Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
И мене повеќе ме бендисува објектот во парк,комбинација челик-стакло,неголи црвена гитарка,ептен ми е Енглески стил :) Како и да е,изгледа доста добро,а и мислам дека два терени се и сосема доволни,ако се додаде и теренот кај Јане и ова во парк.Ако па ептен фали уште еден со природна трева не сумњам дека ќе доизградат,паре нису проблем...:)

2 терена ? Кога почнаа со изградба,рекоа дека се фокусираат на 3 терена,што значи еден сепак не изгради ја.Иако одлично е ова да се види,за големи почести е,но барем уште едниот терен да го изградеа,ќе имаше корист.Но добро,од ништо шо имавме,сега нешто имаме. За младинската академија,спомнаа исто комплекс? Почнаа ли или не :)
Претходна статија
Epa brat parite za tretiot teren i ostanatiot del od parcelata se prenameneti za restoranot Vila Rusija,sto ke pocne nekade na prolet da se gradi najverojatno.

I zabelezete ubavo na ovaa stranata balkangroup vo proekti vo izvedba ima i fudbalski stadion vo naselba Aerodrom, a pred mesec dena izjava dadoa deka ne im e vo plan toa.
Iskreno kazuvam po kojznae koj pat jas navivam za Vardar Skopje, a ne za Vardar Aerodrom, neka ne go unistuvaat klubot, toa sto ne se sposobni da ja vratat publikata na stadion neka ne go prikrivaat so gradenje na maalsko stadionce na koe 1500 luge ke pravat slika ko da e poln stadionot, zaso so toj proekt i celosno ke go zamrat onoj Vardar od 1947. I togas ni 1500 nema da ima.

I zabelezete ubavo na ovaa stranata balkangroup vo proekti vo izvedba ima i fudbalski stadion vo naselba Aerodrom, a pred mesec dena izjava dadoa deka ne im e vo plan toa.
Iskreno kazuvam po kojznae koj pat jas navivam za Vardar Skopje, a ne za Vardar Aerodrom, neka ne go unistuvaat klubot, toa sto ne se sposobni da ja vratat publikata na stadion neka ne go prikrivaat so gradenje na maalsko stadionce na koe 1500 luge ke pravat slika ko da e poln stadionot, zaso so toj proekt i celosno ke go zamrat onoj Vardar od 1947. I togas ni 1500 nema da ima.
http://www.balkangroup.mk/projects_member_mk.asp?gID=3&pID=10&ID=21
Ваљда ова е тоа.

Добро бе толку ли е скапо да го средат стримингот? Се осеќам како да гледам снимка стара 30 години.
Ko ke igra Vardar so Shkendija gledaj si na stranata na Shkendija pojke od solidno dobra slika.[DOUBLEPOST=1446038621][/DOUBLEPOST]Deneska sudiive 43 minuta svirea poluvreme :)

Само што уклучив да гледам и одма утнавме сто процентна шанса :D
Како изигравме во прво полувреме?[DOUBLEPOST=1446040184][/DOUBLEPOST]И Петар Петковски промашува одлична шанса по влегувањето во игра. Многу е слаб на реализаторски план, мора да се подобри :facepalm:

Џабе ја имаме топката во нозе цело време, кога не знаеме гол да дадеме хахаха
Сто пати излегоа пред голман, место да шутнат, додаваат во празно и топката оди во аут :pos:[DOUBLEPOST=1446041693][/DOUBLEPOST]
Седловски дали си задоволен од играта :pos:
Какви будали коментираат хахаха
Напнаа, на секоја акција викаат ПЕНАЛ хахаха[DOUBLEPOST=1446041719][/DOUBLEPOST]Сега Седлоски црно ти било пишано хахахаха

Лелеле сто шанси утнавме, што промаши Љамчевски со глава ццц
Вакви шанси имавме три во ова полувреме, не знаат да дадат гол со глава ебате :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom