Да не не е Бајо бе? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Индијанец, а според тебе со што и како треба да го заслужат епитетот легенда?Вардар нема свои легенди,бар од 91-ва навака,али легенди во вистинска смисла на зборот.А тоа што ние сакаме да мислиме поинаку,па од куртони ко балерината и Влатче правиме икони е наш проблем...
Од ФК Вардар ми кочи, али и е крш... Од ФФМ е супер и не кочи, али па затоа прекинува и треба релоад на секои 1-2 минути да правиш... Крш...Стримот само мене не ми работи или и вие имате проблеми?

Му направија фаул и се напизди, го бутна тоа детето и сакаше да го тепа, ама и овој не му ќутеше, му закачи една по глава
Кај него ми се допаѓа што секогаш оди напред кога ја води топката, за разлика од другиве кои само додаваат назад. Иако долго време викам дека треба да играме со ваква формација, сепак ептен потфрливме, некако не ни одговараат овие како противници...

Извини вака, ама колку очоболи те имат фатено ова сезона?Очобол ме фати од денешната утакмица![]()

Извини вака, ама колку очоболи те имат фатено ова сезона?![]()