Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Trebalo da go prasas, kako toa plata nemal zemeno 5 meseci, a po diskotekive samo sampanji od 300 evra pie, majka mu i tatko mu pari da ne mu prakale od Meksiko.Иначе пред некој ден го начекав Ромеро, кај на друго место ако не во диско, сакаше цигара кај вецињата да запали [emoji23] Му викам зашто пиеш а не тренираш, ми вика готово толку со Вардар, си идам, и ми направи муабет дека 5 месеци немал плата земено, сега му исплатиле се, и ќе си бега зимава..
Помислив на тоа, ама кога ми текна на муабетот сабајлето, вечерта не бев у состојба да размислувамTrebalo da go prasas, kako toa plata nemal zemeno 5 meseci, a po diskotekive samo sampanji od 300 evra pie, majka mu i tatko mu pari da ne mu prakale od Meksiko.
У κои κафиќи излеваш?Иначе пред некој ден го начекав Ромеро, кај на друго место ако не во диско, сакаше цигара кај вецињата да запалиМу викам зашто пиеш а не тренираш, ми вика готово толку со Вардар, си идам, и ми направи муабет дека 5 месеци немал плата земено, сега му исплатиле се, и ќе си бега зимава..