Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
"komiti pederi" haheaheahehaehea najako bate ovaj e inache imat preku 60 godini i ushte si ojt na utakmici

Нашиве му пеат на овој што се дере МАЈМУНЕ МАЈМУНЕ и кога се разрда КОМИТИ ПЕДЕРИ хахахаха

Нашиве му пеат на овој што се дере МАЈМУНЕ МАЈМУНЕ и кога се разрда КОМИТИ ПЕДЕРИ хахахаха
Вредеше ваков очобол шо се глеа за ова на крај хахахаххаха! Се отцепив од смеење :Д

Попов што промаши на крај, не се нормални овие нашиве, гол не знаат да дадат :facepalm:
Нека тренираат како да погодиш оквир на гол :facepalm:

ууу судија пичка ти жениНА хахахаххахахахаххаха

Нападот е катастрофален али чиста среќа овие се боси ептен па не ни стигнаа до гол иначе лесно можат бодови да губат вака ако продолжат.

Минимум 3-0 требаше да заврши утакмицава.

На Попов десната за потпирање, на Љамче главата за шишање само му е... Како можеше 2 пати од исто место гол да не даде. Можеше да бира кај да шутне

Уаааа гојдо едно, пичка ти женина :pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1446042304][/DOUBLEPOST]
Абе гојдо едно рече, не судија xD
У право си бе, сеа земав вратив на ова снимкава гојдо му рече :pos::pos::pos::pos: а претходно викаа судија педер :icon_lol:

Го правиме знамево и си шибаме дома - гости со него :cujte:

Untitledлслслсл.png

Еве како и највише би одговарало на трибина :pos:

Attachments

• Untitled1.png
    Untitled1.png
    509,7 KB · Прегледи: 65
Citam za Ekipa dal eden od Carev Dvor izjava deka Vardar pobedil radi sumljiviot penal.
E vakvi propalici najveke me nerviraat, svojata nesposobnost ja opravduva so baranje na vina kaj treti. Pa denes mozea 10 komada da primat sreka nivna e so eden so projdoa. E vaka sea se pere mozok mnogu lugje ne ja gledale utakmicata i koa ke procitaat, ke si recat svarno be ovie Vardar dzabe tolku pari imaat, odma ke plukaat po igracite.
Ej sansa edna nemaa edino dva suta vo prvo od dalecina. I izlaga slepecov i dava izjava nezasluzeno izgubile.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom