Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Vo usta da gi ebam site do eden. Kuropusaci pederi u gz sto se ebat. Sto si zimaat oni za pravo da kazuvaat kako treba komiti da se ponasaat? Kurtoni beskicmenjaci sto kur gi boli za Vardar. Spremni se ako gi dupat vo supak da recat pa i toa e dobro batem ne ebe nekoj. Kreteni edni sakaat da protnat odlukata Vardar da igra od 16:30 kako dobra odluka. Komiti ke bile na jug na zapadniot del abe krv da serat posledna utakmica vo zivot da im e drugite na televizija od ludnica da gi pratat.

Vo usta da gi ebam site do eden. Kuropusaci pederi u gz sto se ebat. Sto si zimaat oni za pravo da kazuvaat kako treba komiti da se ponasaat? Kurtoni beskicmenjaci sto kur gi boli za Vardar. Spremni se ako gi dupat vo supak da recat pa i toa e dobro batem ne ebe nekoj. Kreteni edni sakaat da protnat odlukata Vardar da igra od 16:30 kako dobra odluka. Komiti ke bile na jug na zapadniot del abe krv da serat posledna utakmica vo zivot da im e drugite na televizija od ludnica da gi pratat.

Одлука на ффм е да се игра во четврток во 16:30, а по правило последните 2 кола мора сите утакмици мислам во ист термин да се, така да тука нашата управа не верувам дека може да смени, поготово што не сме ни домаќини на утакмицава.

Иначе, да не беше купот, ќе мислев навивачиве на шкендија ги избришаа профилите од форумов :)

Одлука на ффм е да се игра во четврток во 16:30, а по правило последните 2 кола мора сите утакмици мислам во ист термин да се, така да тука нашата управа не верувам дека може да смени, поготово што не сме ни домаќини на утакмицава.

Иначе, да не беше купот, ќе мислев навивачиве на шкендија ги избришаа профилите од форумов :)
I sega nie treba da trpime zaradi klosarite od ffm. Aj zaradi dobri od odnosi so skendija da zememe i da ne ja sieme zvezdata nad amblemot. So me interesira mene toa kupot i koj im kurac stavanje kolo vo cetvrtok vo 4ipol koga pola od tie sto odat treba na rabota da se.
Mozat sekade da popustaat i da go trtat gazot a za komiti nikad da se nema razbiranje.Razbiram deka Rabotnicki e domakjin ama kolo kaj so ke ti ja davaat titulata vo cetvrtok i vo 16:30 ne mozam da razberam... Invalidi

I sega nie treba da trpime zaradi klosarite od ffm. Aj zaradi dobri od odnosi so skendija da zememe i da ne ja sieme zvezdata nad amblemot. So me interesira mene toa kupot i koj im kurac stavanje kolo vo cetvrtok vo 4ipol koga pola od tie sto odat treba na rabota da se.
Mozat sekade da popustaat i da go trtat gazot a za komiti nikad da se nema razbiranje.Razbiram deka Rabotnicki e domakjin ama kolo kaj so ke ti ja davaat titulata vo cetvrtok i vo 16:30 ne mozam da razberam... Invalidi

Македонски фудбал и се е можно, муабетот ми беше, дека овој пат не е крива нашата управа, и не верувам дека може да смени нешто. За ффм мислам дека нема потреба да се коментира какви гнаси се, и секоја најмала желба за фудбал ќе ти ја уништат со некој ваков потег, не е прв пат да се дешава ова..

De be ne znaete zosto e ova vaka? Pa Ilco minatiov nedela bese na platen odmor ups congres vo Mexico City. Tamu trebase da krene 2 prsta za Kosovo da stane del od Fifa. Nekolku saati vaka

President.jpg

ostatokot od vremeto vaka...

16103761249_ef7644869b_o.jpg

Македонски фудбал и се е можно, муабетот ми беше, дека овој пат не е крива нашата управа, и не верувам дека може да смени нешто. За ффм мислам дека нема потреба да се коментира какви гнаси се, и секоја најмала желба за фудбал ќе ти ја уништат со некој ваков потег, не е прв пат да се дешава ова..
Bas e do nasa uprava. Ovie gzolizacite sto direktorskoto stolce go mislat deka e javna funkcija nemaat ni gram oset za vodenje fudbalski klub. Kade nemaat nikakvo vlijanie i tureni se tamu samo da sproveduvaat tugji interesi pa i mockovcite nemaat nikakva ljubov prema klubot. Sekoj koj barem najmalce mu znaci fudbalot i Vardar za ova ke krenese glas barem za vikend da se igra utakmicava. Dno...

Da bea komiti kako so trebase samo mozea da odnesat parola na stadion. Vo cetvrtok vo 16:30 casot ne se slavi titula, da ja ostvat parokata i da si otidat. Pa neka glumat ludilo od uprava posle demek obezbddile neso. Zaedno funkcioniraat so Ilco se da im ebam.
Kaj go ima be ova ej vo cetvrtok pehar da se dodeluva vo 16 casot. I pazete nikoj ne iakkci da se pobuni za terminot niti pa nekoj o mediumive napisaa neso. Bar oni da reagiraa ako bea tolku sloobdnoumni i viatinski kriticari.

Го исклучија звукот на крај се им ебам.
Работнички има повеќе посет на топка, ние добро тактично играме. Брда највеќе од сите ми остави впечаток. Штета што му е Хоф конкуренција. На Злате ова му е најверојатно последниот гол за нас.[DOUBLEPOST=1463685985][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Главен момент на прославата беше земањето на дресот на Шишковски, ракавиците, шорцевите, а еден сакаше и боксериците да му ги земе :pos::pos::pos:

Дајте бе слики од прославата, атмосфера, бројка, или немаше официјална прослава, бидејќи сеуште никој не напишал подетално?!
Дали има озборувања што засилувања ќе имате пред натпреварите во ЛШ, или сеуште е рано за раководството на Вардар (нешто слично и како раководството на Шкендија)?

Би сакал овие шипциве Скендербег да ни паднат ем се поатрактивни(од Розенборг,Астана,Динамо Т) ем се едни од послабите,но како што сме малери ние ништо чудно Апоел,Селтик или Легиа да ни паднат.Ако падне Ѕвезда ќе биде прејако на Градски верувам дека Делије ќе ги има во огромен број па и ние да мрднеме со бројкава.:D

Дајте бе слики од прославата, атмосфера, бројка, или немаше официјална прослава, бидејќи сеуште никој не напишал подетално?!
Дали има озборувања што засилувања ќе имате пред натпреварите во ЛШ, или сеуште е рано за раководството на Вардар (нешто слично и како раководството на Шкендија)?
Бројка Комити 200-250 толку во работен ден јбг , ама затоа атмосферата и навивање 90 мин грмеше , во второ запалени неколку димни во чест на титулата .
Оваа беше една од најслабите сезони во Комити , моментално цела мак тифо е мртво така да Вмро си го направи своето со казните !
Иначе прослава немаше некоја голема бидејки пола влегоа на терен пола на трибини , го кренаа пехарот па го дадоа кај нас и така :)
Наредна сезона очекувам мало подобрување во групата , се враќа Победа со Мајмуни , можеби и Пелистер така да сигурно ке биде подобра сезона .. но да не се чека наредна бидејки веќе летоска не чека Евро натпревар за ново добро издание !

Последно уредено:
Селтик е мој тип,зошто се луди Шкотиве и најдобра публика и атмосфера.Вардар да гостува на Селтик Парк,ма прекрасно.Све је зелено само ми црвени :)

3_4.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom