Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Поглуп играч од Љамче стварно немало... Не е за бек дечкото, каков аматерски фаул у шеснаесетник, ко во маало да игра фудбал... Гоце да си ги пакува куферите на полусезона, некој спомна се спрема нов тренер? Па жално е со овие што губеа од кој ќе стигнат да не направат една скапана шанса од 20та минута до крај, да се напикаат во своја половина, ако ова е европски Вардар, јас сум европски Обама.

Љамчевски кај киксна претходно во акцијата па потоа и каков пенал прави....комедиии,а и Вардар неможе шанса за гол да створат,кај бе со оваква игра бе ццц....

На баже треба некој нозете да му ги скрши фудбал да не заигра, копиле провокаторско.
Предходната цел тим покажуваа курови накај северна трибина, играчи на Вардар до пред две години!

Ako predhosnite so indijancite plukav po sudiite, denes Jakimovski ne postedi so zoltiot na Pacovski, cist crven bese toa na Paca,a ako mu dadese crven nemavme pravo na izmeni i ke morase igrac da brani. Vaka ne ostavi na lotarijata so iakusen golman i na kraj klucna odluka ispadna so ne izgubivme.
Seljakot od gorno konjari, koa ni go svirnaa vtoript penal se sokri na klupata za rezervni, za da koa go odbrani pacovski penalot da izripa i ko petel da se siri.
Vo Vardar mora golemi promeni. Ama za zal siguren sum deka nema da gi ima istite. I ke trpi Vardar, i nikoj drug.

Се откажувам од Љама во слжбен весник. Она шипоно Сахити го направи МАЈМУН, како го играше, чиниш за Роналдо се работи. Не утепаа, како и секоја утакмица против нив, ама таква среќа имаме во меѓусебните дуели, се надеваме ќе потрае уште долго. Седло наместо да го вади единствениот без играч (Петковски), мораше да го извади Љамче на полувреме и да го замени со било кого. Дури и петти дефанзивец можеше да вклучи и да чекаме на контри. Впрочем така и го дадовме голот, а имавме уште две добри коонтри, ама се заплеткуваше Дашјан...
Катастрофа бевме, бодот е премија. Пеналите целосно заслужени, како што кажа и @Mr.X чиста среќа што не му луфнаа црвен на Пача, па да требаше Љамче да го брани пеналот :icon_mrgr:
Колку спор тим имаме, чудно едно...

На крајот комедии, се степаа Ивановски и Илијоски, Баже просра нешто накај навивачите и кога се залетаа сите, падна и заштитната ограда и се отиде у курац :icon_mrgr: Тоа копиленцето Шишковски се топореше да се тепа, заедно со сељото Митката Цикарски и кога почнаа да летаат камења накај нив, директива во глава го испи Шишковски :icon_mrgr: Се залета и плукна накај нас и шпринт во соблекувална. Падна и по некој пендрак на крајот, ама се на се фер и коректна беше Велешката полиција, повеќе се курчеа тие од редарите...

Работнички како се ближи крајот на есенскиот дел игра се подобро и подобро,но максимумот оваа сезона е третото место.
Што се однесува до натпреварот во првиот дел бевте нешто подобри,но освен голот немавте некоја друга шанса. Во вториот дел сосема друга приказна каде ние целосно доминиравме и само среќата ве спаси да не изгубите.Што се однесува до Велешката публика се гледа дека се желни за фудбал и во сосема солиден број беше присутна денес

Најслаба утакмица за нас сезонава, очај, целосно надиграни. Љамче коа ќе видам дека игра бек ми се темни, дрво најголемо е во одбрана. Мора промени и освежувања во среден ред и напад, вака не иде.

Силекс-Шкендија 3-1

Знаев дека нема теорија да тепаат денес, баш тоа муабетевме со @Jsp Slavija :icon_mrgr:
Сто посто бев уверен дека без Буба губат бодови од Царев Двор, Ренова, Работнички и Силекс, само не предвидов дека ќе кикснат и со Турново :icon_mrgr:
Да се игра без местенки со Слога, сто посто и тука ќе изгубат бодови.
Силекс ептен братски тим ни стана, очекувам да си ги победиме во среда и со +5 да заминеме на зимска пауза во која МОРА да се менуваат многу работи во нашиот тим.

Иначе пред некој ден го начекав Ромеро, кај на друго место ако не во диско, сакаше цигара кај вецињата да запали :ROFLMAO: Му викам зашто пиеш а не тренираш, ми вика готово толку со Вардар, си идам, и ми направи муабет дека 5 месеци немал плата земено, сега му исплатиле се, и ќе си бега зимава..

Иначе пред некој ден го начекав Ромеро, кај на друго место ако не во диско, сакаше цигара кај вецињата да запали [emoji23] Му викам зашто пиеш а не тренираш, ми вика готово толку со Вардар, си идам, и ми направи муабет дека 5 месеци немал плата земено, сега му исплатиле се, и ќе си бега зимава..
Trebalo da go prasas, kako toa plata nemal zemeno 5 meseci, a po diskotekive samo sampanji od 300 evra pie, majka mu i tatko mu pari da ne mu prakale od Meksiko.

Trebalo da go prasas, kako toa plata nemal zemeno 5 meseci, a po diskotekive samo sampanji od 300 evra pie, majka mu i tatko mu pari da ne mu prakale od Meksiko.
Помислив на тоа, ама кога ми текна на муабетот сабајлето, вечерта не бев у состојба да размислувам :D И ја не му верувам баш на муабетот, како и да е, добро што ќе раскинат договор доброволно зимава, доволно пијаници иаме у екипа уште он ни фалеше :)

На овие киксови на Шкендија, требаше барем 8-9 бода да им избегаме, ама не е страшно пошо без Буба се просечен тим. Со Силекс очекувам лаганица, и есенски шампиони со најмалку +5.
На зима мора ремонт ако сакат барем едно коло да поминеме у Еврапа.
Kобетич, Павловиќ, Љама, Таневски,Дино, Спировски, Влатче, Темелков, Стојков, Ромеро, Филип П. ... сите овие мора да си заминат, нека ги пуштат у Љубанци и така немаат квалитет за други екипи, а другата година ќе играат прва лига и ќе биде наш клуб... а на нивно место 3-4топ играчи како Филипе. Едно десно крило, шпиц, заден везен и може лево некој, пошо Блажевски почна многу да се курчи. Реално така ќе имаме топ состав, на секое место по барем 2 квалитетни играчи.
Голмани: Пачовски, Гачовски.. + еден младинец
дбрана: Хамбурџијан, Брдаровски, Попов, Глишич, Мујушкович, Грнчаров, Новак, Даре
Средина: Глигоров, Даре, Николов, Дашјан, Филипе.. и уште еден креативец
Напад: Блажевски, Асани, Фичо Ивановски.. + десни крило, лево и 9ка.

Иначе пред некој ден го начекав Ромеро, кај на друго место ако не во диско, сакаше цигара кај вецињата да запали :ROFLMAO: Му викам зашто пиеш а не тренираш, ми вика готово толку со Вардар, си идам, и ми направи муабет дека 5 месеци немал плата земено, сега му исплатиле се, и ќе си бега зимава..
У κои κафиќи излеваш? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom