај ај ај, не сум го ни приметил ова :facepalm:
Имаше скандирање Седлоски Гоце :pos::pos::pos:

samo kako informacija, poslednoto kolo go premestija pred podolgo vreme na baranje na blagoja milevski, trenerot na U21, za da ne bidat negovite igraci skoro dve nedeli bez natprevar pred vazniot natprevar na gosti kaj ukraincite, a sepak da imaat nekolku dena slobodno za da se odmorat pred da zaminat za ukraina. imase objasnuvanje uste koga se objavi terminot, ama verojatno ne stignalo tuka do forumot.

Парола за Седло бе... А ја па се чудев зашто беа скандирањата. Ова и полошо било.....

Има ли нешто информации за засилувања?
Без минимум 3-4 квалитетни за силувања од типот на Фелипе и Хамба ништо не праиме, кој сака нека се падне.

Само јас ли не разбирам што е целта на паролава? Дали стварно некој мисли дека Седло е најзаслужен за титулава или се мисли дека само во нашава лига(ова легло) дека може да освои титула?o_O[DOUBLEPOST=1463785357][/DOUBLEPOST]
Има ли нешто информации за засилувања?
Без минимум 3-4 квалитетни за силувања од типот на Фелипе и Хамба ништо не праиме, кој сака нека се падне.
Изгледа ќе прават како секоја година,прво да видат кој ќе ни се падне па тогаш ќе одлучат дали да купуваат играчи им ебам неспособните:D

https://youtu.be/R3PAjR1hdC0 Видео за нашиот најомилен играч сезонава:D,секоја чест за некои работи што ги кажа во видеово поврзани со Вардар!
Супер дечко е Горан :ROFLMAO: Холанѓаниве се будали тотално:LOL:Снимки и воопшто од Македонија какви кадри земале.Како да се стокмиле во Шутка и беда и комунизам згради и куќи со цигли фасади ненапраени.Кучиња молим мора да се фатени:pos:Запад е перфекција и ерекција,кај ние Македончиња сме социјала:свиркам::свиркам: Не е важно ајде,Горан жалам само шо можеше да биде светска класа лев бек,но сељачки карактер го уништи:cenzura::cenzura: :)

Денес на ''Турнир на пријателството'' во Бијељина што го организира Саво Милошевиќ, кадетите ви играат со Партизан од 15:30. (ВО ЖИВО Спорт Клуб 1).
Ќе видиш вака каква вукојебина сме биле ние во Ју. Небитна провинција. Задњо свирало.
Немој да се чудите уште што не држи комплексот на ниска вредност.
4 екипи од Србија
4 од Хрватска
4 од Босна
2 од Црна Гора
1 од Македонија
1 од Словенија

Во група сте плус со Осијек и Сарајево. Лани го гледав турниров не се прикажавте во нешто позитивно светло, ќе го следам и годинава турниров ќе видиме што ќе приажете :).
@Colt Willcox ти ги следиш какви ви се шансиве. Добро тимче имате? Мене ми фати око шпицот лани и едниот штопер. Болката да не вадиме како држава средни играчи изгледа продолжува. :unsure:

Денес на ''Турнир на пријателството'' во Бијељина што го организира Саво Милошевиќ, кадетите ви играат со Партизан од 15:30. (ВО ЖИВО Спорт Клуб 1).
Ќе видиш вака каква вукојебина сме биле ние во Ју. Небитна провинција. Задњо свирало.
Немој да се чудите уште што не држи комплексот на ниска вредност.
4 екипи од Србија
4 од Хрватска
4 од Босна
2 од Црна Гора
1 од Македонија
1 од Словенија

Во група сте плус со Осијек и Сарајево. Лани го гледав турниров не се прикажавте во нешто позитивно светло, ќе го следам и годинава турниров ќе видиме што ќе приажете :).
@Colt Willcox ти ги следиш какви ви се шансиве. Добро тимче имате? Мене ми фати око шпицот лани и едниот штопер. Болката да не вадиме како држава средни играчи изгледа продолжува. :unsure:
Оваа година оваа екипа се шампиони у Македонија и купо мислам дека го освоија.

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Ако е во кадетска категорија, слушнав дека сме имале само добри поединци, но како екипа сме биле просечни. Имам браќа на другари што играат во други екипи во лигата и рекоа дека имало 3-4-ца играчи што делеле од другите и поради нив котиравме високо. Ако не се лажам, завршија трети во првенството и изгубија во финалето на купот. Немам поим какви ни се шансите, бидејќи не знам со што располагаат другиве играчи, ама мислам дека немаме некоја сјајна генерација, всушност тие веројатно ни се и најслабиот тим од младите категории.

Pionerite ke igraat na turnirov ne kadetite, dvojna kruna osvoja sezonava, imaat doatasta dobar tim,rap tap gi sredil dobro i fizicki se spremni bar za vo makedonija odksoknuvaa mnogu na fizicki plan za razlika od drugite a i timski dosta igraat.
Zapazete gi koj ke gleda spicot Marko Gjorgievski, Sait bitiki, jakup berisha, krenar krilo igra, pozadi broj 5 alek se vika deteto, imase use plus nekoe dete samo ne mi teknuva sea na site.

Овој шпицот и лани играше мислам, уште тогаш ми фати око, на Звезда им даде гол мислам, треба да се обрати внимание на детето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom