Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Вардар нема свои легенди,бар од 91-ва навака,али легенди во вистинска смисла на зборот.А тоа што ние сакаме да мислиме поинаку,па од куртони ко балерината и Влатче правиме икони е наш проблем...

Вардар нема свои легенди,бар од 91-ва навака,али легенди во вистинска смисла на зборот.А тоа што ние сакаме да мислиме поинаку,па од куртони ко балерината и Влатче правиме икони е наш проблем...
Индијанец, а според тебе со што и како треба да го заслужат епитетот легенда?
Да не биле тие од 91-ва што викаш ти со два пара муда случајно?
Не збори за некои што не заслужиле, а има премногу факти и докази за тоа.

Доста офанзивно денеска против Металург, ми се допаѓа тоа, со Глигоров и Фелипе во средина :ojeaa:

Стримот само мене не ми работи или и вие имате проблеми?

Што парола извадија Комити што судијата на кратко го прекинал мечот?

Стримот само мене не ми работи или и вие имате проблеми?
Од ФК Вардар ми кочи, али и е крш... Од ФФМ е супер и не кочи, али па затоа прекинува и треба релоад на секои 1-2 минути да правиш... Крш...

Очобол ме фати од денешната утакмица :icon_mrgr:
Па уште тоа судиите го тупеа курот, само во Македонија може за нешто такво да се прекинува утакмица. Не им сметаат навреди кон Македонија од Балисти и Шверцери низ годиниве, ама им смета транспарент ФФМ МАФИЈА :pos::pos::pos:
Ја прекинува утакмицата судијата, а никој не знае зошто, ама одма насетив дека е кај нас проблемот :cuc: :icon_mrgr: И од сите играчи, доаѓа Асани да не моли да го тргнеме трансот :pos::pos::pos:
Доаѓа и Грне и се паѓа од смеа кур го боли :icon_mrgr: Попов го мрзи да живее...
На крај продолжи мечот и некако се провлековме до победа. Ромеро освен прекрасниот погодок, денес многу ме изнервира.
Утна стопроцентна шанса сервирана од Хамбар, себичеше цел натпревар, само шутираше без да додаде до играчите кои беа во чисти ситуации и одново заслужи црвен картон откако го плукна по ногата еден од противничките фудбалери, но судијата не забележи. Мора да го смират малце ебате сељакот. Па и тој Попов цеваницата, се пушти да се тепа со тие децата :pos: Му направија фаул и се напизди, го бутна тоа детето и сакаше да го тепа, ама и овој не му ќутеше, му закачи една по глава :icon_mrgr:
Љамче ја раздвижи играта, ама какво само паѓање имаше во второ полувреме, мислиш се лизна на банана :pos: Кај него ми се допаѓа што секогаш оди напред кога ја води топката, за разлика од другиве кои само додаваат назад. Иако долго време викам дека треба да играме со ваква формација, сепак ептен потфрливме, некако не ни одговараат овие како противници...
Среќа одбраната е на ниво, иначе кај ќе ни биде крајот :icon_mrgr:
Фичо многу се трудеше на терен, ама нема помош од брз напаѓач. Асани беше дрво денес, а ниту Петковски не се прослави. Не знае да шутне детето :facepalm::facepalm::facepalm:

Извини вака, ама колку очоболи те имат фатено ова сезона? :D

Чиста среќа што го имаме Љамче, он му е за очи рај, за душа лек, без Љамче минута му е век :roker:

1/4 finale so Skendija, prvata e na 25.11 na gosti, revansot na 02.12 na domasen.
Ocekuvana ama mislam i odlicna zdrepka, bolje da ispadneme sega, nego da izgubime u finale.
Za site poupateni mislam deka site ocekuvaa vakva zdrepka. :)

Ако сакаме титула да освоиме купот го губиме по рамковен, ама нема везе, навикнавме. Повеќе сакам куп да освоиме него ли титула, 10 години поминаа.

Значи какво местење има у влечењево на купов, страшно.
До лани Тетекс го местеа све со најслабите. Годинава, Вардар - Шкендија 1/4 финале. Зима, термин у 1 саат, забрана за гостински...абе мерак за Илчо копилено краставо. Плус, финале со 500 гледачи. Локум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom