Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Со Силекс во четврток ќе играме, мораа да ме заебат да не можам да ја гледам ти ебам маглата во Боговиње да ти ебам :icon_mrgr:

Вардар 40, Шкендија 35, Силекс 26, Шкупи 24, Работнички 23, Турново 20, Ренова 17 (-1), Брегалница 16, Младост 13, Металург 12 (-1).

Ako renova tepa so metalurg, sto bi trebalo i ako go pomine turnovo togas vo poslednoto kolo imame situaciija:

Вардар – Силекс (Vardar tepa sekako), Шкендија – Шкупи (Ke ja namestat, skendi mora da tepa), Металург – Работнички (rabotnicki), Брегалница – Ренова (ovaa e odlucuvacka) и Младост Царев Двор – Turnovo (turnovo).

Sto bi znacelo za nas...

1. Vardar
2. Skendi
3. Rabotnicki ili Sileks (zavisi od gol razlika)
4. Rabotnicki ili Sileks
5. Sloga
6. Turnovo ili Renova
7. Turnovo ili Renova
8. Bregalnica
9. Mladost
10. Metalurg

3tiot krug za nas:

Skendi doma
Rabotnicki ili Sileks gosti
Rabotnicki ili Sileks doma
Sloga gosti
Turnovo ili Renova doma
Turnovo ili Renova gosti
Bregalnica doma
Mladost gosti
Metalurg doma

Idealno sakame Renova doma da ja precekame. Rabotnicki ili sileks ne pravi razlika, vo kratovo eve ni ide u posldno vreme a Rabotnicki pak ke izmisli nesto da ne igrame vo Skopje ako se domakini. So ogled na toa deka oni ke bidat oslabeni mislam deka ovojpat moze polesno da odigrame. Trandicionalno imame dobri pripremi taka da ako se igra na pocetokot na proletniot del togas bi trebalo da si tepame tamu. Ostanative se ok... 2 nezgodni duela vo gosti.

Skedi ke ne ima nas vo gosti, eden od sileks ili rabotnicki (daj im go sileks pak hahahaha) Sloga doma (ova e dobro), eden od turnovo i renova gosti/doma, bregalnica doma, mladost gosti, metalurg doma. 3 duela sto za niv ke bidat nezgodni vo gosti.

So plus 5 bi trebalo sigurno i tretiot krug da go zavrsime prvi. Bitno ke bide vo cetvrtiot krug bar edna albanska ekipa da igra play out. Za toa da bide taka treba Bregalnica i Turnovo da izigraat nesto poveke naredniot krug.

Да не знае некој што треба да инсталирам на телефонот за да можам да гледам на линкот од ффм? Фала однапред и одназад :D

Да не знае некој што треба да инсталирам на телефонот за да можам да гледам на линкот од ффм? Фала однапред и одназад :D

Глеам и нашиве имаат пуштено стрим, така да пушти си го тој на youtube и гледај :)

Kucinja!!!
Ne mi se veruva, za niso apsat trojca luge posle publika sakale.
Lani zamislete ova vreme uapsija isto tri cetvorica, za znaminja so navredliva sodrzina(1.3.1.2 pisuvase na znaminjata), dodeka ostanuvaat slepi i nemi za znaminjataso fasisticka sodrzina i so navredliva sodrzina za Makedonija istite tie dzandari.
Da vi ebam patriotite i Sdsm i Dpmne.
Kako bese edna parola na KOMITI:" Za fotelji se borite, vo pekolot ke gorite" ili use edna "Dodeka vie( dpmne,sdsm) prodavate demagogija, drugite si ja ostvaruvaat svojata ideologija."

Btw CCS go najavuva Marjan Altiparmakovski kako "zasiluvanje". Ovdeka ako go donesat ovoj slepcovo, treba lekcii da im se procitaat na tie od upravata.

Последно уредено:
Не бев денес, ама и минатиот пат истото го правеа. И во Велес и во Ѓорче. Цела полусезона тераме без воџи и од време на време некој ќе му текне ќе се качи на шипка да свика некоја песна и кој и да е тој одма влетува полиција и го трга на земја. Не знам кој им курац, дали е наредба од клубовите, кој ги знае...
Во Ѓорче редарите се вмешаа, во Велес полицијата, а и денес било исто. Минатиот пат бевме повеќе и брзо се расчисти, денес поделиле пендреци.

Се да им ебам ако го донесат Алтипармаковски, мамицата у пичка неспособна.

П.с. сум се скапал од смеа на коментариве xD
hahahaha.png

Не бев денес, ама и минатиот пат истото го правеа. И во Велес и во Ѓорче. Цела полусезона тераме без воџи и од време на време некој ќе му текне ќе се качи на шипка да свика некоја песна и кој и да е тој одма влетува полиција и го трга на земја. Не знам кој им курац, дали е наредба од клубовите, кој ги знае...
Во Ѓорче редарите се вмешаа, во Велес полицијата, а и денес било исто. Минатиот пат бевме повеќе и брзо се расчисти, денес поделиле пендреци.

Се да им ебам ако го донесат Алтипармаковски, мамицата у пичка неспособна.

П.с. сум се скапал од смеа на коментариве xD
Прегледај го приврзокот 134434
Алтипармаковски е ист тип на играч со вашиот Фичо и незнам што ќе ви е.
Кога ќе се додаде дека е во катастрофална форма што е до мене одма нека си иде.
Инаку честито есенска титула и кога веќе неможеме ние барем вие да бидете шампиони

Алтипармаковски е ист тип на играч со вашиот Фичо и незнам што ќе ви е.
Кога ќе се додаде дека е во катастрофална форма што е до мене одма нека си иде.
Инаку честито есенска титула и кога веќе неможеме ние барем вие да бидете шампиони
Abe nas ni treba zamena za Fico, ama podobar od nego dve klasi, a ne ova drvovo da go nosat. Pa Fico za ovoj e izmislen i vo vakva slaba forma.
Ama vo Vardar samo trupaat igraci za provizii, ne zasiluvanja.
Pa Romero so go izbrkaa, pijan od diskoteka direkt dojden na teren ke bide podobar odkolku od ova susmigava bitolska.
Ubavo rekov jas prvo so treba da se izbrka od Vardar e upravata.
Na takvi ambicii i pati, ovie od uprava ne smeat ni da pomislat za ovoj Altiparmakovski, a ne da se pojavuvaat spekulacii i da probuvaatda go donesat svarno.

Ако стварно го донесат тој црепот, колективно нека се убијат...

12342533_1633970870188742_6481026228412948718_n.jpg

Вака се слави есенска титула :D

Последно уредено:
Сварно лани имаше одлична сезона во Работнички, се чудев и јас како само околу 20 гола (заедно со куп натпреварите) во лигата едно време беше и најдобар срелец, ако не се лажам и на крај заврши во најдобрите 3 стрелци во лигата, со еден збор на секоја утакмица даваше голој, требаше да го проверат да не беше на допинг :D :pos:
Оваа сезона до 15 коло гол немаше даено, жива катастрофа беше, па со Силекс мислам го скрши малерот, па од клубот му направија торта за голот, кое дупење му го дадоја :pos:
Реално гледано не е ни за во Работнички, не пак за Вардар, како само го купија алал нека му е :D
Можи има талент, брз е, дриблинг има, ама завршница 0, дека е врвен напаѓач мало морген :D

Го немате гледано во Пелистер една сезона каква дупка беше, па се живо и диво му карав од трибини, од мајки, шајки, женски па до 7мо колено :D После цела трибина го караше, на замена кога ќе излегваше и од големата трибина со свирежи беше испратен од шо беше слаб, катастрофа невидена, од 2 метри празен гол да имаше над гол ќе префрлеше, па дури не отпоздравуваше едно време со публиката демек од револт :D
Еднаш памтам за куп беше во Битола со Работнички победивме 1:0 и тој даде гол и за голот онака нервозно одмавна со раката, демек еве ви свирежи, 1 гол даде на 10 утакмици и си мисли го фати попот за брада :D
Овај и Врапчето се најслабите карики шо играле кај нас последните 5-6 години :D

Не знам стварно каква фалинка треба да си вака да пазариш, па една сезона ФМ да играш повеќе ќе те биде него ли нашиве, уште Борче Маневски фали во тимов, евентуално Колеќевски и Цикарски да го вратат и како крило да го играат...Европски Вардар и Алтинтоп, Алтипармаковски де :pov:дај ако не и Рањо нека го стават за треЊер :Кезец:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom