Со Силекс во четврток ќе играме, мораа да ме заебат да не можам да ја гледам ти ебам маглата во Боговиње да ти ебам 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не знае некој што треба да инсталирам на телефонот за да можам да гледам на линкот од ффм? Фала однапред и одназад![]()

Kucinja!!!
Алтипармаковски е ист тип на играч со вашиот Фичо и незнам што ќе ви е.Не бев денес, ама и минатиот пат истото го правеа. И во Велес и во Ѓорче. Цела полусезона тераме без воџи и од време на време некој ќе му текне ќе се качи на шипка да свика некоја песна и кој и да е тој одма влетува полиција и го трга на земја. Не знам кој им курац, дали е наредба од клубовите, кој ги знае...
Во Ѓорче редарите се вмешаа, во Велес полицијата, а и денес било исто. Минатиот пат бевме повеќе и брзо се расчисти, денес поделиле пендреци.
Се да им ебам ако го донесат Алтипармаковски, мамицата у пичка неспособна.
П.с. сум се скапал од смеа на коментариве xD
Прегледај го приврзокот 134434
Abe nas ni treba zamena za Fico, ama podobar od nego dve klasi, a ne ova drvovo da go nosat. Pa Fico za ovoj e izmislen i vo vakva slaba forma.Алтипармаковски е ист тип на играч со вашиот Фичо и незнам што ќе ви е.
Кога ќе се додаде дека е во катастрофална форма што е до мене одма нека си иде.
Инаку честито есенска титула и кога веќе неможеме ние барем вие да бидете шампиони

После цела трибина го караше, на замена кога ќе излегваше и од големата трибина со свирежи беше испратен од шо беше слаб, катастрофа невидена, од 2 метри празен гол да имаше над гол ќе префрлеше, па дури не отпоздравуваше едно време со публиката демек од револт 

дај ако не и Рањо нека го стават за треЊер